slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Kervelstraat 18, 1314 JD Almere

€450,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 254 m²
Liveable area 127 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op een prachtige plek direct aan het Beatrixpark bieden wij deze recent volledig van binnen gerenoveerde hoekwoning met garage aan. En met volledig gerenoveerd bedoelen we ook volledig gerenoveerd: nieuwe vloerafwerking op alle verdiepingen, nieuwe luxe inbouwkeuken, nieuwe toiletruimte, nieuwe badkamer, alle wanden gestuct en zowel binnen als buiten zijn de kozijnen geschilderd. Hier geldt ech... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1986
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00069
Asking price €450,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 March 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1986
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 254 m²
Floor Surface 127 m²
Content 549 m³
Surface area other inner rooms 26 m²
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near park, Residential area
Garden
Type Front yard
Orientation South east
Condition Needs to be laid out.
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Needs to be laid out.
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Number of parking spaces 1
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Almere O 1866
Area 254 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Op een prachtige plek direct aan het Beatrixpark bieden wij deze recent volledig van binnen gerenoveerde hoekwoning met garage aan. En met volledig gerenoveerd bedoelen we ook volledig gerenoveerd: nieuwe vloerafwerking op alle verdiepingen, nieuwe luxe inbouwkeuken, nieuwe toiletruimte, nieuwe badkamer, alle wanden gestuct en zowel binnen als buiten zijn de kozijnen geschilderd. Hier geldt echt: dozen uitpakken en wonen maar! Uiteraard kan je eerst nog een muurtje in kleur sausen, als dit gewenst is.

Deze woning wordt aangeboden met een zogenoemde "Bieden vanaf-prijs" van € 450.000,- k.k. Biedingen vanaf deze prijs worden door verkoper serieus in behandeling genomen.

De woning beschikt over een ruime voortuin met parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein. Parkeren voor visite is mogelijk op de parkeerhavens naast het huis.

Indeling
Bij binnenkomst van de woning is via de hal de toiletruimte, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de entree naar de woonkamer te vinden. De toiletruimte is vernieuwd en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Het tegelwerk is aangebracht tot het plafond. De nieuwe, luxe keuken is aan de voorzijde van de woning in U-opstelling geplaatst. De keuken is voorzien van een combi-magnetron, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en inductiekookplaat. Dankzij de gekozen opstelling geeft de keuken veel bergruimte. De woonkamer is uitgebouwd met ca. 3 meter, waardoor een zeer ruime woonkamer is verkregen. Aan de achterzijde van de woonkamer is een dubbele deur geplaatst, met aan weerszijden grote ramen van vloer tot plafond. Hierdoor bestaat de achtergevel vrijwel geheel uit glas en zorgt daarom voor veel lichtinval. Voor extra comfort is vloerverwarming aanwezig en is de vloer voorzien van een laminaatvloer. Alle wanden zijn gestuct waardoor er een strak eindresultaat is verkregen. Onder de trap is de welbekende en zeer handige trapkast aanwezig, voor het opbergen van voorraad en/of schoonmaakbenodigdheden.

De eerste verdieping is ingedeeld in 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers variëren in grootte van ruim 8,5 tot ruim 13,5 m². De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is eveneens volledig gerenoveerd en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset. Voor extra ventilatie is een te openen raam aanwezig, naast de mechanische ventilatie. Deze verdieping is eveneens voorzien van een laminaatvloer en ook hier zijn alle wanden gestuct.

De tweede verdieping is ingedeeld in 2 kamers en een overloop. De achterzijde is voorzien van een groot dakkapel, waardoor extra ruimte is verkregen in zowel de slaapkamer als de studeerkamer. De slaapkamer bevindt zich van voor tot achter en is dankzij de dakkapel extra licht. Tevens is er een zijraam aanwezig. De studeerkamer bevindt zich aan de achterzijde van de zolder. De overloop is voorzien van een nieuw dakraam en tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer en zijn de wanden gestuct.

Buitenom is de garage te bereiken, via zowel de voor- als de achterzijde. De garage heeft een oppervlakte van ca. 18 m² en is voorzien van water en elektra. Naast de garage is ook een schuur aanwezig van ruim 6,5 m².

De voortuin is nog aan te leggen, maar geeft vanwege de ruimte veel mogelijkheden. Uiteraard is een parkeerplaats op eigen terrein aanwezig. De achtertuin is gericht op het westen, waardoor het grootste deel van de dag de zon terug te vinden is in de gehele tuin. Ook deze tuin is nog aan te leggen, waardoor u de tuin naar eigen wens kan inrichten. Qua ruimte zou er goed een overkapping kunnen worden geplaatst, maar naar wens is ook een vijver of moestuin aan te leggen – aan u de keuze!

Mocht u op zoek zijn naar extra buitenruimte: vanuit de voordeur staat u met 50 passen in het Beatrixpark, waar u heerlijk kan wandelen (met de hond), fietsen, skaten of gewoon lekker in het park zitten – al dan niet met de voeten in het water.

Bijzonderheden:

• Bieden vanaf-prijs € 450.000,- k.k.
• Binnenzijde woning volledig gerenoveerd: vloeren, wanden, keuken, toilet en badkamer
• Vloerverwarming begane grond
• Rolluiken begane grond (ramen voorgevel en zijgevel)
• Parkeren op eigen terrein en ruime garage
• Achtertuin op het westen
• Bouwjaar 1986
• Energielabel B
• Woonoppervlakte 127 m²
• Kaveloppervlakte 254 m²
• Geen zelfbewoning – oplevering in huidige staat
• Notariskeuze aan verkoper
• Oplevering spoedig mogelijk

ZonZone

Close

Recently viewed