slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Meindert Hobbemastraat 69, 1318 PB Almere

€445,000
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Plot size 204 m²
Liveable area 122 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Staat Makelaars biedt aan: Meindert Hobbemastraat 69 in Almere. Bekijk de woningvideo om een juiste indruk van deze geweldig woning en omgeving te ontvangen.

Deze speelse drive-in woning is gelegen in het gewilde Tussen de Vaarten van Almere Stad. De woning is voorzien van een ruime onderbouw garage, die eventueel omgebouwd zou kunnen worden tot een extra slaapkamer of bedrijfsruimte. Daarn... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
    Construction period 2000
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00576
Asking price €445,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 August 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house, drive-in house
Type of construction Existing estate
Construction period 2000
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 204 m²
Floor Surface 122 m²
Content 509 m³
Surface area other inner rooms 22 m²
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 2
Water heating District heating
Heating District heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Double sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Underground garage
Has an alarm Yes
Has a balcony Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Almere P 7487
Area 204 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Staat Makelaars biedt aan: Meindert Hobbemastraat 69 in Almere. Bekijk de woningvideo om een juiste indruk van deze geweldig woning en omgeving te ontvangen.

Deze speelse drive-in woning is gelegen in het gewilde Tussen de Vaarten van Almere Stad. De woning is voorzien van een ruime onderbouw garage, die eventueel omgebouwd zou kunnen worden tot een extra slaapkamer of bedrijfsruimte. Daarnaast beschikt deze woning over 3 riante slaapkamers, een perfect afgewerkte badkamer en een heerlijke zonnige achtertuin. Ideale is, dat de woning is gelegen op een hoek. Hierdoor is de achtertuin perfect te bereiken en ervaart u nog meer vrijheid!

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Op loopafstand vind u een supermarkt, basisschool, het gezondheidscentrum, een drogisterij en diverse restaurants. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A6. En ook het NS station van Parkwijk is binnen enkele minuten te bereiken.

Ground floor

Begane grond
Binnenkomst in hal krijgt u toegang tot de meterkast, het toilet (2021), trapopgang en de woonkamer/keuken. In de hal is tevens de trap te vinden die u lijdt naar de ondergelegen garage/berging of naar de slaapkamers op de bovenste etage. De garage zou eventueel gebruikt kunnen worden als vierde slaapkamer of als bedrijfsruimte.

De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze ligt boven het straatniveau. Hierdoor heeft u niet alleen uitmuntend zicht op de straat maar ook op de woonkamer en tuin. De keuken is recent geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-oven, combi-magnetron, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigsysteem en een vaatwasser.

Bij de keuken, is aan de voorzijde van de woning een balkon aanwezig. Hier heeft u de mogelijkheid om te genieten van het zonnetje indien gewenst.

Middels een trap komt u aan in de lager gelegen woonkamer die door het doorgetrokken laminaat, een mooi geheel vormt met de keuken. Het hoge plafond alsmede de wanden zijn strak gestuct en voorzien van inbouw spots. De twee openslaande deuren aan de achterzijde geven een ruimtelijk gevoel en brengen veel lichtinval naar binnen.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop krijgt u toegang tot de vernieuwde badkamer, separate wasruimte en de drie slaapkamers. De eerste slaapkamer vind u aan de voorzijde van de woning en is woningbreed getrokken, wat weer zorgt voor een ruimtelijk gevoel. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning en zijn ook van keurig formaat.

De badkamer is centraal gelegen op de eerste verdieping en is van diverse luxe voorzien. Het heeft een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met wasmeubel en een zwevend toilet. De badkamer is in 2021 compleet gerenoveerd.

Tuin:
De achtertuin is te bereiken vanuit de woonkamer, en gelegen op het Noord-Westen waardoor je optimaal kan genieten van het zonnetje. Mocht de zon nou net wat te veel zijn, dan kan je altijd nog heerlijk relaxen onder de overkapping die zich bevindt aan de achterzijde van de tuin. Het split-level effect van de tuin zorgt ervoor dat het een mooi geheel wordt met de woning.

Achter en naast de tuin treft u nog een gemeente plantsoen welke is verbonden een een brede stadsgracht. Door deze ligging heeft u veel privacy in de tuin. Heerlijk! Eventueel via het gemeente plantsoen de tuin bereiken, is mogelijk.

Bijzonderheden
- Perfect afgewerkte woning met nieuwe keuken en badkamer
- Strakke afwerking met o.a. inbouw spots
- Vloerverwarming hal, keuken en woonkamer
- Drive-in woning met onderliggende garage
- Speelse indelingen
- Tuin met overkapping, elektra en achterom
- Biedingen boven deze prijs worden serieus door verkopers in behandeling genomen

ZonZone

Close

Recently viewed