slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Okapistraat 10, 1338 JV Almere

€399,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 137 m²
Liveable area 103 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

LET OP!
De woning is conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten en komt uit op 103m². Het dakraam op de 2e verdieping is volgens de regels van de NEN2580 te klein om de 2e verdieping mee te mogen rekenen als woonoppervlakte. Echter omdat wij van mening zijn dat deze ruimte uitstekend te gebruiken is als woonruimte (door aanwezigheid van vaste trap) en de woning anders (gevoelsmatig onterecht... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1994
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00075
Asking price €399,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1994
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 137 m²
Floor Surface 103 m²
Content 432 m³
Surface area other inner rooms 19 m²
External surface area storage rooms 8 m²
External surface area 1 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Almere N 3657
Area 137 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

LET OP!
De woning is conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten en komt uit op 103m². Het dakraam op de 2e verdieping is volgens de regels van de NEN2580 te klein om de 2e verdieping mee te mogen rekenen als woonoppervlakte. Echter omdat wij van mening zijn dat deze ruimte uitstekend te gebruiken is als woonruimte (door aanwezigheid van vaste trap) en de woning anders (gevoelsmatig onterecht) enorm zou afwijken tov Funda-aanmeldingen van vergelijkbare woningen, benoemen wij alsnog de 122m².

----------

Ben je op zoek naar een heerlijke eengezinswoning in de Faunabuurt? Deze woning is recent onder handen genomen en voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, toilet, wandafwerking en vloeren! Is je interesse gewekt? Bel voor het maken van een afspraak.

De Faunabuurt is een gewilde wijk in Almere. Dit heeft voor een groot deel te maken met de ideale ligging nabij de snelweg A6 en A27, het diverse groen en het Centrum van Almere Buiten. De wijk kenmerkt zich vooral door vele voorzieningen. Op enkele minuten lopen bereik je een gezondheidscentrum, supermarkt, kinderopvang, snackbar en openbaar vervoer. En een basisschool vind je aan de overkant van de straat. De Lage Vaart met daarnaast een wandel/fietspad is aan het einde van de straat gelegen. Een heerlijk gebied om te genieten van de natuur, water en groen.

Bij binnenkomst in de hal heb je toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De woonkamer is heerlijk ruim met een breedte van 5,39m en een lengte van bijna 5 meter. De zithoek is aan de tuinkant gelegen en is erg licht door de grote raampartijen. Aan de voorkant van de woning is de keuken gelegen. De keuken is in 2022 vervangen en daardoor helemaal van deze tijd. De diverse apparatuur maakt het een perfecte plek om heerlijke te kokkerellen. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: Oven, combimagnetron, inductie kookplaat en vaatwasser.

Vanuit de keuken heb je een leuk uitzicht over de straat en het hofje! De keuken is ruim genoeg voor het plaatsen van een eettafel. De huidige eigenaren hebben er echter voor gekozen deze in de woonkamer te plaatsen.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. Er zijn twee slaapkamers aan de achterkant gelegen en een slaapkamer aan de voorkant van de woning. De gehele verdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer en stucwerk wandafwerking.
De badkamer is ook recent vernieuwd (2022). De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met meubel.

2e verdieping:
De tweede verdieping is nog geheel naar wens in te delen. De open ruimte is op dit moment in gebruik als wasruimte en logeerkamer. De ruimte is makkelijk uit te breiden door het plaatsen van een dakkapel. Ook de mechanische ventilatie en de cv ketel (+/- 3 jaar oud) zijn hier gesitueerd.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordoosten. Een ligging die door de warme zomers steeds geliefder wordt. Je kan genieten van de zon, maar ook altijd een plekje in de schaduw opzoeken.
In de achtertuin is nog een vrijstaande houten berging aanwezig voor het stallen van fietsen of het opslaan van de tuinspullen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 103 m2
- Perceeloppervlakte 137 m2
- Keuken vernieuwd in 2022
- Badkamer vernieuwd in 2022
- Gehele woning voorzien van een nieuwe laminaatvloer
- Oplevering in overleg

ZonZone

Close

Recently viewed