slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Spitsbergen 36, 1339 SM Almere

€350,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 142 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Staat Makelaars biedt aan: Spitsbergen 36 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de omgeving en de woning te ontvangen.

In de populaire Eilandenbuurt gelegen bieden wij u aan, dit goed onderhouden woonhuis gelegen tussen het water en groenstroken. De woning bevind zich aan een rustige straat en biedt de mogelijkheid voor veilig spelen. De... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2003
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 00544
Asking price €350,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 12 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2003
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Floor Surface 100 m²
Content 325 m³
External surface area storage rooms 8 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Has AC Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Almere B 6462
Area 142 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Staat Makelaars biedt aan: Spitsbergen 36 in Almere middels een bieden-vanaf-prijs. Bekijk de woningvideo om een perfecte indruk van de omgeving en de woning te ontvangen.

In de populaire Eilandenbuurt gelegen bieden wij u aan, dit goed onderhouden woonhuis gelegen tussen het water en groenstroken. De woning bevind zich aan een rustige straat en biedt de mogelijkheid voor veilig spelen. De woning is ruim opgezet en beschikt over een riante tuin, 3 slaapkamers en een heerlijke living.

De Eilandenbuurt is een wijk met diverse woningtypen en veel groen en water. Niet voor niets is het koningspaar hier op bezoek geweest, de wijk kent een diversiteit aan bouwstijlen, lommerrijke straatjes, vele grachtjes, ruime opzet en de groene inrichting. De Eilandenbuurt is gelegen in Almere-Buiten en dit stadsdeel heeft vele voorzieningen. Zo is er het winkelcentrum van Almere-Buiten, Doemere, treinstation, Jeugdland ( huttendorp), het schitterende Kotterbos en ook de uitvalswegen naar de A6, A27 en de A1 zijn snel bereikbaar. De wijk grenst aan de Vaart en vele woningen in de wijk hebben een ligging aan het water.

Ground floor

Begane grond:
Aankomst in een ruime hal die u toegang biedt tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de keurig afgewerkte woonkamer. De gehele vloer op de begane grond incl. Het toilet is voorzien van een nette tegelvloer.

De tuingerichte woonkamer is heerlijk ruim en is voorzien van veel daglicht. Door de ruime opzet van de woonkamer heeft u veel mogelijkheden om te spelen met de inrichting.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en door de opzet erg ruim. De keuken is voorzien van voldoende opberg- en kastruimte en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 4-pits gas kookplaat, oven, losse koel-vries combinatie.

Eerste verdieping:
De overloop geeft u toegang tot de keurige badkamer en drie riante slaapkamers. Van de slaapkamers is er één aan de voorzijde van de woning en twee aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een nette tegel tot aan het plafond, een wastafel met wasmeubel en heerlijk ligbad. Een handige berging maakt het helemaal af!

Tuin:
De op het zuid-oosten gelegen tuin is voorzien van een nette bestrating. Achterin de tuin bevindt zich de berging waar u uw fietsen in kwijt kunt. De tuin is bereikbaar via een grote schuifpui vanuit de woonkamer, of via de achterom.

Bijzonderheden:
- Nette afgewerkte woning
- 3 riante slaapkamers
- Ruime woning en grote tuin
- Perfecte buurt

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed