slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Laakboulevard 238, 3825 KG Amersfoort

€189,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 56 m²

Note

General

Dit moderne en gezellige appartement met privéparkeerplaats is gelegen aan de Laakboulevard 238 in de nieuwbouwwijk Vathorst (Amersfoort)

Het appartement is keurig afgewerkt en heeft vanaf de 3e verdieping een mooi uitzicht. De ligging is ideaal en dichtbij alle winkel-en overige sociale voorzieningen. Het treinstation van Vathorst met directe aansluiting op Centraal station is eveneens op kort... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Construction period 2007
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06566
Asking price €189,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 04 January 2019
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2007
Isolations Roof
Full
Anchor free cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 56 m²
Content 160 m³
Surface area other inner rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Heating Collective heating

Definition

Dit moderne en gezellige appartement met privéparkeerplaats is gelegen aan de Laakboulevard 238 in de nieuwbouwwijk Vathorst (Amersfoort)

Het appartement is keurig afgewerkt en heeft vanaf de 3e verdieping een mooi uitzicht. De ligging is ideaal en dichtbij alle winkel-en overige sociale voorzieningen. Het treinstation van Vathorst met directe aansluiting op Centraal station is eveneens op korte afstand.

De woning maakt onderdeel uit van een modern appartementencomplex. De centrale entree is ruim opgezet en netjes onderhouden. De toegangsdeuren van het complex zijn elektrisch. De eigen berging bevindt zich ook op de begane grond.

Kortom een prachtig appartement en gezien de prijs goed betaalbaar ook voor de starters op de woningmarkt. Interesse voor dit appartement?
Bel dan snel voor een afspraak. Meerwaerde makelaars verwacht dat er veel belangstelling zal zijn voor dit object dus wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen.

Ground floor

3e verdieping:

Entree, hal met meterkast. De keuken en de woonkamer staan in open verbinding met elkaar, waardoor er sprake is van een doorlopende woonruimte.
Het appartement heeft veel lichtinval door de 2 Franse balkons en de hoge ramen. Vanuit de woonkamer is er een fraai uitzicht over de omgeving en het water van de Laak.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. beton cire blad en inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast-diepvries.

Via de deur in de keuken bereikt u de ruime slaapkamer met raampartij. Ook de slaapkamer is voorzien van een gelijmde pvc vloer.

De moderne badkamer heeft diverse sanitaire voorzieningen o.a. douchecabine, wastafel en toilet. In deze ruimte is ook de aansluiting voor de wasmachine.

De woonkamer is voorzien van een gelijmde pvc vloer en spachtelputz wanden waardoor er sprake is van een strakke afwerking.

Details

Bouwjaar 2007*Woonoppervlakte ca 56 m2*Het appartementcomplex beschikt over een afgesloten parkeerterrein voor bewoners. Hier ligt de eigen parkeerplaats. De toegangspoort is te openen met een elektrische afstandsbediening*Blokverwarming*Eigen berging.

Recently viewed