slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Langegracht 3B, 3811 BT Amersfoort

€335,000
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 67 m²
Acceptance By consultation

Note

General

OPEN HUIS ZATERDAG 1 OKTOBER VAN 11.00 TOT 15.00 UUR!

Dit heerlijke appartement op de 3e etage ligt op een centrale locatie in het hart van Amersfoort. Vanaf het galerij heb je uitkijk op Onze Lieve Vrouwetoren. Het appartement heeft een gezellige, lichte woonkamer met uitkijk op het bruisende stadcentrum en een doorkijk naar de keuken. Heb je geen zin om te koken of wil je een avondje uit?... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
    Construction period 1980
  • Location

Features

Offer
Reference number 07090
Asking price €335,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 22 September 2022
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 67 m²
Content 180 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Features
Garden available Yes
Cadastral informations
Amersfoort E 7654
Range Condominium

Description

OPEN HUIS ZATERDAG 1 OKTOBER VAN 11.00 TOT 15.00 UUR!

Dit heerlijke appartement op de 3e etage ligt op een centrale locatie in het hart van Amersfoort. Vanaf het galerij heb je uitkijk op Onze Lieve Vrouwetoren. Het appartement heeft een gezellige, lichte woonkamer met uitkijk op het bruisende stadcentrum en een doorkijk naar de keuken. Heb je geen zin om te koken of wil je een avondje uit? Amersfoort heeft genoeg leuke terrassen en pleinen waar je lekker kan neerploffen voor een drankje of diner. Hoe stads wil je het hebben?

Ground floor

Begane grond:
Ruime entree met trappenhuis en lift naar de etages.

2e etage:
Het appartement zelf heeft geen eigen balkon maar het appartementencomplex als geheel heeft een gezamenlijk dakterras op de 2e etage.

3e etage:
Bij binnenkomst een lange entree met toegang tot alle vertrekken in het appartement. De eerste vertrekken met een werkkast en metervoorziening. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers die beide zijn gelegen aan de galerij zijde. De eerste slaapkamer een hoofdslaapkamer met plaats voor een tweepersoonsbed en bijvoorbeeld een handige kledingkast. De tweede slaapkamer naar eigen zeggen indelen zoals een studeerkamer, hobbykamer of inloopkast! De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en/of -droger.

Aan het einde van de hal is een ruime, lichte woonkamer. De muren afgewerkt met behang en de vloer met laminaat. De raampartijen kunnen allemaal apart opengezet worden en geven de fijne lichtinval in de woonkamer en het gezellige uitzicht richting de winkelstraten van Amersfoort.

De keuken is dicht, maar heeft wel een leuke doorkijk naar de eethoek, waardoor je altijd het contact hebt met je visite. De strakke keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur zoals een gasfornuis, oven en koelkast.

Je beschikt over een eigen berging.

Details

Sterke punten van de woning:

• Centrale ligging in het bruisende centrum
• Lift aanwezig
• 2 relatief ruime slaapkamers
• Gezellige gedeelde binnentuin
• Fijne lichte woonkamer

ZonZone

Close

Recently viewed