slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Iseoplantsoen 9, 1060 PW Amsterdam

€665,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 208 m²
Liveable area 148 m²
Acceptance By consultation

Note

General

*** For the English version, please scroll down***

Als je op zoek bent naar een fantastische ruime twee-onder-een-kap woning met parkeren op eigen terrein, aan de rand van Amsterdam met een uitzicht dat je nergens anders vindt, dan is deze woning een absolute must-see!

Ligging
Deze prachtige woning ligt in de heerlijke buurt De Aker. Deze buurt ligt in het westen van Amsterdam en biedt... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
    Construction period 1998
  • Location

Features

Offer
Reference number 6
Asking price €665,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1998
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 208 m²
Floor Surface 148 m²
Living area 39.9 m²
Kitchen area 13.49 m²
Content 366 m³
External surface area storage rooms 10 m²
External surface area 18 m²
Balcony 6.64 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, Near park, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Has a backyard entrance Yes
Condition Constructed under architecture
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South west
Energy consumption
Energy certificate B
Energy index 1.4
Boiler
Type of boiler Rehmea Calenta
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet
Parking Carport
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Sloten Noord-Holland G 3768
Area 208 m²
Range Entire lot
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges €1,623.86 per year (variable) with redemption option, bought off until 14/03/2047

Description

*** For the English version, please scroll down***

Als je op zoek bent naar een fantastische ruime twee-onder-een-kap woning met parkeren op eigen terrein, aan de rand van Amsterdam met een uitzicht dat je nergens anders vindt, dan is deze woning een absolute must-see!

Ligging
Deze prachtige woning ligt in de heerlijke buurt De Aker. Deze buurt ligt in het westen van Amsterdam en biedt een rustige en groene omgeving met veel voorzieningen in de buurt.

De Aker is een geweldige plek om te wonen voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige en veilige buurt. De buurt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een uitstekende verbinding met de rest van Amsterdam. Er zijn ook tal van voorzieningen in de buurt, zoals winkels, restaurants, parken en recreatiegebieden.

Maar er is meer! De woning bevindt zich aan een prachtig groen plantsoen met een mooie waterpartij. Vanaf de keuken en het balkon op het zuidoosten kunt u genieten van de rust en het uitzicht. Bovendien heeft de woning een handige carport met ruimte voor 2 tot 3 auto's. Dit is bijzonder praktisch, want binnenkort wordt ook in dit deel van Amsterdam parkeren betaald.

Indeling

Begane grond
Als je je auto hebt geparkeerd op het eigen terrein (waar plaats is voor twee auto's), stap je de woning binnen in de hal. Hier vind je de meterkast, een toilet met fontein en de trap naar de eerste verdieping met een handige trapkast. Vanuit de hal loop je de woonkamer binnen.

De sfeervolle en ruime woonkamer met uitzicht op de tuin is een echte eyecatcher van deze prachtige woning. De grote schuifpui naar de tuin en de open indeling zorgen voor veel lichtinval en een prettige interactie tussen binnen en buiten. De parketvloer op de begane grond is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook veel voordelen.

In de moderne open keuken aan de voorzijde van de woning vind je een royaal keukenblok in hoekopstelling. Het werkblad en de inbouwapparatuur zorgen voor een luxe uitstraling en maken koken een feestje. De eethoek staat opgesteld tussen de woonkamer en de keuken, zodat je tijdens het koken gezellig in contact blijft met de eters.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je maar liefst drie ruime en lichte slaapkamers, die allemaal netjes zijn afgewerkt. De slaapkamer aan de voorzijde is op dit moment ingericht als werkplek en biedt een prachtig uitzicht over het groene plantsoen.

De andere twee slaapkamers hebben uitzicht op de royale tuin en bieden volop ruimte voor een comfortabel bed en een kledingkast. Naast de slaapkamers is er op deze verdieping ook een badkamer te vinden, waar je heerlijk kunt ontspannen in het ligbad of de douche. Verder is er nog een ruime was- en stookruimte aanwezig, zodat je alles netjes en georganiseerd kunt houden.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is toegankelijk via een vaste trap en biedt een ruime vierde slaapkamer, die momenteel dienst doet als werkruimte. Vanuit deze kamer heb je toegang tot het balkon op het Zuid-Westen, waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht en de zon.

Tuin
De tuin van deze woning is op het Noord-Oosten gelegen en bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer.

Door de diepte van de tuin is er altijd wel een plekje te vinden om van de zon te genieten. De tuin is netjes bestraat en aan de achterzijde bevindt zich een praktische houten berging. Deze berging is ideaal voor het opbergen van tuinkussens, tuingereedschap en fietsen, die je gemakkelijk binnenrijdt via het eigen achterom.

Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam leven in Amsterdam.

Bereikbaarheid
Het Iseoplantsoen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere tram- en buslijnen die in de buurt stoppen en je binnen korte tijd naar verschillende delen van de stad kunnen brengen, zoals het Centraal Station, het Leidseplein en het Museumkwartier. Ook zijn er verschillende treinstations in de buurt, zoals Station Lelylaan en Station Sloterdijk, die je snel naar andere delen van Nederland kunnen brengen.

Daarnaast is het Iseoplantsoen ook goed bereikbaar met de auto. Het ligt nabij de ringweg A9 en A10 en er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt. Ook is er een deelauto-service beschikbaar voor wie geen eigen auto heeft.

Erfpacht:
De woning bevindt zich op gemeentelijke erfpacht. Het huidige erfpachttijdvak is afgekocht en loopt tot en met 15 maart 2047. De erfpacht is eeuwigdurend vastgeklikt. Er bestaat een mogelijkheid tot eeuwigdurend afkopen via de Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden:

• Gelegen aan een prachtig groen begroeid plantsoen met waterpartij;
• Ruimte voor 2 tot 3 auto's op eigen terrein (carport);
• Mogelijkheid om de carport te voorzien van elektrische laadpaal voor de auto;
• Energie label B;
• Zeer groene buurt in Amsterdam met alle faciliteiten en openbaar vervoer/ uitvalswegen in de buurt.
• 4 zeer ruime slaapkamers
• Bouwjaar 1998;
• Woonoppervlakte van 148 m² (gemeten volgens de NEN 2580-normen);
• Oplevering in overleg;
• De koopakte wordt opgesteld door een notaris in Amsterdam;
• Royale tuin op het Noord-Oosten en zonnig balkon met uitzicht op het Zuid-Westen;

De bovenstaande informatie hebben wij met grote zorgvuldigheid samengesteld om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hoewel wij ons uiterste best hebben gedaan om de inhoud correct en up-to-date te houden, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie juist is en zodoende kunnen er geen rechten aan ontleent worden. Bij vermelding van afmetingen of oppervlakten gaat het om indicaties en geschatte maten. Als koper bent u zelf verantwoordelijk voor het nader onderzoeken van zaken die voor u van belang zijn. Onze tip: betrek uw eigen makelaar erbij om u hierbij te helpen.

***English Version****

If you are looking for a fantastic spacious semi-detached house with on-site parking, on the outskirts of Amsterdam with a view you won't find anywhere else, then this property is an absolute must-see!

Location
This beautiful house is located in the lovely neighborhood De Aker. This neighborhood is located in the west of Amsterdam and offers a quiet and green environment with many amenities nearby.

But there is more! The house is located on a beautiful green park with a beautiful water feature. From the kitchen and the southeast facing balcony you can enjoy the tranquility and the view. In addition, the house has a convenient carport with space for 2 to 3 cars. This is particularly practical, because soon parking will also be paid in this part of Amsterdam.

Layout

First floor
If you have parked your car on site (where there is space for two cars), you enter the house in the hall. Here you will find the meter cupboard, a toilet with hand basin and the stairs to the second floor with a useful cupboard. From the hall you walk into the living room.

The cozy and spacious living room overlooking the garden is a real eye-catcher of this beautiful house. The large sliding doors to the garden and the open layout provide plenty of light and a pleasant interaction between inside and outside. The parquet floor on the first floor is not only beautiful to look at, but also offers many other advantages.

In the modern open kitchen at the front of the house you will find a generous kitchen unit in corner arrangement. The worktop and built-in appliances provide a luxurious look and make cooking a party.

Second floor
On the second floor you will find no less than three spacious and bright bedrooms, all nicely finished. The bedroom at the front is currently arranged as a workplace and offers a beautiful view over the green park.

The other two bedrooms overlook the generous garden and offer plenty of room for a comfortable bed and a closet. In addition to the bedrooms, there is also a bathroom on this floor, where you can relax in the bathtub or shower. There is also a spacious laundry and boiler room, so you can keep everything neat and organized.

Third floor
The third floor is accessed via a fixed staircase and offers a spacious fourth bedroom, which currently serves as a workspace. From this room you have access to the south-west facing balcony, where you can enjoy the beautiful view and sunshine.

Garden
The garden of this house is located on the North East and accessible through the sliding doors in the living room. The depth of the garden is always a place to find a spot to enjoy the sun. The garden is nicely paved and at the rear is a practical wooden shed. This shed is ideal for storing bicycles, which you can easily enter through the private back.

Accessibility
The Iseoplantsoen is easily accessible by public transport. There are several streetcar and bus lines that stop nearby and can take you to different parts of the city within a short time. In addition, Iseoplantsoen is also easily accessible by car. It is near the A9 and A10 ring road and there are several parking options nearby.

Leasehold:
The property is located on municipal ground lease. The current ground lease term is paid off and runs through March 15, 2047. The ground lease is fixed in perpetuity. There is a possibility of perpetual redemption through the City of Amsterdam.

Highlights:

- Located on a beautiful green overgrown park with water feature;
- Space for 2 to 3 cars on site (carport);
- Possibility of the carport with electric charging station for the car;
- Energy label B;
- Very green neighborhood in Amsterdam with all facilities and public transport / highways nearby.
- 4 very spacious bedrooms
- Built in 1998;
- Living area of 148 m² (measured according to NEN 2580 standards);
- Delivery in consultation;
- The deed of sale is drawn up by a notary in Amsterdam;
- Spacious garden on the North-East and sunny balcony overlooking the South-West;

ZonZone

Close

Recently viewed