slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Jasper Leijnsenstraat 24-2, 1056 XZ Amsterdam

€400,000
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Liveable area 50.8 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

** English text below **

WONEN IN INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN DE ZEER GEWILDE LANDLUST BUURT (WEST)

Heerlijk en fijn 3- kamerappartement van ca. 51 m² met een praktische indeling en omringd door groen. De woning beschikt over o.a. twee slaapkamers, een balkon, een afgesloten keuken met AEG-inbouwapparatuur, en een woonkamer met eet/werkkamer. Verder beschikt de woning over een berging op... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
    Construction period 1934
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00181
Asking price €400,000
Service costs €115.78
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 29 September 2023
Construction
Type of residence Apartment, house with shared staircase, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1934
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 50.8 m²
Content 161 m³
Surface area other inner rooms 0.5 m²
External surface area storage rooms 7.9 m²
External surface area 5.7 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Amsterdam
Range Condominium
Ownership Ground lease

Description

** English text below **

WONEN IN INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN DE ZEER GEWILDE LANDLUST BUURT (WEST)

Heerlijk en fijn 3- kamerappartement van ca. 51 m² met een praktische indeling en omringd door groen. De woning beschikt over o.a. twee slaapkamers, een balkon, een afgesloten keuken met AEG-inbouwapparatuur, en een woonkamer met eet/werkkamer. Verder beschikt de woning over een berging op de zolder van ca. 8m² welke eventueel nog om te bouwen is als werkruimte of bijvoorbeeld logeerruimte. Verder is de erfpachtcanon al voor je betaald tot en met 15 april 2057 en eeuwigdurend vastgezet voor daarna.

INDELING:
Op de tweede verdieping van het gemeenschappelijke trappenhuis - dat met slechts 2 buren wordt gedeeld - stap je binnen in de centrale hal van deze fijne en sfeervolle woning. Vanuit de centrale hal links (aan de voorzijde) kom je in de lichte woonkamer met aansluitend (links) de eet/werkkamer. Loop via de centrale hal naar de achterzijde van de woning, dan kom je in de 2 keurige nette en rustig gelegen slaapkamers. Naast de slaapkamers zit de moderne keuken met o.a. SMEG-fornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, was-/droogmachine en koel-vriescombinatie. Vanuit beide slaapkamers en de keuken kun je het brede balkon bereiken dat gelegen is aan een rustige groene binnentuin.

De badkamer bereik je vanuit de grote slaapkamer en deze is voorzien van douche, wastafelmeubel en wastafel. Verder nog in de hal een separaat toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime privé berging op de zolderetage met raam, elektra en toekomstige mogelijkheid om bovenliggende ruimte onder het puntdak te betrekken.

Het appartement is zeer goed onderhouden, logisch ingedeeld en er ligt in de gehele woning een mooie laminaatvloer.

OMGEVING:
Het appartement ligt in een rustige straat in de wijk Landlust op de rand van Bos en Lommer en De Baarsjes. Met de fiets ben je in circa vijf minuten in de Jordaan, op de Ten Katemarkt en bij de Hallen. Ook voor groenliefhebbers is er in de omgeving voldoende te zien en doen: om de hoek vind je het Erasmuspark (met de absolute must Terrasmus) evenals het Westerpark en het Rembrandtpark.

De buurt leeft enorm! Direct om de hoek aan de Rijpgracht ligt het zonovergoten terras van Spaghetteria. Op 100 meter in de Jan van Galenstraat vind je bijvoorbeeld het Scandinavische Selma’s Bakery, lunchroom Local Hero en de beroemde Ram’s Roti. Op en rond de Jan Evertsenstraat zitten een groot aantal winkels en hotspots als Stach, Bar Baarsch, Cafe Frits, Café Cook, Café Zurich, Kauffman en White Label Coffee. Wil je een middagje cultuur snuiven? Het internationale cultuurpodium Mozaïek ligt om de hoek. Meer sportief ingesteld? Op 400 meter zitten Sportcity, Padel Next en voor klimmers de grootste boulderbaan van de Benelux.

Kortom, groen gecombineerd met sport, hotspots en veel gezelligheid!

BEREIKBAARHEID:
Het appartement is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Met de auto ben je binnen enkele minuten op de ring A10. Tram 9 en 12 en bussen 80 en 18 vertrekken zeer dichtbij. Tevens is er voldoende parkeermogelijkheid voor de deur en er is op dit moment géén wachttijd voor een parkeervergunning.

VERENIGING VAN EIGENAARS (V.v.E.):
Er is sprake van een actieve en financieel gezonde V.v.E. en de leden laten zich ondersteunen door een professionele beheerder. De maandelijkse servicekosten zijn momenteel ca. € 115,78. Dit is inclusief o.a. de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam en de erfpachtcanon is vooruitbetaald t/m 15 april 2057. Voor de periode daarna heeft Verkoper de erfpacht reeds eeuwigdurend vastgezet, dus dat is financieel gunstig.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte van 50,8 m² en twee slaapkamers (NEN2580 gemeten)
- Daarnaast een ruime externe berging van 7,9m² op de zolderverdieping
- Heerlijk balkon aan de achterzijde van ruim 5,7 m² gelegen op het noorden met avondzon
- Volledig dubbel glas
- Gelegen in een brede en groene straat met uitsluitend bestemmingsverkeer
- Rustige binnentuin met veel groen
- Een deel van de inventaris kan overgenomen worden (zie lijst van zaken)
- Mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren in de woonkamer
- Actieve en financieel gezonde V.v.E. werkend met een onderhoudsplan, de maandelijkse servicekosten zijn €115,78
- Door de ligging vlakbij de Jordaan, De Baarsjes en het Westerpark zijn vele leuke hotspots zo te bereiken
– De erfpachtcanon is vooruitbetaald tot 15 april 2057 en daarna eeuwigdurend vastgezet
- Verwarming en warm water via CV- ketel (2011)
- Momenteel geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Bouwjaar 1934
- Oplevering in overleg (kan snel)

KOM NAAR 1 VAN ONZE OPEN HUIZEN:
De bezichtigingen doen wij alleen in de vorm van 3 Open Huizen. Kom daarin zo vaak kijken als je wilt. Het enige wat we je willen vragen is om ons even een berichtje te sturen naar welk Open Huis je komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden:

-Maandag 18 september 13.00 tot 14.00
-Woensdag 20 september 10.00 tot 11.00
-Donderdag 21 september 14.00 tot 15.00

Een berichtje sturen om je aan te melden voor een Open Huis kan via deze pagina op Funda of via info [at} vkmakelaars [punt] nl

Voor het doen van een online bieding en het bekijken van de documentatie, ga naar vkmakelaars [ punt] nl [slash] jasper

BIEDINGEN:
We maken gebruik van een online biedsysteem. Daar kan je ook de documentatie van de woning lezen/downloaden. De biedingen zullen automatisch sluiten op dinsdag 26 september 2023 om 12.00. Als jij een bieding hebt gedaan dan is jouw bod voor niemand zichtbaar. Dus ook niet voor ons als verkopende makelaar of voor de eigenaar van de woning. Pas na dinsdag 26 september 2023 12.00u zijn de biedingen voor ons als makelaar zichtbaar en zullen we deze voorleggen aan de eigenaar. Iedereen wordt op uiterlijk 28 september op de hoogte gebracht of de bieding is geaccepteerd of niet. Als jouw bieding niet is geaccepteerd, dan ontvang jij als de woning definitief verkocht is automatisch een link naar het biedlogboek waar jij precies kan zien welke biedingen er zijn uitgebracht. Uiteraard blijft altijd volledig anoniem wie er geboden hebben en of er eventueel een persoonlijke boodschap bij een bieding is vermeld.

Voor het doen van een online bieding en het bekijken van de documentatie, ga naar vkmakelaars [ punt] nl [slash] jasper

***ENLISH***

LIVING IN A READY-MOVE-IN APARTMENT IN THE HIGHLY WANTED LANDLUST NEIGHBORHOOD (WEST)

Lovely and nice 3-room apartment of approx. 51 m² with a practical layout and surrounded by greenery. The house has two bedrooms, a balcony, a separate kitchen with AEG appliances, and a living room with dining/office. The house also has a storage room in the attic of approximately 8m², which can possibly be converted into a work space or guest room, for example. Furthermore, the ground rent has already been paid for you until April 15, 2057 and is permanently fixed for thereafter.

LAYOUT:
On the second floor of the communal staircase - which is shared with only 2 neighbors - you enter the central hall of this nice and attractive home. From the central hall on the left (at the front) you enter the bright living room, followed by the dining/office (left). Walk through the central hall to the rear of the house, where you will enter the 2 neat, neat and quietly located bedrooms. Next to the bedrooms is the modern kitchen with, among other things, a SMEG stove with oven, extractor hood, dishwasher, washing/drying machine and fridge-freezer combination. From both bedrooms and the kitchen you can reach the wide balcony, which is located on a quiet green courtyard.

The bathroom is accessible from the large bedroom and is equipped with a shower, washbasin and sink. There is also a separate toilet in the hall. Finally, the house has a spacious private storage room on the attic floor with window, electricity and future possibility to occupy the space above under the gabled roof.

The apartment is very well maintained, logically laid out and there is a beautiful laminate floor throughout the house.

ENVIRONMENT:
The apartment is located in a quiet street in the Landlust district on the edge of Bos en Lommer and De Baarsjes. By bike you can reach the Jordaan, the Ten Katemarkt and the Hallen in about five minutes. There is also plenty to see and do in the area for green lovers: around the corner you will find the Erasmus Park (with the absolute must-see Terrasmus) as well as the Westerpark and the Rembrandt Park.

The neighborhood is very lively! Directly around the corner on the Rijpgracht is the sun-drenched terrace of Spaghetteria. For example, 100 meters away in the Jan van Galenstraat you will find the Scandinavian Selma's Bakery, lunchroom Local Hero and the famous Ram's Roti. On and around Jan Evertsenstraat there are a large number of shops and hotspots such as Stach, Bar Baarsch, Cafe Frits, Café Cook, Café Zurich, Kauffman and White Label Coffee. Would you like to experience an afternoon of culture? The international cultural venue Mozaïek is just around the corner. More sporty? Sportcity, Padel Next and, for climbers, the largest bouldering track in the Benelux are located 400 meters away.

In short, greenery combined with sports, hotspots and lots of fun!

ACCESSIBILITY:
The apartment is very centrally located in relation to various highways. By car you can reach the A10 ring road within a few minutes. Trams 9 and 12 and buses 80 and 18 leave very close by. There is also sufficient parking space in front of the door and there is currently no waiting time for a parking permit.

OWNERS ASSOCIATION (V.v.E.):
There is an active and financially healthy V.v.E. and the members are supported by a professional manager. The monthly service costs are currently approximately € 115.78. This includes, among other things, building insurance and reservations for maintenance.

OWNERSHIP SITUATION:
The house is located on land owned by the municipality of Amsterdam and the leasehold has been paid in advance until April 15, 2057. For the period after that, the Seller has already secured the leasehold perpetually, so that is financially beneficial.

PARTICULARITIES:
- Living area of 50.8 m² and two bedrooms (NEN2580 measured)
- In addition, a spacious external storage room of 7.9 m² on the attic floor
- Lovely balcony at the rear of over 5.7 m² located on the north with evening sun
- Fully double glazing
- Located in a wide and green street with only local traffic
- Quiet courtyard with lots of greenery
- Part of the inventory can be taken over (see list of items)
- Possibility to create a third bedroom in the living room
- Active and financially healthy V.v.E. working with a maintenance plan, the monthly service costs are €115.78
- Due to its location near the Jordaan, De Baarsjes and the Westerpark, many nice hotspots are easily accessible
– The ground rent has been paid in advance until April 15, 2057 and then fixed forever
- Heating and hot water via central heating boiler (2011)
- Currently no waiting time for a parking permit
- Year of construction 1934
- Delivery in consultation (can be done quickly)

COME TO ONE OF OUR OPEN HOUSES:
We only do viewings in the form of 3 Open Houses. Come and look at it as often as you want. All we would like to ask you is to send us a message which Open House you are coming to, so that we can take this into account:

-Monday September 18 from 1:00 PM to 2:00 PM
-Wednesday September 20 from 10am to 11am
-Thursday September 21 from 2:00 PM to 3:00 PM

You can send a message to register for an Open House via this page on Funda or via info [at} vkmakelaars [dot] nl

To make an online bid and view the documentation, go to vkmakelaars [dot] nl [slash] jasper

BIDS:
We use an online bidding system. You can also read/download the documentation of the property there. The bids will close automatically on Tuesday, September 26, 2023 at 12:00. If you have placed a bid, your bid will not be visible to anyone. So not for us as the selling agent or for the owner of the home. Only after Tuesday, September 26, 2023 at 12:00 noon will the offers be visible to us as real estate agents and we will submit them to the owner. Everyone will be informed by September 28 at the latest whether the bid has been accepted or not. If your bid is not accepted, you will automatically receive a link to the bid log when the house has been finally sold, where you can see exactly which bids have been made. Of course, it always remains completely anonymous who has bid and whether a personal message has been included with a bid.

To make an online bid and view the documentation, go to vkmakelaars [dot] nl [slash] jasper

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed