slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: John Napierstraat 44, 1086 ZS Amsterdam

€549,000
Type of residence House, single-family house, terraced house, courtyard house
Plot size 141 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Heerlijk woonhuis, heel praktisch ingericht, met een zonnige tuin achter, 2 parkeerplaatsen aan de voorkant, een schuur (via een achterom te bereiken) en er is een opbouw mogelijk.

Het betreft een tussenwoning aan een (voor auto’s) doodlopende straat op Steigereiland Zuid. Hierdoor komt er alleen bestemmingsverkeer en kunnen kinderen op straat voetballen en spelen met fietsen en skelters.... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house, courtyard house
    Construction period 2006
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00057
Asking price €549,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 August 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house, courtyard house
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 141 m²
Effective area 110 m²
Content 385 m³
Surface area external storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 2
Water heating District heating
Heating District heating
Garden available Yes

Description

Heerlijk woonhuis, heel praktisch ingericht, met een zonnige tuin achter, 2 parkeerplaatsen aan de voorkant, een schuur (via een achterom te bereiken) en er is een opbouw mogelijk.

Het betreft een tussenwoning aan een (voor auto’s) doodlopende straat op Steigereiland Zuid. Hierdoor komt er alleen bestemmingsverkeer en kunnen kinderen op straat voetballen en spelen met fietsen en skelters.

Via de entree is de hal toegankelijk, met aan de linkerzijde een toilet.

De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin. De grote ramen maken van de woonkamer een lichte ruimte. In de tuin, die op het zuidoosten ligt, staat een schuur die achterom via een steeg bereikbaar is. De tuin is voorzien van diverse elektra-aansluitingen, verlichting en een waterkraan. Aan de achterkant van het huis hangt een elektrisch zonnescherm.

De keuken is direct toegankelijk vanuit de woonruimte en is ruim van opzet. Ook de keuken is praktisch, met twee grote aanrechtbladen, veel kastruimte, en voorzien van alle benodigde apparatuur, zoals een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Ook de keukenramen aan de voorzijde zijn voorzien van een zonnescherm.

Via de hal aan de voorzijde is met de trap de eerste verdieping te bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een grote bergruimte voor onder meer wasmachine en droger, nog een aparte inbouwkast en de badkamer. De badkamer met natuurstenen vloer, is voorzien van een mooi ligbad met whirlpoolsysteem en handdouche, een inloopdouche, een hangend toilet, een wastafel en een handdoekradiator.

IJburg biedt een mooie combinatie van enerzijds de verbondenheid met de stad en anderzijds de mogelijkheid tot buitenleven, waar kinderen in alle rust en ruimte kunnen opgroeien met alle faciliteiten die IJburg te bieden heeft. Bijna alle denkbare sporten zijn op IJburg te beoefenen, er zijn diverse basisscholen en er is een middelbare school. Tevens is er een prettig winkelcentrum en er zijn diverse leuke boetiekjes en kleine winkeltjes. Elke zaterdag is er een markt. Het Diemerpark is nabij gelegen en is een geliefde plek om te sporten. Door de vele speelplaatsen, stadsstranden aan veilig zwemwater en parken is IJburg een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Ook zijn er op IJburg diverse restaurantjes en cafés, zijn er tandartspraktijken, huisartsenpraktijken, apotheken; kortom: alles is aanwezig.

De tram brengt u vanaf halte Steigereiland binnen een kwartier op Amsterdam Centraal Station en bus 66 rijdt in circa 20 minuten naar de Arena. Met de auto bent u zo op de Ringweg A10, A1, A2 en luchthaven Schiphol.
Bijzonderheden
⦁ zeer rustig gelegen woonhuis op een mooi deel van IJburg
⦁ kindvriendelijke buurt
⦁ erfpacht afgekocht tot 15 januari 2055 en de aanvraagdatum eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden van eind 2019 vastgelegd
⦁ opbouw is mogelijk (omgevingsvergunning) er zijn al diverse voorbeelden hiervan in de straat te bekijken
⦁ geheel dubbel glas
⦁ 2 auto's te parkeren op eigen terrein
⦁ A 10, A 1, A 2 en Amsterdam vlakbij
⦁ openbaar vervoer op loopafstand.

ZonZone

Close

Recently viewed