slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Wolbrantskerkweg 1+PP, 1069 CL Amsterdam

€695,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Liveable area 140 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

***For English, scroll down please***

Gelieve aan te melden via FUNDA/email (gisele@vkmakelaars.nl).
Please, preferably apply for a viewing via FUNDA/email (gisele@vkmakelaars.nl).

IN-STAP-KLAAR woning in Amsterdam!

Luxe wooncomfort met allerlei soorten domotica, een bijzonder tuinhuis en dakterras op het zuiden, een vrij uitzicht en een eigen parkeerplaats. Deze royale hoekwoning aan... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 2009
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00185
Asking price €695,000
Service costs €155.21
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 November 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 2009
Rooftype Flat
Isolations Floor, Full, HR glazing, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Floor Surface 140 m²
Content 506 m³
External surface area storage rooms 31 m²
External surface area 50 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Sun terrace
Main garden Yes
Orientation South
Condition Constructed under architecture
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating District heating
Heating District heating
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Bathroom facilities Bathroom 1 Sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Parking lot
Has a French balcony Yes
Garden available Yes
Has home automation Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Sloten Noord-Holland I 5084
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges Progressing,
Sloten Noord-Holland I 5084
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges Progressing,

Description

***For English, scroll down please***

Gelieve aan te melden via FUNDA/email (gisele@vkmakelaars.nl).
Please, preferably apply for a viewing via FUNDA/email (gisele@vkmakelaars.nl).

IN-STAP-KLAAR woning in Amsterdam!

Luxe wooncomfort met allerlei soorten domotica, een bijzonder tuinhuis en dakterras op het zuiden, een vrij uitzicht en een eigen parkeerplaats. Deze royale hoekwoning aan het Botterskerkpark heeft het allemaal én meer!
Het goed onderhouden hoekhuis biedt ruim opgezette vertrekken, die baden in het licht dankzij de vele grote ramen rondom. U heeft een fantastisch uitzicht op het aan de woning gelegen groene park. Op de eerste verdieping is een woonkamer met luxe halfopen keuken en eikenhouten vloer, met aangrenzend een onder architectuur aangelegde tuinhuis op het zuiden. De begane grond en tweede verdieping herbergen drie slaapkamers en twee badkamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Op de tweede etage is ook nog een groot dakterras. Ten slotte heeft u een eigen overdekte en afgesloten parkeerplaats direct voor de achterdeur. Luxer wordt het niet!

De woning is rustig en centraal gelegen in een levendige buurt. U heeft alle voorzieningen bij de hand, zoals winkels aan Tussen Meer, winkelcentrum Osdorpplein, scholen, een buurtcentrum, kinderopvang, gezondheidscentra en horecagelegenheden. In 5 minuten fietst u naar het Sloterpark met de Sloterplas en even verderop ligt recreatiegebied Spaarnwoude. Ook de strandjes aan het Nieuwe Meer zijn makkelijk aan te fietsen. ’s Zomers neemt u het fietspontje naar het Amsterdamse Bos. Met de fiets, bus, tram of auto bent u binnen 25 minuten in hartje Amsterdam. Ook Schiphol is goed te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. De uitvalswegen A10, A4, A5 en A9 liggen op circa 5 minuten rijden.

INDELING:
Begane grond: U komt de woning binnen via de zijingang. In de ruime hal heeft u links en rechts toegang tot twee slaapkamers, die beide erg ruim en licht zijn. Vanuit de grootste slaapkamer heeft u door de grote ramen een mooi uitzicht over het park. In de aparte inpandige wasruimte is de wasmachine-aansluiting. Vanuit de wasruimte bereikt u uw eigen parkeerplaats. De badkamer op deze verdieping is volledig betegeld en voorzien van een douche, enkele wastafel in meubel, spiegel en radiator. Er is bovendien mechanische ventilatie aanwezig. De aparte toiletruimte is luxe uitgevoerd. Deze is volledig betegeld en heeft een zwevend toilet en fonteintje. Verder vindt u in de hal de meterkast, een praktische trapkast en de trap naar boven. Op de begane grond ligt een eikenhouten vloer.

Eerste verdieping: Met de trap komt u in de woonkamer. Deze ruimte strekt zich uit over de gehele verdieping en is heerlijk licht dankzij de vele ramen, die ook nog eens een prachtig uitzicht bieden op de tuinhuis en het naastgelegen park. U heeft plaats voor een grote, comfortabele zithoek en een gezellige eettafel. Via dubbele openslaande deuren heeft u toegang tot de tuinhuis. Aan de voorzijde is de moderne halfopen keuken gesitueerd. Dankzij de L-vormige opstelling heeft u veel werk- en opbergruimte. U beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een vijfpits inductie kookplaat (Pelgrim), afzuigkap (Pelgrim), oven (AEG), combimagnetron (AEG), vaatwasser (Pelgrim), vriezer met vier lades (Pelgrim) en een koelkast (Zanussi). De keuken is smaakvol uitgevoerd en de hele verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer.

Tweede verdieping: Vanaf de overloop bereikt u de derde slaapkamer, de badkamer en het dakterras. De grote ramen in de masterbedroom bieden een geweldig uitzicht op het park. Twee ramen hebben een Frans balkon. U heeft verder alle ruimte voor een kingsize bed en een grote kledingkast. In de slaapkamer ligt een laminaatvloer. De luxe, volledig betegelde badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een inloopdouche met regen- en handdouche, een designradiator, een extra brede enkele wastafel met ladekast, een spiegelkast en een zwevend toilet. Een raam zorgt voor natuurlijke lichtinval en extra verluchting.

Buiten: De tuin op de eerste verdieping ligt op het zonnige zuiden. Aan de woning is een eerste vlonderterras en een gazon van kunstgras, dat wordt omzoomd door groenborders dat leidt naar het ruime tuinhuis, onder architectuur ontworpen in 2021. Het tuinhuis heeft een glazen dak met een automatisch zonweringsysteem dat op ieder moment gesloten kan worden. Er is in het tuinhuis ruim voldoende ruimte voor een living + bar + BBQ plek.
Op de tweede verdieping bevindt zich een groot dakterras. Zowel de tuin als het dakterras liggen op het zonnige zuiden, waardoor u de hele dag heerlijk in de zon kunt vertoeven.

BIJZONDERHEDEN:
- Hoogwaardig afgewerkte, luxe hoekwoning aan een park
- Dit is een volledig geautomatiseerd huis gebaseerd op het Amazon Alexa-ecosysteem, dat slimme apparaten omvat zoals: verlichting, gordijnen, zonwering, deurkluisjes, deurbel, beveiligingscamera's, om er maar een paar te noemen. De automatisering is gebouwd om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken, niet beperkt tot eenvoudige apparaatstatuscontrole, maar tot complexe automatisering en stroom om aan de dagelijkse huishoudelijke behoeften te voldoen.
- Mogelijkheid om te worden verkocht zoals het is (all-in). Met alle meubels, apparaten, keukenapparatuur en automatisering voor een meerprijs van € 30.000- (voorkeur van de verkoper).
- Energielabel A
- Eikenhouten vloer op de begane grond en eerste verdieping
- Buitenruimtes: Een luxe tuinhuis (1e etage) en een dakterras (2e etage) op het zuiden
- Stadsverwarming
- Afgesloten en overdekte parkeerplek direct bij de achterdeur
- Gratis parkeren in de wijk
- Onderhoud aan de buitenzijde door VvE Cadiz
- VVE bijdrage €155,21
- Bouwjaar: 2009
- Erfpacht afgekocht tot 2057

Voor inzage in alle documenten en het doen van een bieding ga naar vkmakelaars [punt] nl [slash] wolbrand.

***ENGLISH***

MOVE-IN READY home in Amsterdam!
Please, preferably apply for a viewing via FUNDA/email (gisele@vkmakelaars.nl).

Luxury living with all sorts of smart home automation, an exquisite garden house and a roof terrace on the south, an unobstructed view and private parking. This spacious corner house with a fantastic green view of the Botterskerkpark has it all!
This beautiful corner house offers spacious rooms and lots of daylight thanks to the large windows around the house. On the second floor there is a living room with a luxurious semi-open kitchen and an oak floor, with an adjoining architect-designed garden house. The ground floor and the third floor contain three bedrooms and two bathrooms, which are fully equipped, and an extra roof terrace to the south on the third floor. Finally, you have your own covered and closed parking space directly in front of the back door.
It doesn't get any more luxurious! The property is located in a nice and quiet area. You have all facilities nearby, such as shops at the Tussen Meer, the Osdorpplein shopping center, schools, childcare, health centers and lots of nice restaurants. In 5 minutes you can cycle to the Sloterpark and Sloterplas and a little further you will find the Spaarnwoude recreational area. The beaches on the Nieuwe Meer are also easy to cycle to. In the summer you can take the ferry to the Amsterdamse Bos and you can reach the heart of Amsterdam within 25 minutes by bike, bus, tram or car. Schiphol is also easily accessible by public transport or by car. The highways A10, A4, A5 and A9 are approximately a 5-minute drive away.

LAYOUT:
Ground floor: You enter the house through the side entrance. In the spacious hall you have access to two bedrooms on the left and right, both of which are very spacious and illuminated. From the largest bedroom you have a beautiful view over the park through the large windows. The washing machine connection is in the separate indoor laundry room. You can reach your own parking space from the laundry room. The bathroom on this floor is fully tiled and equipped with a shower, single sink, mirror and radiator. There is also mechanical ventilation available. The separate toilet room is luxurious. This is fully tiled and has a floating toilet and sink. In the hall you will also find the meter cupboard, a practical stair cupboard and the stairs to the top. There is an oak floor on the ground floor.

First floor: The stairs take you to the living room. This space extends over the entire floor and is wonderfully light thanks to the many windows, which also offer a beautiful view of the garden house and the adjacent park. You have room for a large, comfortable seating area and a dining table. You have access to the garden house through double doors. The modern semi-open kitchen is located at the front. Thanks to the L-shaped arrangement, you have plenty of work and storage space. You have high-quality built-in appliances, including a five-burner induction hob (Pelgrim), extractor hood (Pelgrim), oven (AEG), combination microwave (AEG), dishwasher (Pelgrim), freezer with four drawers (Pelgrim) and a refrigerator (Zanussi). The kitchen is tastefully designed and entirely with an oak floor.

Second floor: From the landing you reach the third bedroom, the bathroom and the roof terrace. The large windows in the master bedroom offer a great view of the park. Two windows have a glass French balcony. You also have plenty of space for a king-size bed and a large wardrobe. The bedroom has a laminate floor. The luxurious, fully tiled bathroom is equipped with both a bath and a walk-in shower with rain and hand shower, a design radiator, an extra wide single sink with chest of drawers, a mirror cabinet and a wall-mounted toilet. A window provides natural light and extra ventilation.

Outside: The open garden on the first floor starts with a deck terrace, followed by an artificial grass lawn which leads to the spacious garden house, architect-designed in 2021. The garden house has a glass roof with an automatic blind system which can be closed whenever you find convenient. There is in the garden house more than enough space for a living + bar + BBQ area.
On the second floor there is a large roof terrace. Both the garden and the roof terrace face the sunny south, so you can relax in the sun all day long.

DETAILS:
- High-quality finishing, luxurious corner house next to a park.
- This is a fully automated smart house based on Amazon Alexa ecosystem, which includes smart devices such as: lights, curtains, blinds, door lockers, doorbell, security cameras, to name just a few. The automation has been built in order to bring convenience to daily life routines, not restricted to simple device status control, but over complex automation and flow to meet the daily household needs.
- Possibility to be sold as it is. With all furniture, devices, kitchen appliances and automation for an extra value of €30.000- (preference of the seller).
- Energy label A
- Oak floor on the ground and first floor
- Open areas: A luxurious garden house (1st floor) and a roof terrace (2nd floor) facing south
- District heating
- Closed and covered parking space directly at the back door
- Free public parking in the neighborhood
- Exterior maintenance by VvE Cadiz
- VVE contribution €155,21
- Year of construction: 2009
- Leasehold bought off until 2057.

To view all documents that belong to the property and make a bid, go to vkmakelaars [dot] nl [slash] wolbrand.

ZonZone

Close

Recently viewed