slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Wolbrantskerkweg 181A, 1069 CL Amsterdam

€400,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 80 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

*** For the English version, please scroll down ***

Wat een heerlijke en vooral rustige plek om te wonen, in het mooie Osdorp. Dit zeer ruim opgezette driekamerappartement op de derde verdieping is gesitueerd aan de achterzijde, waar rust overheerst en het uitzicht fantastisch is. De lichte woonkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur en eetkamer vormen samen een leefruimte met sfeer, comf... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 2008
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 57
Asking price €400,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 November 2023
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2008
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Full, HR glazing
Surfaces and content
Floor Surface 80 m²
Living area 23.25 m²
Kitchen area 15.01 m²
Content 253 m³
External surface area 11 m²
Balcony 10.73 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Energy index 1.2
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating District heating
Heating District heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Shower, Sink
Parking Parking lot
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Amsterdam I 5043
Range Condominium
Ownership Property encumbered with ground lease
Charges €270.98 per year (variable) with redemption option, bought off until 14/03/2058

Description

*** For the English version, please scroll down ***

Wat een heerlijke en vooral rustige plek om te wonen, in het mooie Osdorp. Dit zeer ruim opgezette driekamerappartement op de derde verdieping is gesitueerd aan de achterzijde, waar rust overheerst en het uitzicht fantastisch is. De lichte woonkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur en eetkamer vormen samen een leefruimte met sfeer, comfort en stijl. Er zijn twee slaapkamers, een inpandige berging, ruime badkamer, aparte toiletruimte en een meer dan 7 meter breed balkon die het woongeluk compleet maken.

Goed om te weten: Per 2024 wordt het ook in Osdorp betaald parkeren. Woningen mét een garage zullen dus nóg aantrekkelijker worden in de toekomst. Daarom is het fijn dat bij dit appartement een vaste parkeerplaats in de veilige parkeergarage hoort. Je fiets kan in de gemeenschappelijke fietsenstalling staan

Het modern vormgegeven complex heeft een mooie ligging op een paar minuten lopen van het Stadspark en het Botteskerkpark, waar je een bezoek kunt brengen aan de Stadsboerderij Osdorp. Winkelcentrum Akerpoort is iets meer dan 1 kilometer lopen en aan de overzijde van het water is het Osdorpplein met meerdere supermarkten, winkels en restaurants uit alle windstreken. De bus- en tramhalte zijn in de nabijheid, net als scholen en de Ring A10. De aanwezigheid van kinderopvang, scholen en een grote speeltuin bij de Sloterplas maakt het appartement ook heel geschikt voor een gezin. Er is volop keuze qua sportverenigingen en wist je dat de perfecte uitvalsbasis is voor een bezoek aan het Rembrandtpark, het Vondelpark, het centrum en Oud-Zuid?

Indeling:

Appartementengebouw:
Op de begane grond, naast de ingang van de parkeergarage, is de centrale entree van het gebouw. Met de trap en twee liften zijn de parkeerkelder en de bovengelegen verdiepingen te bereiken. Het gebouw heeft een gezamenlijke fietsenstalling.

De actieve en financieel gezonde VvE zorgt ervoor dat het gebouw goed wordt onderhouden. De administratie wordt professioneel beheerd, er wordt jaarlijks vergaderd en er is een Meerjaren Onderhoudsplan waardoor er ook in de toekomst voldoende financiële middelen zijn voor onderhoud. De maandelijkse servicekosten bedragen € 140,27.

Het appartement:
Met de lift (of trap) ga je naar de vierde verdieping van dit prachtige appartementengebouw. Open de voordeur naar de brede hal, waaraan alle ruimtes van dit lichte appartement grenzen. De onderhoudsvriendelijke vinylvloer met houtpatroon geeft het geheel een zeer goede indruk.

Aan het einde van de hal loop je de woonkamer in, die in open verbinding met de eetkeuken staat. Je oog valt op de prachtige, zachte wandafwerking bij het zitgedeelte, in de keuken en eetkamer. Door de grote ramen valt veel licht naar binnen en het uitzicht over de laagbouw zorgt dat je ver kunt kijken. In de eetkeuken, met ramen aan de zuidkant, is groot genoeg om vrienden of familie uit te nodigen voor een heerlijk diner.

De keuken met verlaagd plafond is een geweldige plek voor de kookliefhebber en thuisbakker, die op zoek is naar ruimte en comfort. De dubbele wandopstelling met zwart aanrechtblad biedt veel bergruimte en alle apparatuur is ingebouwd: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron en een koffiemachine. Zo kun je, terwijl de croissantjes in de oven goudbruin bakken, genieten van een kop goede koffie.

Aan de balkonzijde is de hoofdslaapkamer; een mooie ruimte met een rustige sfeer. Er is genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote garderobekast. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde en is perfect om te gebruiken als kinderkamer, logeerplek of werk-/studeerkamer.

De toiletruimte, badkamer en inpandige berging grenzen eveneens aan de hal. In de berging/wasruimte is ruimte voor de wasapparatuur en op de planken kun je koffers en andere spullen kwijt. De lichte badkamer is ingedeeld met een douche, wastafel en een hoge kast. De toiletruimte met fonteintje is in dezelfde stijl uitgevoerd.

Balkon:
De woonkamer en hoofdslaapkamer grenzen aan het 7.25 meter brede balkon aan de rustige zijde van het gebouw. Nodig vrienden en familie uit voor een hapje en een drankje in jouw droomappartement, waar je vele jaren met veel plezier gaat wonen. Zo kunnen jullie samen genieten van het uitzicht, want met een schuin oog kijk je naar de Hoekensgracht.

Bijzonderheden:
- Eeuwigdurend erfpacht, afgekocht t/m 15-03-2058;
- Goed geïsoleerd appartement met veel wooncomfort;
- Onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, voorzien van HR++ glas;
- Verwarming via stadsverwarming;
- Actieve, goed functionerende VvE met een Meerjaren Onderhoudsplan van 2022 tot 2028 (MJOP);
- VVE-bijdrage € 140,27 per maand;
- Energielabel A;
- De koopakte wordt professioneel opgesteld door een notaris in Amstelveen of Amsterdam.

*** English Version ***

What a wonderful and especially quiet place to live, in beautiful Osdorp. This very spacious three-room apartment on the third floor is situated at the rear, where peace prevails and the view is fantastic. The bright living room, modern kitchen with appliances and dining room together form a living space with atmosphere, comfort and style. There are two bedrooms, an indoor storage room, spacious bathroom, separate toilet room and a balcony more than 7 meters wide that complete the living happiness.

Good to know: As of 2024 paid parking will also be available in Osdorp. Homes with a garage will be even more attractive in the future. Therefore, it is nice that this apartment has a fixed parking space in the secure parking garage. Your bike can be parked in the communal bike shed.

The modern designed complex has a beautiful location a few minutes walk from the Stadspark and Botteskerkpark, where you can visit the Stadsboerderij Osdorp. Shopping center Akerpoort is just over 1 kilometer walk and across the water is the Osdorpplein with several supermarkets, stores and restaurants from all walks of life. Bus and streetcar stops are nearby, as are schools and the A10 ring road. The presence of childcare, schools and a large playground at the Sloterplas makes the apartment also very suitable for a family. There is plenty of choice in terms of sports clubs and did you know that the perfect base for visiting the Rembrandtpark, the Vondelpark, the center and Oud-Zuid?

Layout:

Apartment building:
On the first floor, next to the entrance to the parking garage, is the central entrance to the building. With the stairs and two elevators are the parking basement and the upper floors to reach. The building has a communal bicycle storage.

The active and financially healthy VvE ensures that the building is well maintained. The administration is professionally managed, there are annual meetings and there is a multi-year maintenance plan so there are sufficient financial resources for future maintenance. The monthly service costs amount to € 140,27.

The apartment:
Take the elevator (or stairs) to the fourth floor of this beautiful apartment building. Open the front door to the wide hall, to which all the rooms of this bright apartment are adjacent. The easy-care vinyl flooring with wood pattern gives the whole a very good impression.

At the end of the hall you walk into the living room, which is in open connection with the dining kitchen. Your eye catches the beautiful, soft wall finish at the seating area, in the kitchen and dining room. The large windows let in lots of light, and the view of the low-rise building allows you to see far. The eat-in kitchen, with windows on the south side, is large enough to invite friends or family over for a delicious dinner.

The drop ceiling kitchen is a great place for the cooking enthusiast and home baker looking for space and comfort. The double wall unit with black countertop offers plenty of storage space and all appliances are built-in: an induction hob, extractor hood, dishwasher, refrigerator, freezer, combination oven/microwave and a coffee machine. So while the croissants bake golden brown in the oven, you can enjoy a cup of good coffee.

On the balcony side is the master bedroom; a nice space with a peaceful atmosphere. There is enough space for a double bed and a large closet. The second bedroom is on the other side and is perfect to use as a nursery, guest room or work/study room.

The toilet room, bathroom and indoor storage room are also adjacent to the hallway. The storage/laundry room has space for the washing equipment and on the shelves you can store suitcases and other items. The bright bathroom is laid out with a shower, sink and a high cabinet. The toilet room with sink is in the same style.

Balcony:
The living room and master bedroom are adjacent to the 7.25-meter-wide balcony on the quiet side of the building. Invite friends and family to your dream apartment, where you will enjoy living for many years. This way you can enjoy the view together, because with a slanting eye you look at the Hoekensgracht.

Details:
- Perpetual ground lease, bought off until 15-03-2058;
- Well insulated apartment with great comfort;
- Low maintenance plastic frames, with HR++ glass;
- Heating via district heating;
- Active, well functioning VvE with a multi-year maintenance plan from 2022 to 2028 (MJOP);
- VVE-contribution € 140,27 per month;
- Energy label A;
- The deed of sale will be professionally drawn up by a notary in Amstelveen or Amsterdam.

What a lovely, and above all, quiet place to live in beautiful Osdorp. This very spacious three-room apartment on the third floor is situated at the rear, where peace prevails and the view is fantastic. The bright living room, modern kitchen with built-in appliances and dining room combine to form a living space with atmosphere, comfort and style. There are two bedrooms, an indoor storage room, spacious bathroom, a separate toilet and a more than 7-metre-wide balcony. The apartment comes with a fixed parking space in the car park and your bike can be stored in the communal bike shed.
The modern-designed complex is nicely located a few minutes' walk from the Stadspark and Botteskerkpark. Shopping centre Akerpoort is nearby and across the water is Osdorpplein with several supermarkets, shops and restaurants from all over the world. Bus and tram stops are nearby, as are schools and the Ring A10. The presence of childcare, schools and a large playground by the Sloterplas makes the apartment very suitable for a family. There is plenty of choice in terms of sports clubs and did you know that this is the perfect spot for visiting the Rembrandtpark, Vondelpark, city centre and Oud-Zuid?

Layout:

Apartment building:
On the ground floor, next to the entrance to the car park, is the central entrance to the building. Stairs and two lifts lead to the basement car park and the upper floors. The building has a communal, indoor bicycle shed and a communal roof terrace.
The active owners' association ensures that the building is well maintained. The administration is professionally managed, annual meetings are held and there is a multi-year maintenance plan to ensure sufficient funds for future maintenance. The monthly service charge is only €140.27.

The apartment:
Take the lift (or stairs) to the fourth floor of this beautiful apartment building. Open the front door to the wide hallway, to which all rooms of this bright apartment are adjacent. Under the easy-care vinyl flooring with wood pattern is the comfort of underfloor heating.
At the end of the hall, you walk into the living room, which is in open connection with the dining kitchen. You see a beautiful, soft wall finishing at the seating area, kitchen and dining room. The dining room, with large windows on the south side, is large enough to invite friends or family for a delicious dinner.
The kitchen with a lowered ceiling is a wonderful place for the cooking enthusiast and home baker, who is looking for space and comfort. The double wall unit with black granite top offers plenty of storage space and all appliances are built-in: an induction hob, extractor hood, dishwasher, fridge, freezer, oven/microwave and a coffee machine. While the croissants are baked golden brown in the oven, you can enjoy a cup of delicious coffee.
On the balcony side is the master bedroom; a nice space with a peaceful atmosphere. There is enough space for a double bed and a large wardrobe. The second bedroom is on the other side and is perfect to use as a children’s room, guest room or work/study.
The toilet room, bathroom and indoor storage room are also adjacent to the hallway. The storage room has space for washing appliances and shelves to store suitcases and other items. The bright bathroom is laid out with a shower, washbasin and a high cabinet. The toilet room with hand basin is in the same style as the bathroom.

Balcony:
The living room and master bedroom are adjacent to the 7.25-metre-wide balcony on the quiet side of the building. Invite friends and family for a drink in your dream apartment, where you will enjoy living for many years to come. Enjoy the lovely view, because with a slanting eye you see the Hoekensgracht.

Details:
- Perpetual leasehold, redeemed until 15-03-2058;
- Well-insulated apartment with lots of comfort;
- Low-maintenance PVC window frames, equipped with HR++ glass;
- Heating via district heating;
- Active owners' association with a multi-year maintenance plan from 2022 to 2028;
- Monthly contribution to the VvE € 140,27;
- Energy label A;
- The deed of purchase will be professionally drawn up by a notary in Amstelveen or Amsterdam.

Floor plans

ZonZone

Close

Recently viewed