slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Tjamsweersterweg 5, 9901 HR Appingedam

€334,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 725 m²
Liveable area 158.2 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Wonen in Appingedam in een ruim huis met karakter!

Vrijstaande woning uit 1928 met twee garages en ruime tuin, gelegen aan Tjamsweersterweg 5, 9901 HR te Appingedam.

Deze woning met karakter ligt vlakbij alle faciliteiten en zeer centraal ten opzichte van alle uitvalswegen. Aan de buitenzijde zien we dat er nog volop origineel karakter en details aanwezig zijn en aan de binnenzijde van... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1928
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 00101
Asking price €334,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 26 June 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1928
Roof materials Tiles
Rooftype Mansard
Isolations Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 725 m²
Effective area 158.2 m²
Living area 23.04 m²
Kitchen area 14.35 m²
Content 651 m³
Surface area other inner rooms 25.4 m²
Surface area external storage rooms 36 m²
Surface area external, linked storage rooms 0.9 m²
Mapping
Number of floors 2 (and one basement)
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 6
Number of covered parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture, Whirlpool
Parking Attached stone, Detached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Appingedam A 859
Area 725 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Wonen in Appingedam in een ruim huis met karakter!

Vrijstaande woning uit 1928 met twee garages en ruime tuin, gelegen aan Tjamsweersterweg 5, 9901 HR te Appingedam.

Deze woning met karakter ligt vlakbij alle faciliteiten en zeer centraal ten opzichte van alle uitvalswegen. Aan de buitenzijde zien we dat er nog volop origineel karakter en details aanwezig zijn en aan de binnenzijde van de woning is genoeg gebeurd aan modernisering!
Wij weten het zeker…. U wordt verliefd op de woning, zijn karakter en de vele mogelijkheden!

Wonen in Appingedam betekent niet alleen wonen in royale woningen in sfeervolle stadsgebieden. Het betekent ook: zeer complete onderwijs- en zorgvoorzieningen met een gevarieerd winkelaanbod, aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en prima wegverbindingen en openbaar vervoer.
Naast dat Appingedam zelf alles te bieden heeft wat men nodig heeft om er aangenaam te wonen, ligt Appingedam ook heel centraal ten opzichte van bijvoorbeeld de stad Groningen en de Eemshaven. Binnen 20 minuten bent u met de auto in de hoofdstad van de provincie, maar ook per openbaar vervoer is Groningen stad vanaf deze prachtige locatie goed bereikbaar.

Het woonhuis betreedt u via de voordeur en zo komt u gelijk in de zeer royale hal met trap naar de verdieping en meerdere deuren. Recht voor u ziet u de deur naar de woonkeuken met doorgang naar de woonkamer aan de voorzijde van de prachtige woning. De woonkamer heeft een erker en veel ramen, waardoor veel lichtinval. Aan de lange muur vindt u een mooie imitatie-haard, wat zorgt voor een leuke sfeervolle look!

De halfopen woonkeuken is geplaatst in 2014, modern en is van alle gemakken voorzien. U vindt in deze mooie keuken een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en koelkast en heeft een natuurstenen aanrechtblad. In de keuken is er toegang tot een diepe kelder.

Wanneer we weer terug gaan naar de gang, dan vinden we naast de voordeur een deur naar de slaapkamer op de begane grond. Deze ruimte zou uiteraard ook met gemak kunnen dienen als kantoor/thuiswerkplek. In deze ruimte vinden we ook en diepe inbouwkast.

Naast de slaapkamer zit de meterkast en tegenover de slaapkamer in de hal zit de royale badkamer met whirlpool, inloopdouche met vloerverwarming, wastafelmeubel en designradiator. Naast deze badkamer hebben we een ruim toilet.

Tenslotte is er nog een deur in de hal naar de bijkeuken met wasmachine-aansluiting en cv-opstelling. Via deze ruimte komen we bij het portaal met een deur naar buiten en een deur naar de schuur en de aan de woning gelegen garage.

De bovenverdieping heeft een ruime overloop met lichtkoepel en aan deze overloop liggen 4 slaapkamers. Via 1 van de 4 slaapkamers is de bergingsruimte te bereiken. Deze slaapkamer heeft de voorzieningen voor een badkamer al liggen achter de schotten, waardoor er met minimale ingreep van deze ruimte een tweede badkamer gemaakt zou kunnen worden op deze verdieping.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime voortuin met oprit. De tuin is rondom en aan het einde van de oprit, waar u met gemak meerdere auto’s kunt plaatsen, vinden we nog een tweede losstaande garage met zonnepanelen.

De garages zijn verrassend ruim, zo is de losstaande garage maar liefst 11 meter diep. De garage aan de woning gelegen heeft een elektrische deur, stroom en verwarming, zo wordt het klussen een stuk aangenamer.

Het gedeelte van de tuin aan de achterzijde is ruim en heeft meerdere mogelijkheden om lekker te zitten en te genieten van het buitenleven. Aan de zijkant van de woning bevindt zich een regenton in de grond waarmee maar liefst 6000 liter water wordt opgevangen. Handig voor onderhouden van de tuin, maar ook voor bijvoorbeeld het streep loos schoonmaken van de ramen.

Alle ramen van de woonkamer en keuken hebben screens voor de ramen. Deze screens zijn in 2014 geplaatst, tegelijk met de zonnepanelen en de Cv-installatie.

De woning heeft veel karakter, dat zie je al van een afstand, maar ook de woning aan de binnenzijde is verrassend. Schroom niet en maak nu een afspraak!

Stad Appingedam bestaat al sinds 1327 en is een complete stad met een middeleeuws centrum, waar men de cultuurhistorie en het water koesteren en beschermen. De historische binnenstad, met centraal de Nicolaïkerk en het Raadhuis, biedt een schitterend decor om met een ruim aanbod van winkels gezellig inkopen te doen en rond te snuffelen of even neer te strijken op de sfeervolle terrassen bij de horecagelegenheden aan het Damsterdiep. Naast deze prachtige historie op korte afstand bevindt zich hier ook het moderne Winkelhart Overdiep. Alle gemakken dus op steenworp afstand. Middels de trein en bus is er een goede verbinding naar de Groningen en o.a. de N33 is om de hoek!

Kortom: een zeer ruime woning met karakter, modernisering, rust en ruimte!

Overige bijzonderheden:
• Karakteristieke look
• Ruime woning
• Veel mogelijkheden
• 5 slaapkamers
• Slaapkamer begane grond
• Badkamer begane grond
• Mogelijkheid tot 2e badkamer op verdieping
• Moderne keuken
• Complete isolatie
• Zeer goed onderhouden
• Zeer veel lichtinval
• Screens
• Sierhaard
• Grote badkamer
• Whirlpool
• Uitzonderlijk grote kelder
• Tuin rondom
• Dubbele garage
• Verwarmde garageruimte

ZonZone

Close

Recently viewed