slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Speelse vrijstaande woning met een grote schuur en diepe tuin in Asperen!

€500,000
Address: Achterstraat 13, 4147 AA Asperen
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 705 m²
Liveable area 117 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Speelse vrijstaande woning met een grote schuur en diepe tuin in Asperen!

Aan de Achterstraat 13 staat deze leuke vrijstaande woning uit 1963 met een woonoppervlakte van ca. 117 m² en een garage met een oppervlakte van ca. 53 m². Het perceel is ongeveer 700 m² groot. De woning is drie jaar geleden grotendeels gerenoveerd en weer helemaal klaar voor de toekomst. De woning heeft op dit moment... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1963
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06563
Asking price €500,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 December 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Floor, Roof
Surfaces and content
Plot size 705 m²
Effective area 117 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 12 m²
Content 428 m³
Surface area other inner rooms 7.9 m²
Surface area external storage rooms 53 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Orientation North east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Side yard
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating
Bathroom facilities Bath, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has AC Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
West Betuwe A 410

Description

Speelse vrijstaande woning met een grote schuur en diepe tuin in Asperen!

Aan de Achterstraat 13 staat deze leuke vrijstaande woning uit 1963 met een woonoppervlakte van ca. 117 m² en een garage met een oppervlakte van ca. 53 m². Het perceel is ongeveer 700 m² groot. De woning is drie jaar geleden grotendeels gerenoveerd en weer helemaal klaar voor de toekomst. De woning heeft op dit moment twee slaapkamers, maar op de grote zolder zijn slaapkamers te realiseren. Bij het renoveren zijn diverse authentieke details behouden gebleven, en daardoor is een leuke mix ontstaan. Gaaf is de diepe tuin die achter de woning ligt, samen met de grote garage biedt dit volop mogelijkheden voor de klusser, iemand met groene vingers, of als je gewoon veel bergruimte nodig hebt.

Dit leuke huis ligt in de oude kern van Asperen en op twee minuten lopen van de prachtige rivier de Linge. In Asperen zijn alles faciliteiten aanwezig die je van een dorp mag verwachten. Vanaf deze locatie zijn deze voorzieningen ook allemaal te voet of met de fiets te bereiken. Omdat Asperen heel centraal ligt in de mooie Betuwe, is de ontsluiting naar de grote steden eenvoudig. De snelwegen A2, A15 en A27 zijn in de buurt, hierdoor zijn Utrecht, Den Bosch en Rotterdam binnen ca. 30 minuten autorijden te bereiken.

Wij adviseren u de brochure van deze woning te downloaden van onze website www.muttersmakelaardij.nl
In deze brochure treft u uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens aan.

Ground floor

De grote oprit met grind biedt plaats aan meerdere auto’s. Over deze oprit kom j e bij de voordeur van het huis. De voordeur ligt onder een kleine overstek, en direct vallen de leuke speelse elementen op. De hal van de woning geeft toegang tot de woonkamer, de keuken, één van de bijkeukens en het toilet. Hier bevinden zich ook de meterkast en de trapopgang naar de eerste etage. De hal is voorzien van de originele rood-oranje tegelvloer in zeer goede staat.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft via de vier raampartijen volop daglicht. In de ruimte valt de schouw met de klassieke tegeltjes op de achterwand direct op. De moderne pellet kachel zorgt voor extra warmte en sfeer. Naar de schouw is het stenen bankje behouden gebleven, hiervoor zijn speciaal kussens op maat gemaakt.

De keuken ligt aan de achterzijde van de woning. De twee grote ramen zorgen voor volop daglicht en een mooi zicht over de achtertuin. De keuken is 3 jaar geleden vervangen en heeft een moderne uitstraling. Aan de achtergevel staat een laag werkgedeelte met een gaskookplaat, rvs-spoelbak en vaatwasser. Aan de andere kant van de keuken staan vier hoge kasten met een koelkast, combi-oven en volop bergruimte. Het keukenmeubel is in het wit uitgevoerd en het keukenblad is van composiet.

In de keuken staat nu ook de eettafel opgesteld. Via de tussendeur is de achterliggende bijkeuken te bereiken. Vanuit deze ruimte is het terras te bereiken. Hier staan de wasmachine, droger en cv-ketel opgesteld. De ruimte is voorzien van dezelfde vloertegels en wandtegels.

Vanuit de centrale hal is de tweede bijkeuken te bereiken met tevens een eigen achterdeur. In deze ruimte staan nu een extra koelkast en vriezer opgesteld.

First floor

Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers, de badkamer en twee inbouwkasten te bereiken. Op de overloop bevindt zich ook het vlizo-luik naar de zolder.

Slaapkamer 1 & 2 liggen aan de voorzijde van het huis en hebben een inbouwkast. De slaapkamers zijn voldoende ruim en hebben voldoende daglicht. De kamers zijn voorzien van HR++ glas.

Aan de achterzijde van het huis ligt de badkamer. De badkamer is modern en compleet uitgevoerd. Er zijn een ligbad, een inloopdouche, toilet en wastafel aanwezig. De ruimte wordt natuurlijk geventileerd. De gehele ruimte is voorzien van modern tegelwerk.

Via de deur naar buiten kom je op het dakterras boven de uitbouw.

Second floor

De tweede verdieping is op dit moment via een vlizotrap te bereiken. De ruimte wordt nu als bergzolder gebruikt, maar kan zeker ook omgebouwd worden tot slaapverdieping. Boven de bestaande vaste trap is voldoende ruimte voor een tweede vaste trap naar de zolder. De huidige nokhoogte is nu ca. 2 meter, dus met bijv. een dakkapel is het realiseren van één of twee extra slaapkamers zeker mogelijk. Er bevinden zich al vaste ramen aan de voor- en achterzijde van de zolder.

Garden

We kunnen niet anders dan beginnen met de grote garage. Vanaf de oprit met brede poort springt de garage uiteraard direct in het ook. Met ruim 50 m² oppervlakte en dubbele openslaande deuren is het de perfecte ruimte om spullen op te bergen, auto’s te parkeren of te klussen. De garage is geheel gemetseld en voorzien van een pannendak. Aan de zijkant van de garage zitten diverse ramen.

Direct achter de woning ligt het terras op hoogte. Het terras is via een klein opstapje te bereiken en vanaf hier is een prachtig uitzicht over de tuin.
Naast de garage bevindt zich nog een grote parkeerplaats met grind. Hier kunnen zeker 3 auto’s parkeren. Achterin de tuin bevindt zich een speels ingerichte border met diverse planten en bloemen. Daarnaast ligt een gazon. De tuin biedt volop privacy en is door het jaar kleurrijk vanwege de grote diversiteit aan planten, bomen en bloemen.

Details

Vloeren De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloeren zijn van hout
Gevels De gevels zijn opgetrokken in spouw en zijn niet na-geïsoleerd
Dak Het zadeldak is voorzien van pannen en van binnenuit geïsoleerd, de uitbouw is voorzien van een betonnen dak met coating
Beglazing De hele woning is voorzien van HR++ beglazing in houten kozijnen, m.u.v. vier kleine ramen beneden en twee ramen op zolder
Verwarming De verwarming en warmwatervoorziening wordt geregeld door een NEFIT cv-installaties (2017)
Pellet kachel. De pellet kachel dateert uit 2017
Schilderwerk Het binnen- en buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd
Energielabel De woning beschikt over energielabel D.

Overige technische kenmerken
- De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen, aardlekschakelaars, een slimme elektriciteitsmeter, slimme gasmeter, en een watermeter
- Er is glasvezel aanwezig
- Er is een buitenkraan aan de achterzijde

Vernieuwingen
In 2017 zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
- Volledig nieuwe keuken
- Volledig nieuwe badkamer en toilet
- Nieuwe cv-ketel
- Elektrische installatie geheel vernieuwd

Over Asperen
De gemeente West Betuwe (www.westbetuwe.nl) ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal op 1 januari 2019. De middeleeuwse ommuring, de waterpoort en de kerktoren bepalen het karakteristieke beeld van de plaats Asperen. Het gehele stadje is omringd met stadsmuren en –wallen. In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen als onderdeel van de Hollandse Waterlinie een aantal forten aangelegd, zoals het in 1847 gereedgekomen fort Asperen bij de sluis, het fort Diefdijk gelegen aan de spoorlijn bij de gelijknamige dijk en fort Nieuwesteeg aan de weg naar Herwijnen.

In het dorp bevinden zich enkele winkels, een dorpshuis, kerken en diverse sportaccommodaties, waaronder een fysio- en fitnesscentrum, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad.
Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door een brede basisschool, voor het voortgezet onderwijs is men op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving aangewezen. Asperen ligt centraal tussen de snelwegen A2, A15 en A27, zodoende ben je altijd snel in de grote steden Utrecht, Den Bosch en Rotterdam!

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed