slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Vrijstaande, sfeervolle woning in de oude kern van Asperen

€498,000
Address: Middelweg 14C, 4147 AV Asperen
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 285 m²
Liveable area 108 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Vrijstaande, sfeervolle woning in de oude kern van Asperen

Vlakbij het centrum van Asperen, om de hoek van rivier de Linge, staat een sfeervolle woning uit 2016 op een vrijstaand perceel van 285 m2. Dat authentiek en modern perfect samengaan wordt hier absoluut bewezen: de woning is voorzien van een hoog, karakteristiek plafond met houten balken, maar het ontbreekt ook niet aan luxe, moder... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 2016
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06636
Asking price €498,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 07 November 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2016
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 285 m²
Floor Surface 108 m²
Living area 30 m²
Kitchen area 10 m²
Content 427 m³
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Orientation South west
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Remeha HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2014
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating, Wood stove
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Asperen A 2071
Area 245 m²
West Betuwe A 2072
Area 40 m²

Description

Vrijstaande, sfeervolle woning in de oude kern van Asperen

Vlakbij het centrum van Asperen, om de hoek van rivier de Linge, staat een sfeervolle woning uit 2016 op een vrijstaand perceel van 285 m2. Dat authentiek en modern perfect samengaan wordt hier absoluut bewezen: de woning is voorzien van een hoog, karakteristiek plafond met houten balken, maar het ontbreekt ook niet aan luxe, moderne apparatuur en comfort. Bovendien beschikt de woning over een Solaredge zonne-energie installatie inclusief veertien zonnepanelen op het dak. Als kers op de taart biedt het huis een ruime achtertuin op het zuidwesten met volop privacy.

Ground floor

De voordeur geeft toegang tot de entree, vanuit waar je het toilet, een bijkeuken, het woongedeelte en de eerste verdieping bereikt. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Het woongedeelte is een hoge, ontzettend lichte ruimte waar koken, tafelen en wonen perfect samenkomen. De donkere Noorse Leisteen vloer in combinatie met het houten balkenplafond, de op maat gemaakte houten jaloezieën en de luxe houtkachel (Harrie Leenders) geven deze ruimte een landelijke, sfeervolle uitstraling. De vele hoge ramen met zicht op de tuin creëren het ultieme gevoel van rust.

De open keuken is uitgevoerd met luxe apparatuur. Je vindt er een spoelbak met mengkraan, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en stoomoven (alle van Miele) en een 5-pits inductiekookplaat met afzuiging. De witte, greeploze keukenkastjes doen eveneens landelijk aan, waardoor deze keuken perfect past bij de rest van de ruimte. Tussen de keuken en het zitgedeelte is ruimte voor een grote eettafel.

First floor

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en de badkamer gelegen. Omdat de woning beschikt over een mansardedak - een dakvorm met gebroken, naar buiten geknikte vlakken - zijn de meeste kamers op deze verdieping voorzien van karakteristieke houten balken en deels schuine plafonds.
De master bedroom ligt aan de achterzijde met zicht op de tuin. Over de gehele breedte van deze slaapkamer vind je een op maat gemaakte inbouwkast. Dankzij een grote dakkapel aan de zijkant van de woning zijn de overige drie slaapkamers ruim en licht. De kleinste slaapkamer is te bereiken via de derde slaapkamer.

De badkamer is eenvoudig maar degelijk, uitgerust met een douchecabine, toilet, houten wastafelmeubel en een bergkast. Er is een groot raam voor natuurlijke ventilatie.

Garden

Aan de voorkant van de woning is plek voor één auto en er is een elektrische laadpaal aanwezig. Voor een eventuele tweede auto is ook nog een parkeerplaats beschikbaar aan de zijkant van de woning. Via een sierlijk stalen tuinhek bereik je de achtertuin. Deze sfeervolle, groene tuin ligt op het zuidwesten en biedt volop privacy dankzij hoge bebossing rondom. De tuin beschikt over een terras aan de woning, halverwege de tuin en onder de overkapping. Achterin de tuin staat een houten berging 6m2) waar de hardhouten overkapping aan vast zit.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Asperen
Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd. Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed