slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Charmante jaren ‘30 woning in historisch Asperen!

€319,000
Address: Middelweg 15, 4147 AS Asperen
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 305 m²
Liveable area 90 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Charmante jaren ‘30 woning in historisch Asperen!

Aan de sfeervolle Middelweg in Asperen staat een charmante jaren ‘30 woning van 100m2 met een tuin van liefst 30 meter diep! De woning telt drie slaapkamers en is een absolute buitenkans voor de woningzoeker die graag wil wonen in een karakteristiek huis. Met wat aanpassingen kun je deze woning zonder twijfel omtoveren tot een heerlijke gezi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1930
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06733
Asking price €319,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 23 December 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1930
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 305 m²
Floor Surface 90 m²
Living area 28 m²
Kitchen area 8 m²
Content 353 m³
Surface area other inner rooms 10 m²
External surface area storage rooms 13 m²
Balcony 4 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near school
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North east
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 1999
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink
Has a balcony Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Asperen A 227
Area 305 m²

Description

Charmante jaren ‘30 woning in historisch Asperen!

Aan de sfeervolle Middelweg in Asperen staat een charmante jaren ‘30 woning van 100m2 met een tuin van liefst 30 meter diep! De woning telt drie slaapkamers en is een absolute buitenkans voor de woningzoeker die graag wil wonen in een karakteristiek huis. Met wat aanpassingen kun je deze woning zonder twijfel omtoveren tot een heerlijke gezinswoning waar nog jaren in geleefd kan worden.

Wonen in Asperen betekent wonen in een rustige omgeving, omringd door groen, water en meer dan genoeg historie. Het straatbeeld van de Middelweg wordt gekenmerkt door veel jaren ‘30 woningen, elk met hun eigen karakteristieke eigenschappen. De Linge ligt op korte afstand en over de stadswal is het heerlijk wandelen.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Vanuit de hal is er toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. Onder de trap bevindt zich een kelderkast. Het toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

De lange, lichte woonkamer is verdeeld over een zitgedeelte aan de voorzijde en eetgedeelte aan de achterzijde. Onder de stenen schouw met haard siert een granieten plateau. Op de vloer ligt vloerbedekking en het plafond is voorzien van houten balken. Aan de voorzijde kijk je richting de kerktoren van Asperen en zijn er geen directe overburen. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde kijk je dus voornamelijk uit over het groen.

De gesloten keuken is te bereiken vanuit de hal en er is een loopdeur naar de achtertuin. Het keukenblok is voorzien van een dubbele spoelbak met mengkraan. De overige apparatuur is losstaand. De keuken is nu eenvoudig, maar de ruimte is voldoende groot en biedt mogelijkheden

First floor

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer links van de trap is voorzien van vloerbedekking. De naastgelegen slaapkamer is eveneens voorzien van vloerbedekking. De slaapkamer aan de voorzijde vangt veel natuurlijk daglicht en voelt ruimer aan dankzij de dakkapel. Vanuit deze kamer heb je prachtig uitzicht op de kenmerkende kerktoren van Asperen.

De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en wastafel.

Vanaf de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping. De zolder heeft een nokhoogte van 2.30 meter. Hier bevindt zich de CV ketel.

Balcony

De balkon aan de slaapkamer heeft zicht op de tuin.

Garden

Maar liefst 30 meter diep is de tuin die achter deze woning ligt. Heerlijk groen, met op elk moment van de dag wel ergens zon. Je vindt er veel volwassen beplanting in de borders rondom. De tuin biedt relatief veel privacy.

Aan de woning grenst een bestraat terras. Los van de woning staat een dubbele stenen schuur die genoeg ruimte biedt om spullen op te bergen. Je bereikt de tuin via de keuken of de zijkant van de woning.
Het idyllische vijvertje zorgt voor het kabbelende effect om volledig tot rust te komen.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Asperen
Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 ontstaan toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd. Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.

In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen een aantal forten aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Voorbeelden zijn het in 1847 gereedgekomen fort Asperen, het aan de spoorlijn gelegen fort Diefdijk en fort Bij de Nieuwe Steeg. Asperen beschikt over enkele winkels, een dorpshuis, kerken, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad. Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen. Voor het voortgezet onderwijs is men aangewezen op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed