slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Charmante vrijstaande woning in sfeervol historisch Asperen!

€337,500
Address: Middelweg 39, 4147 AS Asperen
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 114 m²
Liveable area 99 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Charmante vrijstaande woning in sfeervol historisch Asperen!

Wie op zoek naar een karakteristieke woning in een omgeving die sfeer en historie ademt, hoeft niet ver meer te zoeken. In de oude kern van Asperen vind je dit charmante huis uit 1928. Je treft er nog veel authentieke details, waaronder jaren ‘30 ensuite, maar het ontbreekt ook niet aan moderne gemakken. De huidige bewoners hebb... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1928
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06737
Asking price €337,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 11 March 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1928
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Party insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 114 m²
Floor Surface 99 m²
Living area 39 m²
Kitchen area 8 m²
Content 357 m³
Surface area other inner rooms 5 m²
External surface area storage rooms 6 m²
Layout
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta CR
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Possibility of fireplace
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Asperen A 259
Area 114 m²

Description

Charmante vrijstaande woning in sfeervol historisch Asperen!

Wie op zoek naar een karakteristieke woning in een omgeving die sfeer en historie ademt, hoeft niet ver meer te zoeken. In de oude kern van Asperen vind je dit charmante huis uit 1928. Je treft er nog veel authentieke details, waaronder jaren ‘30 ensuite, maar het ontbreekt ook niet aan moderne gemakken. De huidige bewoners hebben dit jaar nog een nieuwe keuken geplaatst en de indeling op de eerste verdieping is aangepast, waardoor drie (slaap)kamers zijn ontstaan. Hier is het zonder meer heel fijn wonen, en ook nog eens om de hoek van rivier de Linge!

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website
Hierin tref je uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

De gezellige paarse voordeur aan de straatkant, waarboven je nog een originele levensboom kunt vinden, wordt door de huidige bewoners niet gebruikt. De entree bevindt zich aan de linkerzijde van de woning, waarna je direct in de keuken staat.

De keuken is in 2022 geplaatst en uitgevoerd in zwart met gouden accenten, voorzien van een keramisch werkblad. Verder beschikt deze over een inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser en een spoelbak met mengkraan. In het grote wandmeubel vind je onder andere een dubbele oven, koelkast en veel bergruimte voor keukengerei. De deur naast de keuken geeft toegang tot het toilet en daarnaast is de toegang naar de kelder.

De woonkamer vangt veel daglicht dankzij de grote raampartijen aan de straatkant. Deze ramen zijn voorzien van dubbel glas, de kozijnen zijn van hout. Modern en authentiek wisselen elkaar goed af. De twee schouwen, het nisje in de eethoek en de ensuite schuifdeuren naar de opkamer zorgen ervoor dat het jaren ‘30-gevoel niet verloren gaat.

Achter de ensuite schuifdeuren vind je een zogeheten opkamer, welke één trede hoger ligt dan de woonkamer. De openslaande deuren leiden naar de achtertuin.

First floor

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer. Via een luik op de overloop is er toegang tot een vliering. Op de overloop bevinden zich de wasmachine(aansluiting) en droger. Alle slaapkamers zijn voorzien van een pvc-vloer.

Aan de linkerzijde - over de gehele breedte - ligt de masterbedroom. Deze kamer vangt aan alle kanten daglicht, wat het een erg fijne kamer maakt. De kamer ernaast is eveneens licht dankzij de in 2017 geplaatste dakkapel en wordt momenteel gebruikt als werk/studeerkamer. De derde slaapkamer is zo’n 11m2 en voorzien van houten balken die net dat beetje extra karakter toevoegen.

De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en inloopdouche met zowel regen- als handdouche. Dankzij de in 2016 geplaatste dakkapel is de badkamer ruim en vangt deze veel daglicht. Ook is het mogelijk om hier een wasmachine en/of droger te plaatsen.

Second floor

Via een luik is een vliering bereikbaar.

Garden

De voortuin wordt afgebakend met een gietijzeren hek, waarachter zich mooie hortensia’s en andere beplanting bevindt. Via de zijkant is de achtertuin te bereiken. Deze is, zoals ze zeggen, “klein maar fijn”.
De tuin is grotendeels bestraat en verder voorzien van een vlonderterras waar je later op de dag geniet van de zon. Het zitgedeelte aan de zijkant van de woning vangt ‘s ochtends zonnestralen.
Hier vind je ook nog een houten bergschuur en een ombouw voor de kliko’s.

Voor de deur of in het hofje aan de Gasthuisstraat iets verderop is voldoende parkeergelegenheid.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Asperen
Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 ontstaan toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd. Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.

In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen een aantal forten aangelegd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Voorbeelden zijn het in 1847 gereedgekomen fort Asperen, het aan de spoorlijn gelegen fort Diefdijk en fort Bij de Nieuwe Steeg. Asperen beschikt over enkele winkels, een dorpshuis, kerken, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad. Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen. Voor het voortgezet onderwijs is men aangewezen op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed