slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: De perfecte, opgeknapte en instapklare starterswoning in Asperen met een mooie mix tussen klassiek en modern.

€239,000
Address: Middelweg 67, 4147 AT Asperen
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 79 m²
Liveable area 85.8 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

De perfecte, opgeknapte en instapklare starterswoning in Asperen met een mooie mix tussen klassiek en modern.

In de oude kern van Asperen staat deze recent gerenoveerde twee-onder-één-kapwoning nu in de verkoop. De woning uit 1900 heeft een leuke uitstraling maar is van binnen helemaal gemoderniseerd. Met drie slaapkamers, een moderne keuken en badkamer is de woning helemaal klaar voor de to... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1900
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06562
Asking price €239,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 79 m²
Effective area 85.8 m²
Kitchen area 9 m²
Content 279 m³
Surface area external, linked storage rooms 12.2 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, On a quiet street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Cadastral informations
West Betuwe A 293
Area 67 m²
West Betuwe A 1061
Area 12 m²

Description

De perfecte, opgeknapte en instapklare starterswoning in Asperen met een mooie mix tussen klassiek en modern.

In de oude kern van Asperen staat deze recent gerenoveerde twee-onder-één-kapwoning nu in de verkoop. De woning uit 1900 heeft een leuke uitstraling maar is van binnen helemaal gemoderniseerd. Met drie slaapkamers, een moderne keuken en badkamer is de woning helemaal klaar voor de toekomst. De woning heeft 86 m² woonoppervlakte en een inhoud van… m³. De woning staat op een perceel van 79 m². Met een dakterras en patiotuin is er ook voldoende buitenruimte. De woning is helemaal af. Het is een kwestie van spullen naar binnen brengen en starten met genieten! Ideaal voor starters of singles!

De woning ligt in de oude kern van Asperen, met alle faciliteiten op loop- en fietsafstand. Asperen is een sfeervol stadje en in de oude kern zijn diverse leuke winkeltjes aanwezig. Asperen beschikt over meerdere sportverenigingen en een brede basisschool. Asperen ligt centraal tussen de snelwegen A2, A15 en A27, zodoende ben je altijd snel in de grote steden Utrecht, Den Bosch en Rotterdam!

Ground floor

Je komt binnen in de hal van de woning, hier bevindt zich de meterkast en de toegang tot de woonkamer. Eenmaal binnen in de woonkamer valt de strakke afwerking meteen op. De goed ingedeelde woonkamer ligt aan de voorzijde van het huis. De twee ramen aan de voorzijde maken de kamer prettig licht. Ter plekke van de overgang naar de keuken is meer dan voldoende ruimte voor het opstellen voor een ruime eettafel. Door de ramen aan de achterzijde valt ook hier voldoende daglicht binnen. Het scheidingswandje tussen de keuken en woonkamer zorgt ervoor dat een flexibele indeling mogelijk is.

De keuken is zeer compleet uitgevoerd met een moderne losstaande koelkast en een zwart keukenmeubel met combi-oven, vaatwasser, spoelbak met mengkraan en een strak vier pits gasfornuis met zwarte afzuigkap. De keuken is recent gerenoveerd en voldoet weer helemaal aan de eisen van deze tijd! In de keuken is nog een slimme inbouwkast onder de trap aanwezig.

In het verlengde van de keuken ligt de bijkeuken. Deze forse ruimte van 12 m² is de perfecte plaats voor het opstellen van de wasmachine en droger. Hier bevindt zich ook het toilet dat netjes in moderne stijl is uitgevoerd.

First floor

De trap in woonkamer geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Vanaf de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Tevens is er aan het einde van de gang een ruime inbouwkast.

De badkamer is helemaal gemoderniseerd en van deze tijd. De ruimte is uitgevoerd met een inloopdouche, een ruime wastafel, sierradiator en een toilet. De vloer is voorzien van antraciet gekleurde tegels, de muren zijn deels gestuukt en deels voorzien van tegelwerk. Het plafond is voorzien van stuukwerk en inbouwspots.

Garden

Achter de woning ligt een kleine maar gezellig patiotuin. Vanuit de tuin is de achterliggende berging nog bereikbaar en via de poort is er een achterom. Het dakterras op de eerste verdieping is ook prettige plek om te zitten. Dus ook hiervoor geldt dat er volop mogelijkheden zijn!

Details

Vloeren De begane grondvloer is grotendeels van hout, alleen de gang is voorzien van stampbeton. De verdiepingsvloeren zijn van hout,
Gevels De gevels zijn opgetrokken in steen en voorzien van voorzetwanden
Dak Het zadeldak is voorzien van pannen,
Beglazing De hele woning is voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen,
Verwarming De verwarming en warmwatervoorziening wordt geregeld door een CV ketel,
Isolatie De woning is voorzien van dakisolatie en muurisolatie,

Overige technische kenmerken
- De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen, aardlekschakelaars, een slimme elektriciteitsmeter, slimme gasmeter, en een watermeter,
- Er is een buitenkraan aan de achterzijde,

Vernieuwingen
- De gehele woning is in de zomer van 2020 gerenoveerd en gemoderniseerd.
- Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2020 uitgevoerd door een professioneel bedrijf,

Over Asperen
De gemeente West Betuwe (www.westbetuwe.nl) ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal op 1 januari 2019. De middeleeuwse ommuring, de waterpoort en de kerktoren bepalen het karakteristieke beeld van de plaats Asperen. Het gehele stadje is omringd met stadsmuren en –wallen. In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen als onderdeel van de Hollandse Waterlinie een aantal forten aangelegd, zoals het in 1847 gereedgekomen fort Asperen bij de sluis, het fort Diefdijk gelegen aan de spoorlijn bij de gelijknamige dijk en fort Nieuwesteeg aan de weg naar Herwijnen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed