slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Charmante twee-onder-een-kapwoning aan de rand van Asperen!

€375,000
Address: Oude Zuiderlingedijk 6, 4147 BP Asperen
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 258 m²
Liveable area 133 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Charmante twee-onder-een-kapwoning aan de rand van Asperen!

Aan de rand van Asperen, op nog geen twee minuten rijden van Leerdam, ligt deze alles-behalve-standaard twee-onder-een-kapwoning van 133m2. De woning ligt op een perceel van 258m2, beschikt over een voor- en zijtuin en kijkt prachtig uit over de landerijen. Het huis is door de jaren heen heel netjes onderhouden, maar kan een moderni... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1929
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06663
Asking price €375,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 31 August 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1929
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Composite
Isolations Cavity wall, Floor, Roof
Surfaces and content
Plot size 258 m²
Effective area 133 m²
Living area 31 m²
Kitchen area 11 m²
Content 534 m³
Surface area other inner rooms 21 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Unobstructed view
Garden
Type Side yard
Main garden Yes
Orientation North east
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate D
Boiler
Type of boiler Nefit Smartline HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2004
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath, Sink
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Asperen A 2346
Area 48 m²
Asperen A 639
Area 210 m²

Description

Charmante twee-onder-een-kapwoning aan de rand van Asperen!

Aan de rand van Asperen, op nog geen twee minuten rijden van Leerdam, ligt deze alles-behalve-standaard twee-onder-een-kapwoning van 133m2. De woning ligt op een perceel van 258m2, beschikt over een voor- en zijtuin en kijkt prachtig uit over de landerijen. Het huis is door de jaren heen heel netjes onderhouden, maar kan een modernisatieslag gebruiken.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

Entree met toegang tot de meterkast en woonkamer. De woonkamer is 31m2 groot en voorzien van een plavuizen vloer. De eethoek aan de voorzijde kijkt uit op de tuin en de Oude Zuiderlingedijk. Ook vanuit de woonkamer, die gelegen is aan de zijkant, heb je prachtig uitzicht over de groene landerijen. Een open trap biedt toegang tot de slaapverdieping.

De gesloten keuken is uitgevoerd in roomwit en uitgerust met een spoelbak met mengkraan, 4-pits gasfornuis, ingebouwde afzuiging en meer dan voldoende kastruimte.

Via de keuken zijn de badkamer, het toilet en een (slaap)kamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchekop en een wastafel.
De 15m2 grote kamer aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot de naastgelegen garage en berging, waar zich ook de wasmachineaansluiting bevindt. De mogelijkheden voor deze ruimten zijn eindeloos, van een praktijk aan huis tot een slaap- of werkkamer.

First floor

Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers en een serre gelegen.
Vanuit beide slaapkamers heb je prachtig uitzicht over de landerijen en de Linge, en je kunt zélfs Leerdam en de haven van Leerdam zien liggen. Er zijn 2 ruime slaapkamers waarvan een slaapkamer de zijkant uitkomt met een grote serre/zitkamer. Het is niet moeilijk om jezelf hier heerlijk te zien zitten met een fijn boek en een kopje thee, terwijl je uitkijkt op het groen!

Garden

Vanaf de Oude Zuiderlingedijk leidt een bestrate oprit naar de garage. Hoewel deze woning niet over een achtertuin geschikt, bieden de grote voortuin - welke op het noordoosten ligt - en de zijtuin ook veel mogelijkheden voor een fijne, beschutte plek om te genieten. Het perceel wordt afgesloten door een fraai smeedijzeren hekwerk.

Bijzonder:
aan de voorzijde van het perceel is een strook grond in gebruik van de gemeente. Een deel ligt buiten de poort, wordt gebruikt en onderhouden zonder vergoeding aan de gemeente. Een strook binnen de poort wordt van de gemeente gehuurd voor een vergoeding van € 81,25 per jaar.
Wij kunnen u ter plaatse precies aanwijzen om welke grond het gaat.

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Asperen
Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd. Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.

In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen een aantal forten aangelegd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Voorbeelden zijn het in 1847 gereedgekomen fort Asperen, het aan de spoorlijn gelegen fort Diefdijk en fort Nieuwesteeg. Asperen beschikt over enkele winkels, een dorpshuis, kerken, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad. Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen, voor het voortgezet onderwijs is men aangewezen op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Extra

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed