slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Vrijstaande woonboerderij met grote tuin en eigen wijnkelder, bar en bioscoop!

€799,000
Address: Schoutlaan 19, 4147 EV Asperen
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 904 m²
Liveable area 222 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Ruime vrijstaande woning aan de rand van Asperen.

Wie op zoek is naar een woning met veel woonruimte en een prachtige tuin en meerdere mogelijkheden tot vermaak, moet zeker even verder lezen. Deze sfeervolle woning aan de rand van Asperen biedt naast een ruime woonkamer, open keuken en grote slaapkamers, óók een eigen bar. Laten we de groene tuin rondom ook vooral niet vergeten. Het gehele j... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1974
  • Location

Features

Offer
Reference number 06823
Asking price €799,000
Acceptance By consultation
Last updated 25 August 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1974
Roof materials Bitumen, Thatch
Rooftype Composite
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Full, Roof
Surfaces and content
Plot size 904 m²
Floor Surface 222 m²
Living area 80 m²
Kitchen area 15 m²
Content 917 m³
Surface area other inner rooms 41 m²
External surface area storage rooms 19 m²
Layout
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta HR ketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2020
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bath, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Has an alarm Yes
Has a fireplace Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Asperen A 925
Area 682 m²
Asperen A 1008
Area 222 m²

Description

Ruime vrijstaande woning aan de rand van Asperen.

Wie op zoek is naar een woning met veel woonruimte en een prachtige tuin en meerdere mogelijkheden tot vermaak, moet zeker even verder lezen. Deze sfeervolle woning aan de rand van Asperen biedt naast een ruime woonkamer, open keuken en grote slaapkamers, óók een eigen bar. Laten we de groene tuin rondom ook vooral niet vergeten. Het gehele jaar is het prettig verblijven in deze rustige en ruim opgezette tuin.

De woning heeft een woonoppervlakte van 222m2 en telt 5 slaapkamers. Verschillende elementen benadrukken het landelijke karakter van deze woning, waaronder stalramen, houten balken en uiteraard het rieten dak. Naast de woning staat een ruime garage in dezelfde stijl.

Asperen ligt op ca. 30 minuten autorijden van Utrecht, Den Bosch en Rotterdam. In het dorp tref je diverse voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, kinderopvang en sportverenigingen. Fort Asperen is onderdeel van de Nieuwe Hollandsche Waterlinie en behoort daarmee tot Unesco werelderfgoed.

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Ground floor

De boerendeur zet de toon voor het landelijke karakter van deze woning. Stap binnen in een ruimtelijke entree met dubbele hoogte, dankzij de vide op de eerste verdieping. Je bereikt vanuit de hal tevens het toilet, de woonkamer en een eerste (slaap)kamer.

De woonkamer is onderverdeeld in een keuken, eet- en woongedeelte. De grote Siematic keuken bevindt zich direct rechts, waarbij het kookeiland (285 x 117 cm) met granieten blad is uitgerust met een spoelbak met mengkraan en een 6-pits gasfornuis. Daarboven hangt een plafond afzuigkap en rondom bieden diepe lades voldoende bergruimte. De motor van de afzuigkap hangt buiten aan de gevel en is derhalve nauwelijks hoorbaar. In de kastenwand tegenover het eiland bevinden zich een oven, een combi stoom/heteluchtoven, een wijnklimaatkast, een grote koelkast en vaatwasser en ook hier is veel ruimte om kookgerei op te bergen. Het halfvrijstaande kookeiland is een perfecte plek om samen de dag door te nemen, terwijl het avondeten wordt klaargemaakt.

Als je droomt van een eigen “bruin café”, hoef je in dit geval niet ver te zoeken: links van de keuken vind je een zeer ruime eetkamer (43m2) mét eigen bar. Borrels en avonden met vrienden of familie beleef je vanaf nu gewoon bij jou thuis! Het plafond is voorzien van inbouwspots en er is een open haard.

Aansluitend aan de eetkamer vind je rechts van de keuken de woonkamer. Deze is 37m2 groot en biedt middels de openslaande deuren toegang tot een groot terras van 515x565 cm. Stalramen herinneren weer even aan het landelijke karakter en de hoogteverschillen in het zitgedeelte creëren een niet-alledaagse, speelse indeling. Ook de woonkamer is voorzien van een open haard.

De zeer ruime bijkeuken grenst aan de keuken en is voorzien van inbouwkasten. Hier is genoeg ruimte voor de wasmachine en de droger en je kunt er gemakkelijk een plek creëren om bijvoorbeeld schone was te vouwen. Vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

Tussen de keuken en de woonkamer leidt een trap naar de kelderverdieping, waar je wordt verrast door een heuse wijnkelder (14m2) en een eigen bioscoop (inclusief originele bioscoopstoelen). Hadden we al gezegd dat je je eigen huis niet meer uit hoeft om een leuke dag te hebben?

Op de begane grond vind je tevens een eerste (slaap)kamer. Deze is 11m2 en beschikt over openslaande deuren naar de tuin. Achter de gesloten deur vind je de meterkast. Op dit moment wordt deze ruimte gebruikt als thuiskantoor.

First floor

Vanaf de lichte vide, waar je wederom een leuk stalraam tegenkomt, bereik je de badkamer en vier slaapkamers, waaronder een master bedroom met een nokhoogte van 3m30. De slaapkamer rechts is voorzien van een lange kastenwand. Op de vloer ligt een houten parket vloer. Links op de verdieping liggen een slaapkamer van 11m2 en een kleinere (werk)kamer van 8m2. De slaapkamer is voorzien van knieschotten met veel bergruimte en heeft een eigen wastafel. Aan de achterzijde ligt de master bedroom. Deze heerlijk ruime slaapkamer heeft meerdere raampartijen die zicht bieden op de tuin en de houten balken voegen zonder twijfel sfeer toe.

De luxe badkamer heeft in 2021 een update gekregen en is uitgerust met een zeer groot ligbad met inbouwkraan, toilet, wastafel en fraaie, ronde inloopdouche met hand- en regendouche. Ventilatie gebeurt op mechanische wijze.

Garden

De woning heeft een heerlijke tuin rondom. Een oprit leidt naar de woning en de garage. Deze grote garage is verdeeld in twee ruimtes met twee deuren. Enerzijds in gebruik als garage, anderzijds als voorraadhok voor tuingereedschap. De garage beschikt over een verwarming, water aan- en afvoer en een vliering. De tuin is verder voorzien van veel groen (meerdere bomen, heggen, struiken en andere beplanting) en verschillende zitjes, waaronder een zeer groot terras dat grenst aan de woonkamer. Dit terras is in 2022 geüpdatet en bestraat met Portugees hardsteen. In deze tuin zit je heerlijk verscholen en vind je op elk moment van de dag wel ergens een zonnestraal!

Details

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure.

Over Asperen
Asperen is een stadje in de gemeente West Betuwe. Deze gemeente ligt centraal in het land tussen de rivieren de Linge en de Waal en is op 1 januari 2019 toen de voormalige gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal werden samengevoegd. Het karakteristieke beeld van Asperen wordt mede bepaald door de middeleeuwse ommuring, waterpoort en kerktoren. Het gehele stadje is omringd door stadsmuren en –wallen.

In de vorige eeuw zijn in het landelijk gebied rond Asperen een aantal forten aangelegd als onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Voorbeelden zijn het in 1847 gereedgekomen fort Asperen, het aan de spoorlijn gelegen fort Diefdijk en fort Nieuwesteeg. Asperen beschikt over enkele winkels, een dorpshuis, kerken, diverse sportaccommodaties, een gezondheidscentrum met apotheek, fysio en consultatiebureau, een tandarts, een voetbalvereniging en een nieuwe sporthal met diverse sportverenigingen. Er is ook een natuurzwembad. Het basisonderwijs wordt vertegenwoordigd door twee scholen, voor het voortgezet onderwijs is men aangewezen op de grotere plaatsen (o.a. Leerdam) in de omgeving.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed