slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Aak 33, 4617 GA Bergen op Zoom

€224,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 137 m²
Liveable area 125 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Deze op de "Bergse Plaat" gelegen eengezinswoning met de Boulevard en de Binnenschelde op korte afstand met volop activiteiten, is onder moderne architectuur gebouwd en ligt aan water. Het pand is onder andere op de begane grond voorzien van een luxe woonkamer en keuken, op de verdieping 2 ruime slaapkamers en een badkamer, op de zolder nog een ruime slaapkamer en een riant balkon met open karakte... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1997
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06096
Asking price €224,500
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 29 October 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1997
Roof materials Bitumen
Rooftype Shed
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 137 m²
Effective area 125 m²
Living area 32.64 m²
Kitchen area 7.84 m²
Content 350 m³
Surface area external storage rooms 7 m²
Surface area external, linked storage rooms 22 m²
Balcony 22.05 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Front yard
Orientation North east
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South west
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze op de "Bergse Plaat" gelegen eengezinswoning met de Boulevard en de Binnenschelde op korte afstand met volop activiteiten, is onder moderne architectuur gebouwd en ligt aan water. Het pand is onder andere op de begane grond voorzien van een luxe woonkamer en keuken, op de verdieping 2 ruime slaapkamers en een badkamer, op de zolder nog een ruime slaapkamer en een riant balkon met open karakter met de aanpalende woningen en een fraai uitzicht. U bent van harte welkom om de woning te bekijken voor het verkrijgen van een goede indruk!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met een kast voor de jassen, daarnaast het toilet en de meterkast, trapopgang en de toegang tot de woonkamer. De hal is voorzien van een moderne laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.
Meterkast : 5 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet : Vloer- en deels wandbetegeling, daarboven spuitwerk wanden en plafond, een duoblok toilet, fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Ruime en luxe woonkamer van circa 38 m2 (inclusief keuken) met de moderne laminaatvloer dorpelloos doorgelegd vanuit de hal, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspotlights en fraaie, in kleur veranderbare sfeerverlichting langs de verdiepte plafondrand. Tevens is er een airco, een schuifpui en een trapkast van circa 2 m2.
Keuken : Luxe en moderne kunststof keuken in U-opstelling met composiet werkbladen, een vaatwasser, rvs-spoelbak, 5-pits gaskookplaat met daarboven een design-afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en een vriezer.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met de trapopgang, toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. De vloer is belegd met modern laminaat, de wanden zijn gestuct en het plafond is voorzien van spuitwerk.
Slaapkamer 1 : Lichte kamer, gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 22 m2, de laminaatvloer is dorpelloos doorgelegd vanuit de overloop, de wanden zijn voorzien van stucwerk en het plafond van spuitwerk.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen en circa 13,5 m2 met de laminaatvloer dorpelloos gelegd vanuit de hal, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Vloer- en wandbetegeling, spuitwerk plafond, ligbad met een handdouche, douchecabine, wasbak en designradiator, toilet met een laaghangend reservoir en een aansluiting op de mechanische ventilatie. De badkamer dient te worden gerenoveerd.

Second floor

Vloeraard : Betonvloer
Voorzolder : De vaste trap brengt u naar de voorzolder met toegang tot de derde slaapkamer en het riante balkon. De lichte ruimte is afgewerkt met een moderne laminaatvloer, stucwerk wanden en nette plafondbeplating. Tevens is hier de wasmachineaansluiting, de Remeha Calenta (huur)combiketel en de unit van de mechanische ventilatie.
Slaapkamer 3 : Lichte kamer van circa 12,5 m2 met de laminaatvloer dorpelloos doorgelegd vanuit de voorzolder, stucwerk wanden en nette plafondbeplating. Ook is er een lage bergkast over de breedte van de kamer.

Balcony

Het zuidwestelijk gelegen balkon van circa 22 m heeft een mooi uitzicht op water met steigertjes en bootjes, gelegen tussen de onder moderne architectuur gebouwde woningen. Het balkon heeft een volledig open karakter met de aanpalende woningen, een gemetselde balustrade en drainagetegels.

Garden

De voortuin is voorzien van sierbestrating en een tuinberging.
De zuidwestelijk gelegen achtertuin is voorzien van sierbestrating en kunstgras gazon, een grindborder en een plantenborder. Aan één zijde van de tuin is een "groene" erfafscheiding, aan de andere zijde is een betonnen + houten erfafscheiding. Achter de pergola is op lager niveau een vlonderterras aan het water.

Details

* Deze onder moderne architectuur gebouwde woning aan het water met luxe woonkamer en keuken, 3 ruime slaapkamers, een ruime badkamer, riant balkon met open karakter met de aanpalende woningen en fraai uitzicht is uw belangstelling zeker waard!
* Airco in de woonkamer.
* Aan de achterzijde is een elektrisch zonnescherm.
* Energielabel B.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken met betonnen vloeren en een met bitumen afgewerkt, gebogen lessenaarsdak.
Staat van onderhoud : Het betreft een nette woning met een luxe en moderne woonkamer en keuken.
Ligging : Gelegen op de "Bergse Plaat" waar u aan de Binnenschelde kunt genieten van onder andere kanoën, kitesurfen, windsurfen en het recent gerenoveerde zwembad De Schelp. Aan de boulevard zijn eetgelegenheden en er is een activiteitenterrein voor "tent"feesten. Op de Bergse Plaat zijn basisscholen en er is een winkelcentrum.
Bergruimtes : Trapkast, voorzolder en tuinberging.
Tuinberging : Betonvloer, houten wanden, een met bitumineuze dakbedekking afgewerkt platdak en elektra.
Elektra : 5 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha Calenta huurcombiketel. De kosten hiervoor bedragen € 31,- per maand.
Isolatie : Volledig voorzien van dubbele beglazing, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 110,- per maand bij Budget Energie.
Onroerende zaakbelasting : € 229,02 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 73,92 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Recently viewed