slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Augustalaan 99, 4615 HN Bergen op Zoom

€325,000
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Plot size 266 m²
Liveable area 177 m²

Note

General

Riante, geschakelde bungalow op geaccidenteerd terrein met een royaal en licht souterrain (mogelijke praktijk-/kantoorruimte), 3 slaapkamers en een privacy-rijke, zuidelijk gelegen achtertuin
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, semi-detached house
    Construction period 1975
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06020
Asking price €325,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 04 October 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, bungalow, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 266 m²
Effective area 177 m²
Content 635 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Near school
Boiler
Type of boiler Remeha
Year of manufacture 1999
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Riante, geschakelde bungalow op geaccidenteerd terrein met een royaal en licht souterrain (mogelijke praktijk-/kantoorruimte), 3 slaapkamers en een privacy-rijke, zuidelijk gelegen achtertuin

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Luifel : U loopt tussen twee sierlijke planten door, over de luxueuze Braziliaanse kwartsietstenen naar de voordeur. De luifel boven u is met Trespa bekleed en voorzien van inbouwspotlights.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de L-vormige hal met aan uw rechterzijde de toegang tot stook- / was- / bergruimte en daarachter de meterkast. Aan uw linkerzijde is de luxe glazen deur, welke u toegang biedt tot de woonkamer en om de hoek is het toilet. De vloer is voorzien van Braziliaanse kwartsietstenen met vloerverwarming, de wanden van spachtelputz en het plafond van vlak stucwerk.
Meterkast : Met 10 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Stook- / was- / bergruimte : Met tegelvloer, vlakke stucwerk wanden en plafond, Remeha combiketel (bouwjaar 1999) en de wasmachineaansluiting.
Toilet : Vloer- en wandbetegeling, vlak stucwerk plafond, duoblok toilet, een fonteintje en een designradiator.
Woonkamer : Vanuit de hal, via de luxueuze glazen deur, betreedt u de riante eetkamer van plm. 22 m2 met open keukenverbinding en ruimtelijk uitzicht op de lager gelegen zitkamer, gecreëerd door de grotere plafondhoogte van de zitkamer. Een sierlijke balustrade met glas-in-lood scheidt de hoogteniveaus. Daarnaast is een trapje met drie treden, welke u naar de lichte zitkamer van plm. 27 m2 brengt met royale schuifpui en een hout- / kolenkachel. Op de vloer vindt u de Braziliaanse kwartsietstenen met vloerverwarming, de wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk.
Keuken : Met kunststof keukenblok en composiet werkbladen in hoekopstelling met rvs-spoelbak en inbouw-zeepdispenser, een vriezer, koelkast en koeler, combimagnetronoven, een vaatwasser en koffiezetapparaat (defect). Het separaat kookeiland met inductiekookplaat, bescheiden spoelbak en rvs-afzuigkap biedt u volop kook- en bergruimte. De keuken is voorzien van Braziliaanse kwartsietstenen vloer met vloerverwarming, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond met inbouwspotlights.
Achterhal : Vanuit de keuken bereikt u via een luxueuze glazen deur de achterhal, welke u toegang biedt tot drie slaapkamers, de badkamer en het souterrain. De hal is voorzien van de Braziliaanse kwartsietstenen vloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden en een vlak stucwerk plafond met een lichtkoepel.

Slaapkamer 1 : Lichte kamer van circa 9 m2 met een massief houten plankenvloer, spachtelputz wanden en vlak stucwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Lichte kamer van circa 14,5 m2 met een geverfde massief houten plankenvloer, spachtelputz wanden, een behangen wand en een vlak stucwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Circa 9 m2 met een geverfde massief houten plankenvloer, spachtelputz wanden en een vlak stucwerk plafond.
Badkamer : De gerenoveerde badkamer is voorzien van een tegelvloer met elektrische vloerverwarming, betegelde wanden en een metalen schrotenplafond met inbouwspotlights, inloopdouche met regendouche en een handdouche, wandcloset wc en een riante dubbele spoelbak, een kastje en een designradiator.

Other floors

SOUTERRAIN
Vloeraard : Betonvloer
Souterrain : Middels een vaste trap bereikt u het riante souterrain van circa 50 m2 met volop natuurlijk licht via drie ramen (één ruit is lek) en toegang tot de bergruimte en kruipruimte. Twee zijden zijn voorzien van een verhoging tot circa 1,20 meter waar u spullen op kunt zetten, hierop is in de hoek een schuifdeurenkast aanwezig. De vloer is voorzien van vinyl, de wanden van schoonmetselwerk en stucwerk en het systeemplafond van inbouwspotlights. Naast de trap is een radiator.
Bergruimte en kruipruimte : Via een loopdeur bereikt u een ruw afgewerkte bergruimte die overgaat in de kruipruimte.

Garden

De privacy-rijke, hoog en groen omheinde, zuidelijk gelegen achtertuin is voorzien van natuurstenen sierbestrating, een terras, terras met aluminium prieel en Lexan-platen dak, grindborders en plantenborders. Via een grindpad bereikt u de zijtuin met gemetselde erfafscheiding en houten schuttingdelen, houten tuinpoort voor de carport met Lexan-platen dak en er is een houten tuinberging.

Details

* De bungalow is nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch).
* De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming voor wat betreft de woonkamer, eetkamer, keuken, hal en badkamer.
* De Braziliaanse kwartsietvloeren, balustrade met glas-in-lood, glazen deuren en volop ruimte binnenshuis maken deze woning een toekomstbestendig luxe oord.
* Enkele zaken in het souterrain blijven achter, waaronder: de luchtontvochtiger, zonnebank en het bureau.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De bungalow is in spouw en uit gekliste steen opgetrokken, met aan de achtergevel deels kunststof rabatdelen, het platte dak is met bitumen gedekt en de vloeren zijn van beton.
Staat van onderhoud : Het huis verkeert in een nette onderhoudsstaat en heeft een luxe uitstraling. De huidige eigenaar heeft de gevels na-geïsoleerd en de badkamer gerenoveerd.
Ligging : Deze bungalow grenst aan de Augustalaan en hierdoor heeft de huidige eigenaar een eigen carport kunnen creëren. Met de “Markiezaten” op loopafstand, een winkelcentrum en scholen, alsmede openbaar vervoer kortbij is dit een mooie woonlocatie.
Erfdienstbaarheden : Er is slechts sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Stook- / was- / bergruimte, het souterrain en de bergruimte ernaast, de tuinberging.
Tuinberging : Houten tuinberging van circa 3,5 m2 groot en een hoogte van circa 1,75 meter met een lessenaarsdak voorzien van daksingels.
Elektra : 10 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha combiketel (bouwjaar 1999)
Isolatie : Na-geïsoleerde spouw, deels dubbele beglazing en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 179,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 296,15 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 102,12 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed