slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Bastiaansblok 42, 4613 GA Bergen op Zoom

€219,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 188 m²
Liveable area 106 m²

Note

General

In noordelijk Bergen op Zoom gelegen met scholen, het centrum en de snelwegen A4 en A58 goed bereikbaar. Deze uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met berging (voormalige garage) heeft op de begane grond een lichte doorzonwoonkamer, op de verdieping een badkamer en twee slaapkamers en op de zolder een voorzolder en zolderkamer.
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1986
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 05948
Asking price €219,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 11 October 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1986
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 188 m²
Effective area 106 m²
Content 350 m³
Surface area other inner rooms 12 m²
Surface area external storage rooms 19 m²
Surface area external, linked storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

In noordelijk Bergen op Zoom gelegen met scholen, het centrum en de snelwegen A4 en A58 goed bereikbaar. Deze uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met berging (voormalige garage) heeft op de begane grond een lichte doorzonwoonkamer, op de verdieping een badkamer en twee slaapkamers en op de zolder een voorzolder en zolderkamer.

Ground floor

BEGANE GROND
vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U komt binnen in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast, aan uw rechterzijde het toilet en u verkrijgt hier toegang tot de woonkamer. De hal heeft een laminaatvloer, geverfde stucwanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : 7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : Modern toilet met vloer- en wandbetegeling, spuitwerk plafond, wandcloset wc, fonteintje en aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Vanuit de hal betreedt u de royale woonkamer van meer dan 45 m2 met een speksteenkachel (ter overname), centraal een open keuken en een afgesloten trapopgang. De doorzonkamer is aan de achterzijde aanzienlijk verruimd en heeft in de aanbouw dubbele openslaande tuindeuren, een zijdeur en 2 lichtkoepels. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden van geverfd stucwerk en het plafond van spuitwerk.
Keuken : Het rechte kunststof keukenblok met metalen frame staat aan de rechterzijde van de woonkamer en heeft een rvs-werkblad met spoelbak, een gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetronoven en achterwandbetegeling.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een laminaatvloer, geverfde stucwanden en spuitwerk plafond, vaste trap naar de zolder, toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Aan de achterzijde van de woning treft u deze royale kamer aan van plm. 17,5 m2, welke is ontstaan doordat een kamerscheidende wand is voorzien van een opening. De kamer heeft een laminaatvloer, geverfde stucwanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Gelegen aan de voorzijde met een vloeroppervlak van plm. 10 m2 en met een laminaatvloer, geverfde stucwanden en spuitwerk plafond.
Badkamer : Het betreft een nette badkamer met vloer- en wandbetegeling, spuitwerk plafond, bad-douchecombinatie, een wasbak, designradiator, wandcloset wc en een aansluiting op de mechanische ventilatie.

Second floor

ZOLDER
vloeraard : Betonvloer
Voorzolder : De voorzolder bereikt u met een vaste trap. Hier vindt u de Intergas combiketel (bouwjaar 2015), de wasmachineaansluiting, 2 units mechanische ventilatie en bergruimte achter de knieschotten. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden van geverfd stucwerk en behang, de dakschuintes en het plafond van gipsplaten. Tevens is er een zolderluik naar de bergvliering, een dakkapel en toegang tot de zolderkamer.
Zolderkamer : Royale kamer van plm. 16 m2 met een dakkapel, laminaatvloer, stucwand en een behangen wand, gipsplaten aan de dakschuintes, gipsplaten plafond en bergruimtes achter de knieschotten.

Garden

De westelijk gelegen achtertuin heeft sierbestrating en plantenborders, een kunstgras gazon en aan weerszijden een houten schutting. Aan de achterzijde is een gaashek waardoor er gedurende een deel van het jaar een weids uitzicht is. De garage is door het verwijderen van de garagedeur en het inbrengen van een pui nu in gebruik als berging. Voor de garage is een royale overkapping en een zijpoort.
De voortuin heeft een oprit en een plantenborder.

Details

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken, heeft betonnen vloeren en een met pannen gedekt zadeldak. Het platte dakdeel van de achteruitbouw is afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.
Staat van onderhoud : Het huis verkeert in een nette onderhoudsstaat. In 2011 zijn de kozijnen nagenoeg allemaal vervangen door hoge kwaliteit kunststof kozijnen met daarin dubbele beglazing. In 2012 is eveneens de achteruitbouw met dubbele openslaande tuindeuren en 2 lichtkoepels gerealiseerd. Nagenoeg alle vloeren zijn met laminaat belegd, de wanden zijn voorzien van vlak stucwerk en de plafonds van spuitwerk.
Ligging : Gelegen in rustige woonstraat met het centrum, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen kortbij.
Tuin : De westelijk gelegen achtertuin heeft sierbestrating en plantenborders, een kunstgras gazon en aan weerszijden een houten schutting. Aan de achterzijde is een gaashek waardoor er gedurende een deel van het jaar een weids uitzicht is. De garage is door het verwijderen van de garagedeur en het inbrengen van een pui nu in gebruik als berging. Voor de garage is een royale overkapping en een zijpoort.
De voortuin heeft een oprit en een plantenborder.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er slechts sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Op de zolder en in de tuinberging.
Tuinberging / garage : De garagedeur is verwijderd en daar is een pui voor in de plaats gekomen, waardoor de garage nu als berging in gebruik is. De berging is voorzien van elektra, heeft een betonvloer, halfsteensmuren en een golfplaten dak met 6 zonnepanelen.
Elektra : 7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Intergas combiketel (bouwjaar 2015) en een speksteenkachel (ter overname).
Isolatie : De woning is volledig dubbel beglaasd en het dak is geïsoleerd.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 112,- per maand bij Innova.
Onroerende zaakbelasting : € 214,42 per jaar voor het belastingjaar 2017.
Waterschapslasten : € 68,99 per jaar voor het belastingjaar 2017.

BIJZONDERHEDEN
* Op het garagedak zijn 6 zonnepanelen aangebracht.
* De woning is grotendeels voorzien van rolluiken, op de zolder is een elektrisch rolluik.
* De speksteenkachel is ter overname.
* De woningverbeteringen zijn kwalitatief hoogwaardig voor wat betreft de kozijnen, ramen, beglazing en de gepleegde uitbouw.
* Zoekt u een aantrekkelijk geprijsde, nagenoeg instapklare twee-onder-één-kapwoning met garage/berging, kom de woning dan vrijblijvend bezichtigen om u te laten overtuigen van de “verborgen” kwaliteiten!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

Floor plans

Extra

Recently viewed