slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Canadalaan 30, 4624 HG Bergen op Zoom

€189,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 192 m²
Liveable area 100 m²

Note

General

Jaren '30 woning in groene wijk met 2 a 3 slaapkamers en achtertuin gelegen op het zuiden met achterom. De woning is geheel naar eigen wens te moderniseren en af te werken.
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1938
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06033
Asking price €189,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 16 November 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1938
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 192 m²
Effective area 100 m²
Content 360 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (2 bedrooms)
Boiler
Type of boiler Nefit
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Gas boiler
Heating Central heating
Garden available Yes

Definition

Jaren '30 woning in groene wijk met 2 a 3 slaapkamers en achtertuin gelegen op het zuiden met achterom. De woning is geheel naar eigen wens te moderniseren en af te werken.

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard
:
De woonkamervloer is van hout, de overige vloeren zijn van beton.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met een karakteristieke tegelvloer en een boardplafond. Aan uw rechterzijde is de meterkast en daarachter is de trapopgang. Onder de trap vindt u een verdiepte trapkast. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de woonkamer en de keuken.
Meterkast : Moderne schakelkast met 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Woonkamer : Doorzonwoonkamer van plm. 27 m2 met dubbele openslaande tuindeuren, authentiek betegelde schouw en aan de voorzijde zijn 2 glas-in-lood ramen. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden van stucwerk en behang, het plafond van houten schrootjes.
Keuken : Gesloten keuken met een eenvoudig kunststof keukenblok met 2 rvs-spoelbakken, een keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken verkrijgt u toegang tot het toilet, de bijkeuken en de tuin. De vloer is voorzien van tegels, de wanden deels van tegels en het plafond van gipsplaten.
Toilet : Blauwe tegeltjesvloer, deels wandbetegeling met daarboven stucwerk en een houten schrotenplafond, toilet met laaghangend reservoir en een fonteintje.
Bijkeuken : Voorzien van vloer- en deels wandbetegeling, daarboven stucwerk en geverfde plafondplaten, wasmachineaansluiting en een radiator.

First floor

Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de ruime overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer, gesloten trapopgang met Remeha cv-ketel (bouwjaar 2012) naar de 2e verdieping en een dakkapel. Vloerbedekking, stucwerk wanden en cassettenplafond.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van plm. 8 m2 en een dakkapel over de hele breedte van de kamer, vaste bergkast, vloerbedekking, stucwerk wanden en een houten schrotenplafond.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen en plm. 9 m2 met een dakkapel, vaste bergkast, vloerbedekking, stucwanden en een houten schrotenplafond.
Badkamer : Tegeltjesvloer en betegelde wanden, houten schroten aan de dakschuinte en het plafond, ligbad en een douchebak, wasbak en toilet met een laaghangend reservoir.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Houten vloer.
Zolderkamer : Via de vaste trap komt u op de zolderkamer met een Velux kantelraam, houten plankenvloer, gipsplaten aan de dakschuintes met de gordingen in het zicht, een stucwand en een platenwand met toegang tot de bergkamer, een verlaagd plafond en weggewerkte boiler.
Bergkamer : Houten plankenvloer en dakbeschot en gordingen in het zicht en een nokhoogte van plm. 3,10 meter. Deze kamer kan samengevoegd worden met de zolderkamer, waardoor een royale ruimte ontstaat.

Garden

De voortuin met plantenborder en looppad biedt privacy en geeft de woning cachet.
De volledig zuidelijk gelegen L- vormige achtertuin heeft een open karakter door de lage en “groene” omheining en is bestraat met daarnaast plantenborders. Tevens is er een eenvoudige tuinberging.

Details

* Deze fijne woning in “groene” en sfeervolle jaren ‘30 buurt met karakteristieke details kan naar eigen wens worden afgewerkt en is uw belangstelling zeker waard!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken. De begane grondvloer is deels van beton en deels van hout, de verdiepingsvloeren zijn van hout, het zadeldak is met pannen gedekt en het platte dak van de achteruitbouw is afgewerkt met een bitumineuze dakbedekking.
Staat van onderhoud : Het pand is gedateerd en behoeft modernisering. De cv-ketel dateert uit 2012 en de beglazing is goeddeels dubbel uitgevoerd.
Ligging : Gelegen ten zuiden van het Bergse centrum in “groene” en sfeervolle “jaren 30” buurt. Het station is snel te bereiken en er is een school kortbij. De snelwegen A4 en A58 liggen op enkele autominuten afstand.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er sprake van een recht van voetpad met betrekking tot de achtergelegen brandgang en enige standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Trapkast, bijkeuken, vaste bergkasten 2 slaapkamers, zolder en de tuinberging.
Tuinberging : Eenvoudig met een werkbank.
Elektra : Moderne schakelkast met 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha cv-ketel (bouwjaar 2012) en een gasboiler (bouwjaar 2009).
Isolatie : De woning is veelal dubbel beglaasd. De authentieke glas-in-lood raampjes zijn van enkel glas alsmede de ruiten in de bijkeuken.
Onroerende zaakbelasting : € 221,04 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 76,22 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed