slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Cornelis Pronkstraat 12, 4624 AC Bergen op Zoom

€495,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 524 m²
Liveable area 132 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Deze villa is in een rustige wijk van Bergen op Zoom gelegen, op korte afstand van sportpark Rozenoord en bosrijk gebied. De vrijstaande woning met soortgelijke bebouwing rondom is levensloopbestendig en modern afgewerkt, biedt volop ruimte, heeft een aanpandige garage en is enkele jaren geleden zeer grondig gerenoveerd en verkeert in uitstekende onderhoudsstaat. De woning biedt onder andere op de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 1965
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06091
Asking price €495,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 29 August 2019
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 524 m²
Effective area 132 m²
Living area 40 m²
Kitchen area 12.75 m²
Content 615 m³
Surface area other inner rooms 29 m²
Surface area external storage rooms 4 m²
Surface area external, linked storage rooms 26 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation East
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Vaillant
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Sink
Walkin shower
Washingmachine connection
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Sink
Toilet
Walkin shower
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze villa is in een rustige wijk van Bergen op Zoom gelegen, op korte afstand van sportpark Rozenoord en bosrijk gebied. De vrijstaande woning met soortgelijke bebouwing rondom is levensloopbestendig en modern afgewerkt, biedt volop ruimte, heeft een aanpandige garage en is enkele jaren geleden zeer grondig gerenoveerd en verkeert in uitstekende onderhoudsstaat. De woning biedt onder andere op de begane grond een lichte woonkamer van circa 40 m2, een luxe keuken, een badkamer en een tuin-/werk-/slaapkamer. Op de verdieping 2 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. De westelijk gelegen achtertuin met onder andere een veranda en een terras biedt volop privacy.

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer met vloerverwarming.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met een sierlijke bordestrap voorzien van fraaie balustrade. Het vide-plafond zorgt voor een ruimtelijk geheel. De vloer is voorzien van grote, moderne, grijze tegels die dorpelloos zijn doorgelegd naar de woonkamer en de keuken. Wanden met geverfd schoonmetselwerk en geverfde houten schroten aan de dakschuinte. In de hal is de meterkast en de toegang tot de woonkamer, keuken, de badkamer en het toilet.
Meterkast : Moderne schakelkast met 11 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Toilet : Grijze tegels op de vloer en tegen de achterwand, wanden met witte tegels en een stucwerk plafond, een fonteintje en mechanische ventilatie.
Woonkamer : Lichte en ruime kamer met zit- en eethoek in L-vorm en een vloeroppervlak van circa 40 m2. Aan de achterzijde zijn twee schuifpuien die u naar het terras leiden, er is een gashaard in de zithoek en vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken en de tuin-/werk-/ slaapkamer. De kamer is voorzien van een moderne tegelvloer, stucwerk wanden en plafond met inbouwspotlights.
Keuken : In 2015 vernieuwde keuken met keukenblok in U-opstelling met daartegenover extra bergruimte en een vaste (ontbijt)tafel met een composiet tafelblad. Het kunststof keukenblok is voorzien van composiet werkbladen met een grote rvs-spoelbak en inductiekookplaat, een rvs-afzuigkap, vaatwasser, een quooker, combimagnetronoven, koelkast en een vriezer. De keuken heeft een tegelvloer, stucwerk wanden en plafond met inbouwspotlights. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de woonkamer, veranda en de hal.
Tuin-/werk-/slaapkamer : Deze multifunctionele kamer van circa 15 m2 met tuinverbinding middels dubbele openslaande deuren is voorzien van de moderne tegelvloer, welke dorpelloos is doorgelegd vanuit de woonkamer, stucwanden, een stucwerk plafond en airco.
Badkamer : Grijze tegelvloer en een wand, wanden met witte tegels en een geverfd houten schrotenplafond met inbouwspotlights, ruime inloopdouche en een wasbak met kastonderbouw, designradiator, de wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie.

First floor

Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de entresol-overloop met zicht op de hal. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de badkamer en twee slaapkamers. De overloop is voorzien van een fraaie balustrade, vloerbedekking, geverfd schoonmetselwerk en een geverfd houten schroten vide-plafond.
Slaapkamer 1/2 : Vloeroppervlak van circa 15 m2 en bergruimte achter de knieschotten, vloerbedekking, stucwerk wanden, geverfde schroten aan de dakschuinte en een airco.
Slaapkamer 2/3 : Circa 13 m2 en bergruimte achter de knieschotten aan weerszijden, vloerbedekking, stucwerk wanden en geverfde schroten aan de dakschuinte.
Badkamer : Ruime en lichte, luxe badkamer met een dakkapel en een grijs genuanceerde tegelvloer (met elektrische vloerverwarming) en wand, witte wandtegels en een stucwerk plafond met inbouwspotlights, ligbad met een handdouche, royale inloopdouche met regendouche en een handdouche, wasbak met kastonderbouw, een bergkast, wandcloset wc en mechanische ventilatie.

Garden

De voortuin geeft de woning cachet en heeft voor de garage een oprit met plaats voor 3 auto’s, een gazon met plantenborders en een ‘groene’ erfafscheiding.
De westelijk gelegen, modern aangelegde achtertuin met volop privacy heeft een veranda met een aluminium frame en een lexaanplaten zijwand en dak, de vloer is voorzien van antraciet, kunststof vlonders. Vanuit hier heeft u toegang tot de garage en de schuur. Ook het terras is voorzien van antraciet, kunststof vlonders. Daarachter zijn plantenborders en een gazon, verbonden door een sierbestraat looppad. De kunststof erfafscheiding versterkt het ‘moderne’ gevoel in de tuin. Tevens is er een houten tuinberging met water en elektra. Naast de woning is een knus terras met volledige privacy onder het prieel met druivenrank. Via hier is er een achterom.

Details

* Deze in rustige wijk gelegen, vrijstaande en levensloopbestendige, moderne villa met volop ruimte en aanpandige garage met soortgelijke bebouwing rondom is enkele jaren geleden grondig gerenoveerd en verkeert in uitstekende onderhoudsstaat!
* De achtertuin en zijtuin bieden volop privacy.
* De villa is nagenoeg volledig voorzien van rolluiken, deels elektrisch.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De villa is in spouw en uit metselsteen opgetrokken met een betonnen begane grondvloer, een houten verdiepingsvloer en een met pannen gedekt zadeldak. De platte daken zijn met bitumineuze dakbedekking afgewerkt.
Staat van onderhoud : Uitstekende onderhoudsstaat met een zeer grondige renovatie in 2013 uitgevoerd. Hierbij is gerenoveerd / vernieuwd:
-beide badkamers en het toilet
-dak voorzien van isolatie, nieuwe dakpannen en dakkapel
-platte daken voorzien van nieuwe bitumineuze dakbedekking
-nagenoeg alle vloeren, wanden en plafonds
-leidingwerk en elektra
-tuin en veranda
In 2015 zijn nog meer verbeteringen aangebracht, waaronder de keuken, schutting en de combiketel. In 2018 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
Ligging : Gelegen aan de zuidkant van Bergen op Zoom in een rustige wijk met vrijstaande woningen. Sportpark Rozenoord, alsook bosrijk gebied zijn op korte afstand. De kortbij gelegen uitvalsweg leidt u binnen enkele minuten naar de snelweg en ook het centrum is goed en snel te bereiken.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzondere erfdienstbaarheden. Dat de bestaande dakgoot van de garage van de buren een klein stukje boven dit perceel hangt, is beschreven.
Bergruimtes : Garage, schuur en tuinberging.
Tuinberging : Houten tuinberging met water en elektra.
Schuur : Tegelvloer, elektra en water.
Garage : Circa 18 m2 met een betonvloer, stucwanden en plafondbeplating, dubbele openslaande garagedeuren, een loopdeur naar de veranda en een Vaillant combiketel (bouwjaar circa 2015).
Elektra : Moderne schakelkast met 11 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Vaillant combiketel (bouwjaar circa 2015). De begane grond is voorzien van vloerverwarming en de badkamer op de verdieping van elektrische vloerverwarming. In de keuken is een quooker voor direct heet water.
Isolatie : Volledig dubbel beglaasd en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 240,- per maand bij Budget Energie.
Onroerende zaakbelasting : € 309,- per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 213,- per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Recently viewed