slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Drossaard 61, 4624 KB Bergen op Zoom

€165,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 107 m²
Liveable area 100 m²

Note

General

Deze nette en betaalbare starterswoning aan de zuidkant van Bergen op Zoom in de kindvriendelijke wijk "de hofjes" met speeltuinen en een voetbalkooi op loopafstand heeft onder andere op de begane grond een woonkamer met open keukenverbinding en op de verdieping 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Op de zolder is onder andere een royale slaapkamer, volop bergruimte achter de knieschotten en een s... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1976
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06065
Asking price €165,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 16 February 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1976
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 107 m²
Effective area 100 m²
Living area 21.45 m²
Kitchen area 10.44 m²
Content 335 m³
Surface area external storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North west
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes

Definition

Deze nette en betaalbare starterswoning aan de zuidkant van Bergen op Zoom in de kindvriendelijke wijk "de hofjes" met speeltuinen en een voetbalkooi op loopafstand heeft onder andere op de begane grond een woonkamer met open keukenverbinding en op de verdieping 3 slaapkamers en een ruime badkamer. Op de zolder is onder andere een royale slaapkamer, volop bergruimte achter de knieschotten en een separate wasruimte. De onderhoudsvriendelijke, zuidoostelijk gelegen achtertuin is voorzien van een tuinberging en een achterpoort. De woning is volledig voorzien van rolluiken en zeker uw belangstelling waard!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met de meterkast aan de achterzijde en de woonkamer- / keukentoegang links daarvan. De vloer is voorzien van laminaat dat dorpelloos is doorgelegd naar de eetkeuken. De wanden zijn voorzien van granol en het plafond van spuitwerk.
Meterkast : Het betreft een moderne schakelkast met 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Eetkeuken : Vanuit de hal komt u in de keuken. Door de bar heeft de keuken een leuke verbinding met de woonkamer. Het kunststof keukenblok met kunststof werkbladen met rvs-spoelbak en achterwandbetegeling is voorzien van een elektrische heteluchtoven, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden van glasvezelbehang en het plafond van Agnes-platen.
Woonkamer : De woonkamer en keuken voelen als een fijn geheel met een totaaloppervlak van circa 32 m2. De vloer van de kamer is voorzien van laminaat, de wanden van glasvezelbehang en structuurverf. Er is een trapkast van circa 1,5 m2, een deur naar het portaal en een tuindeur.
Portaal : Laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond, toilet en trapopgang.
Toilet : Met een tegelvloer, glasvezelbehangen wanden en een geverfde plankenwand, wandcloset wc, een fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een afgesloten trapopgang naar de zolderverdieping, een laminaatvloer die dorpelloos is doorgelegd naar de slaapkamers, spachtelputz wanden en een gipsplaten plafond. Vanuit de overloop verkrijgt u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 11 m2, een laminaatvloer, en spachtelputz wanden, een behangen wand en een gipsplaten plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen en circa 12 m2 met een laminaatvloer, spachtelputz wanden, een sfeervolle wand met gewhitewashte planken en een gipsplaten plafond.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de voorzijde en circa 6,5 m2 met een laminaatvloer, spachtelputz en behangen wanden en een gipsplaten plafond.
Badkamer : Ruime badkamer met vloer- en wandbetegeling, een kunststof schrotenplafond, een bad-douchecombinatie met inbouwspotlights erboven, wasbak, toilet, designradiator en mechanische ventilatie.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard
: Betonvloer
Slaapkamer 4 : De afgesloten trapopgang zorgt voor privacy in de ruime slaapkamer van circa 14 m2. De kamer is voorzien van een laminaatvloer, glasvezelbehangen wanden en gipsplaten aan de dakschuinte. De twee kantelramen zorgen ervoor dat er volop daglicht op de slaapkamer is. Aan weerszijden van de kamer is volop bergruimte achter de knieschotten. De combiketel is samen met de unit van de mechanische ventilatie keurig weggewerkt in een kast. Ook is er een keurig afgewerkte, separate wasruimte met de wasmachine- en de drogeraansluiting.

Garden

De onderhoudsvriendelijke, zuidoostelijke gelegen achtertuin is voorzien van volop sierbestrating, rubberen tegels, een gemetselde erfafscheiding met houten panelen en een houten schutting met een achterpoort. Tevens is er een tuinberging met elektra.
De hoger dan de straat gelegen woning heeft een trapje naar de voordeur, daarnaast is een grindborder. Het niveauverschil geeft extra cachet.

Details

* De woning is volledig voorzien van rolluiken, de rolluiken voor het keukenraam en de voordeur zijn elektrisch.
* Deze betaalbare starterswoning met 4 slaapkamers in de kindvriendelijke wijk “de hofjes” is zeker uw belangstelling waard!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bergruimtes : Trapkast, zolder en tuinberging.
Tuinberging : Betonvloer, houten wanden, een bitumineus platdak en voorzien van elektra.
Elektra : Moderne schakelkast met 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Intergas combiketel (huurketel € 29.95 p.m. + € 9.95 onderhoud p.m.)
Isolatie : De begane grond is volledig voorzien van dubbel glas, alsmede de zolder. Op de verdieping is enkelglas aanwezig. Het dak is geïsoleerd.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 105,00 per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 164,17 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 36,61 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Bouwaard : De woning is in spouw en uit metselsteen opgetrokken met betonnen vloeren en een met pannen gedekt zadeldak.
Staat van onderhoud : Het betreft een netjes onderhouden woning met een recent gerenoveerde zolderverdieping. Hier vindt u een ruime slaapkamer, wasruimte en de keurig weggewerkte combiketel.
Ligging : Gelegen aan de zuidkant van Bergen op Zoom in de kindvriendelijke wijk “de hofjes” met speeltuinen en een voetbalkooi op loopafstand.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is geen sprake van bijzondere servituten.

Floor plans

Extra

Recently viewed