slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Duvenee 6, 4617 NB Bergen op Zoom

€194,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 144 m²
Liveable area 105 m²

Note

General

Tussenwoning met ruime berging, lichte woonkamer met open keuken en 4 slaapkamers
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1991
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06035
Asking price €194,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 29 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1991
Surfaces and content
Plot size 144 m²
Effective area 105 m²
Content 350 m³
Surface area external storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Tussenwoning met ruime berging, lichte woonkamer met open keuken en 4 slaapkamers

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast, daarachter het toilet, de trapopgang en de trapkast. Tegenover de trap is de toegang tot de woonkamer. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, structuurverf wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : 5 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet : Vloer- en deels wandbetegeling, daarboven spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond, toilet met laaghangend reservoir, fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de lichte en ruime woonkamer met open keukenverbinding, welke tezamen een vloeroppervlak van circa 36 m2 hebben. De ruimte heeft een laminaatvloer, structuurverf wanden, een spuitwerk plafond en een tuindeur.
Keuken : Keurig kunststof keukenblok aan één zijde met een kunststof werkblad en een rvs-spoelbak, 4-pits gaskookplaat met rvs-afzuigkap, vaatwasser, een koelkast en een combimagnetronoven.

First floor

Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een vaste trap naar de zolderverdieping, een laminaatvloer, structuurverf wanden en een spuitwerk plafond, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 9 m2, een laminaatvloer dorpelloos doorgelegd vanaf de overloop, structuurverf wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen en circa 14,5 m2 met een laminaatvloer dorpelloos doorgelegd vanaf de overloop, structuurverf wanden, een spuitwerk plafond en een dakkapel.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de achterzijde en circa 8 m2 met een laminaatvloer dorpelloos doorgelegd vanaf de overloop, structuurverf wanden, een spuitwerk plafond en een dakkapel.
Badkamer : Donkere tegels op de vloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond, een douchecabine en wandcloset wc, designradiator, wasbak in een badkamermeubel en aansluiting op de mechanische ventilatie.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Betonvloer.
Voorzolder : Via de vaste trap bereikt u de voorzolder met de Remeha combiketel (bouwjaar 2006), wasmachineaansluiting en de unit van de mechanische ventilatie, 4-pans dakraam en toegang tot de zolderkamer. De voorzolder heeft een laminaatvloer, structuurverf wanden en volledig vlakke dakschuintes.
Zolderkamer : Laminaatvloer, structuurverf aan de wanden, de dakschuintes en het verlaagde plafond met een luik naar de bergvliering. Tevens is er een vernieuwd kantelraam met rolgordijn aan de binnen- én buitenzijde en er is bergruimte aan weerszijden van de kamer achter de knieschotten.

Garden

De noordwestelijk gelegen achtertuin geniet volop bezonning en is voorzien van sierbestrating en aan weerszijden een plantenborder tegen de betonnen + houten erfafscheiding. Het riante, elektrische zonnescherm van nagenoeg de breedte van de tuin strekt zich maar liefst 3,50 meter uit. Via de tuinberging is er een achterom.

Details

* De noordwestelijk gelegen, onderhoudsvriendelijke achtertuin biedt de bewoner volop bezonning, tevens is er een riant elektrisch zonnescherm van maar liefst 5,00 x 3,50 meter!
* De dakkapel op de verdieping aan de achterzijde geeft de woning volop extra ruimte op 2 slaapkamers.
* Deze woning op de kindvriendelijke “Bergse Plaat” in een zeer rustig, niet doorgaand gedeelte van De Duvenee is uw belangstelling meer dan waard!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken, heeft betonnen vloeren, een met pannen gedekt zadeldak en een riante dakkapel aan de achterzijde.
Staat van onderhoud : Het pand verkeert in nette staat, doch heeft enkele afwerkingen die aandacht behoeven. Het buitenschilderwerk is in 2015 uitgevoerd. De dakkapel is circa 5 jaar geleden geplaatst en heeft kunststof kozijnen en kunststof dakbedekking. De ruime tuinberging is in 2006 gebouwd.
Ligging : Gelegen in een zeer rustige woonstraat op de kindvriendelijke “Bergse Plaat” met scholen en een winkelcentrum in de directe omgeving. De nabijgelegen Binnenschelde is een recreatieplas waar de mogelijkheid bestaat om te zwemmen, kanoën en te windsurfen. Er is een strandzone aangelegd met diverse faciliteiten en er zijn aanlegsteigertjes.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er sprake van een recht van voetpad met betrekking tot de achtergelegen brandgang, standaard “Bergse Plaat” erfdienstbaarheden en enkele bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Trapkast, voorzolder en tuinberging.
Tuinberging : In 2006 gebouwd met een betonnen, betegelde vloer, in spouw opgetrokken muren en een platdak met kunststof dakbedekking, dubbele beglazing en elektra. De berging is voorzien van dubbele openslaande deuren aan de tuinzijde én aan de zijde van de brandgang.
Elektra : 5 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha Avanta combiketel (bouwjaar 2006)
Isolatie : Vloer-, muur- en dakisolatie. De woning is nagenoeg volledig dubbel beglaasd.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 135,- per maand bij Oxxio.
Onroerende zaakbelasting : € 217,82 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 75,11 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed