slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Franciscusberg 64, 4611 MZ Bergen op Zoom

€157,000
Type of residence Apartment, maisonette
Liveable area 78 m²

Note

General

OPEN HUIS 6 OKTOBER 11.00 - 14.00 uur
Deze maisonette met kelderberging en optioneel een garageplaats, gelegen op de derde en de vierde verdieping van het gezellige appartementencomplex de
Franciscusberg heeft onder andere op de benedenverdieping een sfeervolle woonkamer met open keuken, open trapopgang en balkon. De bovenverdieping heeft onder andere 2 ruime slaapkamers en een badkamer met twee... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette
    Construction period 1978
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06022
Asking price €157,000
Service costs €211
Electricity €44
Heating €82
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 19 November 2018
Construction
Type of residence Apartment, maisonette
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1978
Roof materials Tiles
Rooftype Shed
Isolations Roof
Wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Content 265 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
City centre
Residential area
Sheltered location
Near shopping center
Near public transport
Near school
Energy consumption
Energy certificate D
Energy index 1.65
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Electric boiler
Heating Central heating
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Definition

OPEN HUIS 6 OKTOBER 11.00 - 14.00 uur
Deze maisonette met kelderberging en optioneel een garageplaats, gelegen op de derde en de vierde verdieping van het gezellige appartementencomplex de
Franciscusberg heeft onder andere op de benedenverdieping een sfeervolle woonkamer met open keuken, open trapopgang en balkon. De bovenverdieping heeft onder andere 2 ruime slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De bergvliering is vanaf de slaapkamers te bereiken. De Franciscusberg is gelegen in het hart van Bergen op Zoom en biedt haar bewoners volop rust met alle voorzieningen op korte afstand.

Ground floor

BEGANE GROND
vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U komt binnen in de hal met aan uw rechterzijde het toilet en aan uw linkerzijde de meterkast en woonkamertoegang. De hal is voorzien van een houten plankenvloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : 9 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : Donkerkleurige vloertegels, deels wandbetegeling, daarboven spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond, wandcloset wc en een fonteintje.
Woonkamer : Vanuit de hal betreedt u de L-vormige, lichte en speelse living van plm. 36 m2 met centraal een open trapopgang, daarnaast sfeervolle balken en daarboven een ruimtelijk gevoel creërend videplafond. De kamer heeft een balkondeur, open keuken en een houten plankenvloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. Het videplafond is voorzien van geverfde houten schrootjes.
Keuken : Het kunststof keukenblok met natuurstenen werkbladen is in L-opstelling geplaatst en heeft een rvs-spoelbak, keramische kookplaat, rvs- afzuigkap, combimagnetronoven en een elektrische oven, vaatwasser en de wasmachineaansluiting. Tevens is er een radio ingebouwd.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De overloop biedt u door het videplafond een uitzicht op een deel van de woonkamer. De overloop heeft een laminaatvloer, spuitwerk wanden en spuitwerk videplafond, toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : De kamer met een oppervlak van plm. 12 m2 heeft een laminaatvloer, spuitwerk wanden en een gipsplatenplafond met zolderluik.
Slaapkamer 2 : Afgewerkt met een laminaatvloer, spuitwerk wanden en een gipsplaten plafond. De kamer heeft een zolderluik en is plm. 10 m2.
Badkamer : Voorzien van donkerkleurige vloertegels en wandbetegeling, daarboven spuitwerk wanden en een gipsplaten plafond, een inloopdouche, wasbak met kastonderbouw, wandcloset wc, een designradiator en de wasmachineaansluiting.

Second floor

BERGZOLDER
U verkrijgt toegang tot de bergzolder middels een luik. De zolder is over de hele diepte van de woning (7,10 meter) met een breedte van plm. 2,5 meter. De nokhoogte is plm. 1,85 meter en er is elektra. Tevens hangt hier de huurboiler ten behoeve van warm water (de huur bedraagt ± € 25,- per kwartaal).

Balcony

Het noordwestelijk gesitueerde, zonnig gelegen balkon van plm. 5 m2 is voorzien van drainagetegels, een balustrade met een aluminium frame en plexiglas panelen. Het balkon biedt u een fraai stedelijk uitzicht op onder andere “De Peperbus”, monumentale panden en de binnenplaats van de Franciscusberg.

Details

* Dit sfeervolle, op de derde en vierde verdieping gelegen appartement is onderdeel van het gezellige complex de Franciscusberg en biedt de bewoners volop rust in het hart van Bergen op Zoom!
* De woning heeft energielabel D.
* De buitenkant is in 2016 geschilderd.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : Het onder architectuur gebouwde complex is traditioneel uit metselsteen en in spouw opgetrokken, heeft gepotdekselde gevels, betonvloeren en dubbel glas in de vaste raampanelen, geïsoleerde wanden en een geïsoleerd dak. In de kelder zijn bergingen en parkeerplaatsen. U kunt met trappen of met de lift de verschillende sfeervolle galerijen van het complex bereiken.
Staat van onderhoud : Het appartement verkeert in nette onderhoudsstaat. De badkamer is modern en de keuken verkeert in goede conditie.
Ligging : De Franciscusberg is gelegen in het hartje van de stad, doch op een absoluut rustige locatie met privacy, op enkele stappen van de Grote Markt en alle winkels. Scholen en het NS-station zijn eveneens snel bereikbaar.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzonder servituten.
Servicekosten : De servicekosten bedragen € 293,25 per maand voor het jaar 2018, onderstaand opgesplitst:
€ 198,27 voor het appartement en de berging.
€ 12,73 voor de garageplaats.
€ 82,25 voorschot op de stookkosten.

In de servicekosten zijn onder andere opgenomen: voorschot stookkosten, watergebruik, liftonderhoud, elektra centrale delen, opstalverzekering, kosten administrateur en kosten groot onderhoud.
Bergruimtes : De zolder en de kelderberging.
Garageplaats : Vanuit de Schoolstraat verkrijgt u met de auto toegang tot het souterrain, waar de garageplaats gelegen is.
Elektra : 9 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : De centrale verwarming is in het complex centraal geregeld en is verrekend in de servicekosten. Het warm water wordt verzorgd door een huurboiler (± € 25,- per kwartaal).
Isolatie : Grotendeels dubbel beglaasd, dakisolatie en muurisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot van de elektra bedraagt € 44,- per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 153,44 per jaar voor het appartement (belastingjaar 2018).
Naar schatting € 15,- per jaar voor de garageplaats (belastingjaar 2018).
Waterschapslasten : € 52,91 per jaar voor het appartement (belastingjaar 2018).
Naar schatting € 5,- per jaar voor de garageplaats (belastingjaar 2018).

Floor plans

Extra

Recently viewed