slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Gertrudisboulevard 140, 4615 MB Bergen op Zoom

€369,000
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 109 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Op loopafstand van het bourgondische centrum van Bergen op Zoom ligt aan het park Kijk in de Pot dit luxe appartementencomplex "De Bergsche Veste I". Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keukenverbinding welke samen een vloeroppervlak hebben van circa 48 m2, een royaal, westelijk gelegen balkon van circa 25 m2, een was-/stook... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
    Construction period 1996
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06088
Asking price €369,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 August 2019
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Rooftype Flat
Isolations Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Effective area 109 m²
Living area 45.54 m²
Kitchen area 6.38 m²
Content 330 m³
Surface area external storage rooms 8 m²
Surface area external, linked storage rooms 25 m²
Balcony 25 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Cadastral informations
Ownership See document
Ownership See document

Definition

Op loopafstand van het bourgondische centrum van Bergen op Zoom ligt aan het park Kijk in de Pot dit luxe appartementencomplex "De Bergsche Veste I". Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open keukenverbinding welke samen een vloeroppervlak hebben van circa 48 m2, een royaal, westelijk gelegen balkon van circa 25 m2, een was-/stook-/bergruimte, 2 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. In het souterrain vindt u een parkeergarage waar u een eigen parkeerplaats heeft en een berging. Tevens is in het souterrain een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Ground floor

Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt het appartement in de ruime L-vormige hal. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de woonkamer, stook-/wasruimte, meterkast, het toilet, de badkamer en de twee slaapkamers.
Woonkamer : De riante woonkamer met open keukenverbinding hebben samen een vloeroppervlak van circa 48 m2. Vanuit de woonkamer heeft u een rustgevend uitzicht op gemeentelijk “groen”. Voor de ramen hangen twee zonnescreens en middels een schuifpui verkrijgt u toegang tot het balkon. De kamer is voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Keuken : Kunststof keukenblok met kunststof werkbladen en 1,5 rvs-spoelbak, een vaatwasser, heteluchtoven, een keramische kookplaat en een vlakscherm afzuigkap, magnetron, een koelkast en een vriezer. De vloer is voorzien van vinyl, de wanden van spachtelputz en het plafond van spuitwerk.
Slaapkamer 1 : Deze slaapkamer heeft een vloeroppervlak van circa 17 m2, een rolluik, vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Vloeroppervlak circa 14 m2, een rolluik, vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Ruime badkamer met vloer- en wandbetegeling, een spuitwerk plafond, ligbad met handdouche en een douchecabine, wasbak, duoblok toilet, twee wandkasten en aansluiting op de mechanische ventilatie.
Was-/stook-/bergruimte : Vinylvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond, wasmachineaansluiting, Remeha combiketel (bouwjaar 2011) en de unit van de mechanische ventilatie.
Toilet : Vloer- en deels wandbetegeling, daarboven spuitwerk op de wanden en het plafond, duoblok toilet, fonteintje en aansluiting op de mechanische ventilatie.
Meterkast : 7 elektragroepen en een aardlekschakelaar.

Balcony

Het riante balkon van circa 25 m2 is gelegen op het westen en is voorzien van een luxe balustrade met transparante beglazing. Tevens hangt er een elektrisch zonnescherm over nagenoeg de hele breedte van het balkon.

Details

* Dit appartement in het luxe appartementencomplex “De Bergsche Veste I” met rustgevend uitzicht op gemeentelijk “groen” aan het prachtige park Kijk in de Pot ligt op loopafstand van het centrum en beschikt onder andere over een riant balkon van circa 25 m2, een kelderberging en een eigen parkeerplaats in het souterrain.
* Het appartement beschikt over energielabel B!
* Rolluiken in de slaapkamers, zonnescreens in de woonkamer en een elektrisch zonnescherm op het balkon.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : Het appartementencomplex is traditioneel gebouwd, opgetrokken in spouw en uit metselsteen. De vloeren zijn van beton en het platte dak is met bitumen dakbedekking afgewerkt.
Staat van onderhoud : Het appartementencomplex verkeert in een goede onderhoudsstaat; het schilderwerk is keurig, de gemeenschappelijke ruimtes worden goed schoongehouden en de VvE heeft een meerjarenonderhoudsplan.
Het appartement verkeert in een nette onderhoudsstaat.
Ligging : Aan het park “Kijk in de Pot” staat dit luxe appartementencomplex genaamd “De Bergsche Veste I” met op de eerste verdieping dit appartement. Het bourgondische centrum ligt op loopafstand alsook de Binnenschelde, waar u heerlijke wandelingen kunt maken en van wateractiviteiten kunt genieten.
Vereniging van Eigenaars : De servicekosten bedragen € 151,- per maand. Dit is onder andere voor het (groot) onderhoud van het gebouw, de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, het gemeenschappelijk elektraverbruik (algemene ruimtes) en de opstal- en glasverzekering. Eenmaal per jaar is er een vergadering, alles wordt keurig besproken, gepland en vastgelegd. Ook heeft de Vereniging voldoende financiële reserves.
Bergruimtes : De was-/stook-/bergruimte in het appartement en de berging in het souterrain.
Berging : Circa 8 m2.
Garageplaats : Onderin het appartementencomplex is een parkeergarage, hier heeft u een eigen parkeerplaats. Tevens is hier de gemeenschappelijk fietsenstalling.
Elektra : 7 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha combiketel (bouwjaar 2011)
Isolatie : Volledig dubbel beglaasd, gevelisolatie, vloer- en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 359,15 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 115,92 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Recently viewed