slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Grensweg 8, 4614 RH Bergen op Zoom

€819,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 1,338 m²
Liveable area 225 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze riante villa is aan de noordkant van Bergen op Zoom gelegen op korte afstand van de Kleine Melanen en de Groote Melanen waar u volop kunt genieten van natuur. De woning biedt veel ruimte met een inhoud van circa 910 m3, een inpandige garage en een luxe, vrijstaande garage. Tevens is er de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen met een slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond. Op... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 2000
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 06105
Asking price €819,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Last updated 28 April 2020
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2000
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 1,338 m²
Effective area 225 m²
Living area 48 m²
Kitchen area 12.21 m²
Content 910 m³
Surface area other inner rooms 50 m²
Surface area external storage rooms 40 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Nefit Excellent
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 9
Number of covered parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Shower
Sink
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze riante villa is aan de noordkant van Bergen op Zoom gelegen op korte afstand van de Kleine Melanen en de Groote Melanen waar u volop kunt genieten van natuur. De woning biedt veel ruimte met een inhoud van circa 910 m3, een inpandige garage en een luxe, vrijstaande garage. Tevens is er de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen met een slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond. Op de verdieping vindt u onder andere de tweede badkamer, 3 slaapkamers én de hobby / werkkamer. Dit alles staat op een perceel van 1338 m2!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met aan uw rechterzijde de meterkast, aan de achterzijde de trapopgang en het toilet. Vanuit hier verkrijgt u toegang tot de eerste slaapkamer en de woonkamer. De hal is voorzien van een genuanceerde tegelvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : 12 elektragroepen, 4 aardlekschakelaars en krachtstroom voor de garage.
Toilet : De tegelvloer is dorpelloos doorgelegd vanuit de hal, de wanden zijn betegeld en het plafond is voorzien van spuitwerk. Verder is er een wandcloset wc, een fonteintje en mechanische ventilatie.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer van 48 m2 voorzien van vloerverwarming, een schouw met houtkachel en marmeren schoorsteenmantel in de zithoek en dubbele openslaande tuindeuren aan de achterzijde van de kamer. De tegelvloer is dorpelloos doorgelegd vanuit de hal, de wanden zijn voorzien van stucwerk en het plafond van spuitwerk.
Keuken : De gesloten keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en heeft vloerverwarming, een kunststof keukenblok met kunststof werkbladen en 1,5 rvs-spoelbak, een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap, een koelkast en een combimagnetronoven. De tegelvloer is dorpelloos doorgelegd vanuit de woonkamer, de wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van stucwerk, het plafond is voorzien van spuitwerk.
Bijkeuken : Tegelvloer dorpelloos doorgelegd vanuit de keuken, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond, een vaste schuifdeurkast en de wasmachineaansluiting, tuindeur en toegang tot de inpandige garage.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met badkamer en suite, vloerbedekking , stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer 1 : Met vloerverwarming, vloer- en wandbetegeling, een MDF-plafond met inbouwspotlights, ligbad met handdouche, douchecabine, wandcloset wc, een wasbak, handdoekenradiator en mechanische ventilatie.

First floor

Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop welke u toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop heeft vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond met een zolderluik. Tevens is er een vaste schuifdeurkast.
Slaapkamer 2 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 26 m2 voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Aan de voorzijde gelegen en circa 23 m2 met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer 2 : Met een dakkapel, vloer- en wandbetegeling, een MDF-plafond met inbouwspotlights, ligbad met handdouche, douchecabine en een wasbak, een wandcloset wc, handdoekenradiator en mechanische ventilatie.
Hobbykamer / werkkamer : Circa 20 m2 met een dakkapel aan weerszijden van de kamer, vloerbedekking, stucwerk wanden, een MDF-plafond en toegang tot slaapkamer 4. De hobbykamer en de 4e slaapkamer kunnen worden samengevoegd tot een riante ruimte.
Slaapkamer 4 : Circa 20 m2 met vloerbedekking, stucwerk wanden, een MDF-plafond en 2 kantelramen.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Betonvloer.
De royale zolderruimte met volop daglicht middels 4 dakramen biedt een zee van bergingsmogelijkheden. De Nefit Excellent combiketel vindt u hier en is van het bouwjaar 2001.

Details

* De tuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie, welke wordt gevoed door een waterbron.
* Deze aan de noordkant van Bergen op Zoom gelegen, riante villa op een perceel van 1338 m2 met een inpandige garage én een luxe, vrijstaande garage biedt volop mogelijkheden voor ruimtebehoevende activiteiten!
* De villa heeft volop ramen en biedt een aangename hoeveelheid daglicht.
* Door de slaapkamer met badkamer en suite op de begane grond biedt de woning de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen.
* Luxe, vrijstaande garage van circa 230 m3!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De villa is opgetrokken in spouw en uit metselsteen met betonnen vloeren en een met pannen gedekte kap.
Staat van onderhoud : Het pand verkeert in nette onderhoudsstaat, is goed geïsoleerd, de kozijnen zijn in kunststof uitgevoerd en de boeiboorden zijn van Trespa.
Ligging : Gelegen aan de noordkant van Bergen op Zoom met de Kleine Melanen en Groote Melanen kortbij waar u volop kunt genieten van natuur. Via de Randweg Noord bereikt u binnen enkele minuten de snelwegen A58 en A4.
Bergruimtes : Volop door de hele woning én de garages.
Inpandige garage : Circa 26 m2 met een betonvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond, een elektrische sectionaaldeur, een tuindeur en een uitstortgootsteen.
Vrijstaande garage : Luxe garage van circa 40 m2 plus verdieping van circa 30 m2 voorzien van een elektrische sectionaaldeur, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, geïsoleerde wanden en geïsoleerd dak, stucwerk wanden, krachtstroom en water. Op de verdieping is volop daglicht door middel van 4 dakramen.
Elektra : 12 elektragroepen, 4 aardlekschakelaars en krachtstroom voor de vrijstaande garage.
Verwarming/warmwater : Middels een Nefit Excellent combiketel (bouwjaar 2001).
Isolatie : Vloerisolatie (gasbeton), wandisolatie, dakisolatie en volledig dubbel beglaasd.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 262,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 710,29 per jaar voor het belastingjaar 2020.
Waterschapslasten : € 236,05 per jaar voor het belastingjaar 2020.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed