slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Klaverstraat 37, 4611 RW Bergen op Zoom

€159,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 101 m²
Liveable area 107 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze in het centrum van Bergen op Zoom op loopafstand van het Sint-Catharinaplein en de Grote Markt gelegen stadswoning met privacyrijke, ommuurde achtertuin heeft onder andere op de begane grond een woonkamer van circa 31 m2 en een achteruitbouw met keuken en bijkeuken. Op de verdieping vindt u de drie slaapkamers, de douchecel en er is een bergvliering vanaf de overloop te bereiken. De voorzijde... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1900
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06072
Asking price €159,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 September 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 101 m²
Effective area 107 m²
Living area 24.34 m²
Kitchen area 12.5 m²
Content 365 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Garden
Type Closed yard
Main garden Yes
Orientation North west
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze in het centrum van Bergen op Zoom op loopafstand van het Sint-Catharinaplein en de Grote Markt gelegen stadswoning met privacyrijke, ommuurde achtertuin heeft onder andere op de begane grond een woonkamer van circa 31 m2 en een achteruitbouw met keuken en bijkeuken. Op de verdieping vindt u de drie slaapkamers, de douchecel en er is een bergvliering vanaf de overloop te bereiken. De voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen en nagenoeg de hele woning is voorzien van rolluiken, waarvan deels elektrisch. Het pand dient gemoderniseerd te worden, kan nog geheel naar eigen inzicht worden afgewerkt en is zeker een bezichtiging waard!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met aan uw rechterzijde de meterkast. Aan uw linkerzijde is de trapopgang met daaronder het toilet. Tevens zijn er twee toegangen tot de woonkamer en een toegang tot de keuken. De vloer is voorzien van tegels, de wanden van granol en het plafond van houten schroten.
Meterkast : 7 elektragroepen.
Toilet : Vloer- en deels wandbetegeling, granolwanden en plafond en een duoblok toilet.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de woonkamer van circa 31 m2 met een schoonmetselwerk doorgang tussen voor- en achterkamer, een kurkvloer, schoonmetselwerk- en granolwanden, een vlak stucwerk plafond en een schoonmetselwerk schouw met robuuste balken.
Keuken : Zalmkleurige plavuizenvloer, kunststof schroten aan de wanden en stucwerk wanden, een balkenplafond en een eenvoudig keukenblok met een rvs-spoelbak en koelkast. Achter in de keuken is de toegang tot de bijkeuken en de tuindeur.
Bijkeuken : Plavuizenvloer, deels betegelde wanden en een kunststof schroten plafond.

First floor

VERDIEPING
Vloeraard : Houten vloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een dakkapel en toegang tot de drie slaapkamers en de douchecel. De overloop is voorzien van bergruimte achter de knieschotten, vloerbedekking, granolwanden en een houten schroten plafond. Tevens is er een luik naar de bergvliering.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 13 m2, vloerbedekking, een stucwerk wand, granolwanden en een houten schroten plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen met een vloeroppervlak van circa 9 m2 en vloerbedekking, een stucwand, een granolwand en een houten schroten plafond. Tevens is er een deur naar het platte dak van de achteruitbouw.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de voorzijde en circa 9 m2 met vloerbedekking, een stucwerk wand en een houten schroten wand en plafond.
Douchecel : Vloer- en wandbetegeling, een houten schrotenplafond, handdouche en een wasbak.

Garden

De ommuurde, noordwestelijk gelegen achtertuin is voorzien van sierbestrating, plantenborders en een stenen tuinberging.

Details

* Deze in het centrum gelegen stadswoning met ommuurde, privacyrijke achtertuin kan volledig naar eigen inzicht worden gemoderniseerd en is absoluut een bezichtiging waard!
* Nagenoeg volledig voorzien van rolluiken, deels elektrisch.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken met een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer. Het dakschild aan de voorzijde van de woning is met pannen gedekt en de platte daken zijn met bitumineuze dakbedekking afgewerkt.
Staat van onderhoud : De voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Overal zijn rolluiken, behoudens bij de dakkapel. Deze zijn deels elektrisch. Het pand dient gemoderniseerd te worden.
Ligging : Gelegen in het centrum van Bergen op Zoom bij ’t Ketrientje op loopafstand van het Sint-Catharinaplein en de Grote Markt. Scholen en openbaar vervoer zijn ook snel en gemakkelijk te bereiken.
Bergruimtes : Bijkeuken, bergvliering en tuinberging.
Tuinberging : Stenen tuinberging van circa 5 m2.
Elektra : 7 elektragroepen.
Verwarming/warmwater : Middels een Vaillant combiketel.
Isolatie : De voorzijde van de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 183,48 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 63,27 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed