slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Koevoetstraat 54, 4611 PC Bergen op Zoom

€349,000
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Midden in het stadscentrum van Bergen op Zoom met uitzicht op de achterzijde van de Sint-Gertrudiskerk , ook wel bekend als de “Peperbus”, presenteren wij met trots dit hoogwaardig afgewerkt 3-kamerappartement!

Na heerlijk te hebben genoten van een drankje en een hapje op de Grote Markt van de Bergse binnenstad, loopt u binnen enkele minuten naar de voordeur van dit appartement. Bij binnenko... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 2006
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06169
Asking price €349,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 17 June 2021
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 2006
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Effective area 120 m²
Living area 23.12 m²
Kitchen area 31.37 m²
Content 505 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Double sink, Shower, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Walkin shower, Washbasin furniture
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Has an internet connection Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Annual meeting Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Cadastral informations
Bergen op Zoom G 7934
Range Condominium

Description

Midden in het stadscentrum van Bergen op Zoom met uitzicht op de achterzijde van de Sint-Gertrudiskerk , ook wel bekend als de “Peperbus”, presenteren wij met trots dit hoogwaardig afgewerkt 3-kamerappartement!

Na heerlijk te hebben genoten van een drankje en een hapje op de Grote Markt van de Bergse binnenstad, loopt u binnen enkele minuten naar de voordeur van dit appartement. Bij binnenkomst stapt u de verrassende woning binnen. De hoogwaardige afwerking valt al direct op. De vloeren zijn dorpelloos gelegd en de wanden zijn strak afgewerkt. De ruime entree/hal is een fijne binnenkomer. De jassen kunnen in alle rust worden opgehangen zonder dat er doorgangen worden versperd. U loopt langs de lange kastenwand, die reuze handig is en zorgt voldoende bergruimte, door naar de royale woonkamer. Wat een plaatje van een woonkamer! Door de tussenmuur is de kamer optisch verdeeld in een zit- en een eetgedeelte. Vanuit de beide gedeeltes is er prachtig uitzicht op de kiosk van het Thaliaplein en uiteraard op de achterzijde van de “Peperbus”. De open keuken is ruim voorzien van alle gemakken en is zeker een blikvanger in de woning. Kom helemaal tot rust in de ruime slaapkamer met badkamer en-suite en een eigen toiletruimte. Buiten de hoogstaande afwerking heeft de kamer ook praktische punten zoals de garderobewand. De tweede slaapkamer is een ideale logeerplek voor uw gasten. Ook deze kamer is voorzien van een eigen badkamer! Niet geheel onbelangrijk: houdt u niet van koude voeten? Géén probleem! Het appartement is geheel voorzien van vloerverwarming! Via de terrasdeuren in de woonkamer stapt u zo op het Thaliaplein waar u met een goed glas wijn kunt genieten op uw eigen tuinmeubelset. Tot slot is er (optioneel) een mogelijkheid om uw auto te parkeren in de ondergrondse parkeerkelder.

Kortom, een zeer luxueus en praktisch 3-kamerappartement in het hart van de Bergse binnenstad. Wie wil dat nou niet? Wilt u zelf een kijkje nemen, bel naar 0164-237713 voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Pluspunten:
+ Prachtlocatie in het hart van Bergen op Zoom!
+ 2 slaapkamers met beiden een eigen badkamer!
+ Geheel verbouwd in 2019!

Ground floor

Entree / Hal:
U wordt heerlijk ontvangen in deze ruime hal. Terwijl de jassen netjes kunnen worden opgehangen is er meer dan voldoende ruimte om elkaar te passeren. De lange kastenwand is enorm praktisch, u treft hier o.a. de meterkast en de wasmachine- en drogeraansluiting aan.
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Toilet:
Alles in deze woning is ruim van opzet, zo ook het hedendaagse toilet. De langwerpige toiletruimte is voorzien van een wandcloset, urinoir en fonteintje.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Woonkamer:
Prachtige woonkamer welke over de gehele breedte van de woning is gesitueerd met uitzicht op de achterzijde van de “Peperbus” en de Kiosk. De kamer is optisch verdeeld in twee gedeeltes, een zit- en een eethoek met open keuken. Het verlaagde plafond geeft extra sfeer in de kamer. Door de flinke raampartij in de achtergevel, met toegangsdeuren tot het Thaliaplein, komt er een zee van daglicht binnen.
De woonkamer is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Keuken:
Menig kookliefhebber kan zijn hart ophalen in deze hoogwaardige en zeer praktische keuken. In de kastenwand zijn diverse inbouwapparatuur verwerkt op de ideale werkhoogte. Door het lange werkblad is er ruim voldoende werkruimte om de heerlijkste gerechten te bereiden.
De keuken is voorzien van:
+ 5-pits inductiekookplaat
+ Bordenwarmer
+ Design afzuigkap
+ Enkele spoelbak
+ Heteluchtoven
+ Koelkast
+ Magnetron
+ Vaatwasser
+ Vriezer
De keuken is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 1:
Wat een heerlijke slaapkamer; het voelt haast als een hotelsuite aan! De hoofdslaapkamer is voorzien van een badkamer en-suite en een separaat toilet. Wat fijn om na een verkwikkende douche zo uw bed in te stappen. In de vaste kastenwand is meer dan voldoende bergruimte voor een flinke garderobe.
De kamer is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Badkamer 1:
De en-suite badkamer is door een kleine scheidingswand uit het zicht van de slaapkamer onttrokken. Zo heeft u voldoende privacy.
De badkamer is voorzien van:
+ Twee badkamermeubels met wasbak
+ Royale inloopdouche met regendouche
+ Separate toiletruimte welke is voorzien van een wandcloset
De badkamer is afgewerkt met een PVC-vloer, deels gestuukte en betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 2:
De tweede slaapkamer is de ideale plek voor een logee. Met een eigen badkamer kan deze zich helemaal terugtrekken. Uiteraard is het ook mogelijk hier een separate studeer-/werkkamer van te maken.
De kamer is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Badkamer 2:
In de tweede slaapkamer treffen we deze en-suite badkamer aan die keurig is afgewerkt. De badkamer staat in open verbinding met de slaapkamer en is voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel met wasbak.
De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed