slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Liechtensteinpad 9, 4614 JZ Bergen op Zoom

€348,500
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 279 m²
Liveable area 150 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Zeer ruime, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met geschakelde garage, 5 slaapkamers en achtertuin "op het zuiden".
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1987
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06031
Asking price €348,500
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 18 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1987
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 279 m²
Effective area 150 m²
Living area 48.45 m²
Kitchen area 19.67 m²
Content 550 m³
Surface area other inner rooms 47 m²
Surface area external storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Double sink
Shower
Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Zeer ruime, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met geschakelde garage, 5 slaapkamers en achtertuin "op het zuiden".

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning via de hal met daarin links het toilet en vervolgens de open trapopgang. Aan uw rechterzijde is de meterkast en daarachter de woonkamertoegang. De hal is voorzien van een plavuizenvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : 6 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet : Grijze vloertegels, witte wandtegels en daarboven stucwerk wanden, een spuitwerk plafond, wandcloset wc en een fonteintje.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de riante en lichte L-living van plm. 35 m2 met dubbele openslaande tuindeuren naar het terras, een schouw met ingebouwde houtkachel en de toegang tot de eetkeuken. De kamer is afgewerkt met een massief eikenhouten stroken parketvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Eetkeuken : Vanuit de woonkamer betreedt u de achteraanbouw met de eetkeuken van plm. 19 m2. De lichte ruimte heeft door de tot op de grond doorlopende ramen en de dubbele openslaande tuindeuren naar het terras een gezellige serre-sfeer.
Het kunststof keukenblok met granieten werkbladen en rvs-spoelbak is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, een koelkast, close-in boiler en een combimagnetronoven. De vloer is voorzien van grijs genuanceerde tegels met deels vloerverwarming, de wanden zijn gestuct en het kunststof plafond heeft inbouwspotlights. Tevens is er een extra granieten werkblad in de eethoek met daaronder extra kastruimte. Vanuit de keuken kunt u de garage betreden.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een keurige laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond, een vaste trap naar de tweede verdieping, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van plm. 13 m2 en een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen en plm. 12 m2 met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de voorzijde en plm. 9 m2 met een wasbak, een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Grijze vloertegels, witte wandtegels en een plafond met inbouwspotlights en structuurverf. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouchecabine en een wandcloset wc, dubbele wasbak met kastonderbouw, designradiator en mechanische ventilatie.

Second floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : Met de vaste trap komt u op de overloop met vloerbedekking, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond met een zolderluik, toegang tot 2 slaapkamers en de was-/stookruimte.
Slaapkamer 4 : Gelegen aan de achterzijde, riante kamer van plm. 17 m2 over de gehele breedte van de woning met een royale dakkapel, een wasbak, bergruimte achter de knieschotten, vloerbedekking, stucwerk wanden en een balkenplafond. Deze kamer kan indien gewenst in 2 kamers worden opgesplitst.
Slaapkamer 5 : Aan de voorzijde gelegen met een vloeroppervlak van plm. 8,5 m2 met vloerbedekking, stucwerk wanden en een balkenplafond, een kantelraam (vernieuwd in 2018) en bergruimte achter de knieschotten.
Was-/stookruimte : Betegelde vloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond, kantelraam (vernieuwd in 2018), Remeha combiketel (bouwjaar 2005), wasmachine- en drogeraansluiting.

Other floors

BERGZOLDER
Vloeraard : Houten vloer.
De zolder is te betreden middels een vlizotrap en heeft een nokhoogte van plm. 1,60 meter en elektra. Er zijn twee kantelramen (in 2018 vernieuwd) waardoor er veel daglicht is en de ruimte comfortabel aanvoelt.

Garden

De voortuin biedt voldoende privacy en geeft de woning cachet. Er ligt een oprit met sierbestrating voor de garage met een paadje naar de voordeur.

De volledig zuidelijk gelegen achtertuin heeft grenzend aan de woning een terras met sierbestrating met daarboven een in 2016 geplaatst zonnescherm. Achter het terras is een gazon met een pruimenboom met aan weerszijden plantenborders en een houten erfafscheiding. Achter in de tuin vindt u een “groen” terrasje met houtopslag, een houten tuinberging en een achterom.

Details

* Het buitenschilderwerk is in 2017 uitgevoerd.
* Het zonnescherm dateert uit 2016.
* Energielabel C is aanwezig!
* Het openhaardhout en de aluminium ladder blijven achter voor de volgende eigenaar.
* Deze zeer ruime, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met 5 à 6 slaapkamers en geschakelde garage in een zeer rustige woonstraat met aan de achterzijde een volledig zuidelijk gelegen tuin grenzend aan het “Meilustpark” is uw belangstelling zeker waard!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken en heeft betonnen vloeren behoudens de vloer van de bergzolder. Het zadeldak is met pannen gedekt en het platte dak van de garage en de achteruitbouw is voorzien van bitumineuze dakbedekking.
Staat van onderhoud : Het pand wordt met zorg en aandacht bewoond en verkeert in uitstekende onderhoudsstaat. De lichte eetkeuken is in 2001 gezet en de dakbedekking van het platte dak van de garage en eetkeuken is in 2010 vervangen. Het zonnescherm is in 2016 opgehangen. In 2017 is het buitenschilderwerk uitgevoerd en de kantelramen op de tweede verdieping en de bergzolder zijn in 2018 vervangen.
Ligging : Deze woning is in noordelijk Bergen op Zoom gelegen in het kindvriendelijke “Noordgeest” in een zeer rustige, niet doorgaande woonstraat. De achterzijde van het perceel grenst aan het mooie en groene “Oscar van Hemelpark” (Meilustpark). Het centrum ligt op enkele minuten fietsen en er zijn scholen dichtbij gelegen. De snelwegen A4 en A58 zijn makkelijk te bereiken.
Erfdienstbaarheden : Er is sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden en met betrekking tot het achterom is er sprake van een recht van voetpad.
Bergruimtes : In de garage, op de bergzolder en de tuinberging.
Tuinberging : Een houten, wat oudere berging van plm. 4 m2.
Garage : Voorzien van een betonvloer, metselwerk wanden en een gipsplaten plafond, stalen kanteldeur met loopdeur en elektra.
Elektra : 6 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha combiketel (bouwjaar 2005)
Isolatie : Volledig dubbel beglaasd, dakisolatie, spouwisolatie en vloerisolatie. De woning heeft het energielabel C.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 102,- per maand bij Greenchoice.
Onroerende zaakbelasting : € 321,90 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 111,00 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed