slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Moerstraatsebaan 182, 4614 PM Bergen op Zoom

€790,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 9,320 m²
Liveable area 145 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Stelt u zich eens voor: uw paard staat te grazen in de wei terwijl u heerlijk aan het genieten bent van de natuur. Met ruim 9.300 m2 perceel grond zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wilt u levensloopbestendig wonen, een praktijk/kantoor aan huis of wellicht (pre)mantelzorg bieden? Dat zijn enkele van de talloze mogelijkheden die u hier heeft. De huidige woning is solide gebouwd en is te betred... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06102
Asking price €790,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 14 August 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Isolations Insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 9,320 m²
Effective area 145 m²
Living area 41 m²
Kitchen area 13.43 m²
Content 545 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Shower, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Bergen Op Zoom B 1601
Area 9,320 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Stelt u zich eens voor: uw paard staat te grazen in de wei terwijl u heerlijk aan het genieten bent van de natuur. Met ruim 9.300 m2 perceel grond zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wilt u levensloopbestendig wonen, een praktijk/kantoor aan huis of wellicht (pre)mantelzorg bieden? Dat zijn enkele van de talloze mogelijkheden die u hier heeft. De huidige woning is solide gebouwd en is te betreden via de gezamenlijke entree van de praktijk. Oorspronkelijk is de hoofdingang aan de voorzijde van de woning. Eenvoudig is in de hal weer een entree te realiseren. De woonkamer voelt fijn aan en is praktisch in te richten met een zit- en een eetgedeelte. Vanuit de slaapkamer op de begane grond en de keuken is er een prachtig uitzicht op de tuin. Heerlijk wakker worden toch, met het vrolijke gezang van de vogeltjes? De badkamer en het separate toilet zijn enigszins gedateerd maar geven zeker diverse mogelijkheden. Op de verdieping zijn drie slaapkamers die ruim van formaat zijn. Aan bergruimte geen gebrek op de overloop door de bergingen achter de knieschotten.

De serreachtige entree/wachtruimte voor de praktijk zorgt ervoor dat het woon- en praktijkgedeelte verbonden zijn. Mocht u het totaal als woning willen gebruiken dan leent de wachtruimte zich uitstekend als tuinkamer, waar u optimaal kunt genieten van de tuin. De hoofdpraktijkruimte van ruim 55m2 is ideaal voor het geven van trainingen of een salon aan huis. Wat denk u ervan om deze ruimte om te toveren tot een royale woonkamer met een prachtig zicht over de achtertuin door o.a. de schuifpui? De bovenverdieping kunt nog geheel naar wens inrichten. Wat denkt u van een aantal slaapkamers en een badkamer waarbij het dakbeschot en de nok nog volop in het zicht zijn. Romantisch en gaaf beeld toch? De praktijk heeft nog twee kamers op de begane grond die u als kantoor/berging of misschien wel als een slaapkamer kunt gebruiken.

De “binnenplaats” aan het huis is een fijne plek om met familie en vrienden te genieten van een BBQ. De tuin is rondom het huis gelegen en is keurig afgewerkt. De fruitbomen zorgen voor de nodige vitamines. Daarnaast zijn er diverse bergingen/schuur(tjes) die volop mogelijkheden bieden. Bent u een paardenliefhebber, dan is er al volop plaats voor de paarden in de paardenwei.

Kortom, bent u opzoek naar een woning waar de mogelijkheden eindeloos zijn in een prachtige, natuurlijke maar vooral rustige omgeving? Dan is deze woning zeker een aanrader! Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging van deze woning.

Pluspunten:
+ Ruim 9.300 m2 grond!
+ Praktijk/kantoor aan huis!
+ Eigen paardenweide!
+ Rust en privacy!

Ground floor

Entree / Hal:
Aan de voorzijde van de woning treffen we de voormalige entree. Door het (her)plaatsen van een voordeur kunt u de hal weer als entree gebruiken. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast en de verdiepingsvloer door middel van de spiltrap.
De hal is afgewerkt met een kurkenvloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

Woonkamer:
Een fijne woonkamer welke gesitueerd is aan de achterzijde van de woning. Bij de houtkachel is het gezellig zitten en door de L-vormige indeling ontstaat er een optische scheiding tussen het zit- en eetgedeelte van de kamer.
De woonkamer is afgewerkt met een kurkvloer, gestuukte wanden en een gipsplaten plafond.

Keuken:
In de gesloten keuken, met een hoek opgesteld kunststof keukenblok en werkblad, heeft u vanaf de keukentafel een prachtig zicht op de tuin en een deel van het perceel van de woning. Lekker toch, tijdens het ontbijt al genieten van de natuur?
De keuken is voorzien van:
+ 1,5 RVS-spoelbak
+ 4-pits gaskookplaat
+ Afzuigkap
+ Combimagnetronoven
+ Close-in boiler
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, deels betegelde en gestuukte wanden en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 1:
Altijd fijn, een slaapkamer op de begane grond. Dat maakt de woning levensloopbestendig. Vanuit de slaapkamer is er uitzicht op het perceel. De kamer heeft een vloeroppervlak van circa 14,5 m2.
De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gipsplaten plafond.

Hal/portaal:
Via de hal is er toegang tot de badkamer, het toilet, de keuken en de praktijkruimte. Tevens treft u hier de combiketel aan.
De hal is afgewerkt met een tegelvloer, gestuukte wanden en een gipsplaten plafond.

Badkamer:
De ietwat gedateerde badkamer is voorzien van een douchecabine, badkamermeubel met wasbak en wasmachineaansluiting.
De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gipsplaten plafond.

Toilet:
Eenvoudig toilet, welke is voorzien van een duoblok toilet.
Het toilet is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gipsplaten plafond.

First floor

Overloop:
De ruime overloop is praktisch door middel van de bergruimte achter de knieschotten en geeft toegang tot drie slaapkamers.
De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden, houten schroten aan de dakschuintes en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 2:
Ruime slaapkamer met een vloeroppervlak circa 17,5 m2 (exclusief bergruimte). Via de dakkapel is er mooi uitzicht over de achtertuin/binnenplaats.
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 3:
Fijne slaapkamer van circa 11,5m2 vloeroppervlak, welke is voorzien van een ruime dakkapel.
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 4:
Prima slaapkamer met een vloeroppervlak van circa 13m2. Wederom treffen we hier een ruime dakkapel aan met uitzicht op de achtertuin/binnenplaats.
De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

Other floors

Praktijk

Entree/wachtkamer:
Tussen de woning en de praktijkruimte treffen we de entree/wachtruimte aan ten behoeve van de praktijk en momenteel de woning. Door de royale raampartijen krijgt de entree een “serre-sfeer” met volop lichtinval. De kamer heeft toegang tot zowel de woning als de praktijkruimte.
De entree is afgewerkt met een vinylvloer, spachtelputz wanden en een systeemplafond.

Hal:
De hal verbindt de drie ruimtes van de praktijk en het toilet en ook is er een toegangsdeur tot de tuin.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Praktijkkamer 1:
Wat een heerlijk en vooral ruime kamer van circa 55m2 met een prachtig uitzicht. Via de serre staat de kamer in verbinding met tuin. De kamer is voorzien van een keukenblok (met spoelbak, koelkast en close-in boiler) wat overgaat in een aantal lage bergkasten. Via de kamer heeft u toegang tot de gesloten trapopgang.
De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Praktijkkamer 2:
De tweede praktijkkamer van circa 17m2 wordt momenteel als kantoor gebruikt. De praktische, vaste kastenwand is handig voor het archief. Door de vele raampartijen is de ruimte licht en voelt deze prettig aan.
De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Praktijkkamer 3:
Extra berging nodig of kantoorruimte? Dat kan in deze derde praktijkkamer van circa 5m2.
De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Verdieping Praktijk

Verdieping:
Via praktijkkamer 1 heeft u toegang tot de verdiepingsvloer. In deze ruimte is een start gemaakt in het renoveren en herinrichten van de verdieping, wat inhoudt dat u deze geheel naar eigen wens kunt inrichten. Wellicht plaatst u er grote dakramen of dakkappelen voor het creëren van extra slaapkamers? Mogelijkheden genoeg!

Garden

Door de grote houten schuur is er een soort binnenplaats gecreëerd. Hier heeft u een zeer royaal terras waar u heerlijk met familie en vrienden kunt genieten van een zomerse BBQ. Achter de schuur is er voldoende parkeergelegenheid voor de klanten of bezoek en uiteraard uw eigen auto(’s). Door het formaat van het perceel zijn er diverse leuke plekjes gecreëerd waar u kunt zitten en genieten van de natuur. Heeft u paarden? Dan kunt u deze in uw eigen paardenweide heerlijk laten grazen.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed