slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Molenzichtweg 14, 4624 RC Bergen op Zoom

€595,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,621 m²
Liveable area 290 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze moet je zien! Wat een fantastische ligging, groener krijg je het bijna niet. Onderdeel van Landgoed Boslust, midden in het bos en de natuur, waar je vrolijk wordt toegezongen door de vogels en wie weet zie je nog een hertje voorbij lopen.

Ja de locatie is echt perfect, daar is geen twijfel over mogelijk! Ook het monumentale pand zelf is een plaatje en heeft zelfs nog extra potentie. De... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1901
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06204
Asking price €595,000
Electricity €67
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 02 October 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1901
Roof materials Tiles
Rooftype Hipped
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 1,621 m²
Floor Surface 290 m²
Living area 48 m²
Kitchen area 16.2 m²
Content 1,400 m³
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forest border, Forested area, Outside village
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Bathroom facilities Shower, Sink, Walkin shower
Parking Detached wood
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Bergen Op Zoom E 2179
Area 1,621 m²
Range Entire lot
Ownership Ground lease
Charges Progressing, €8,850 per year

Description

Deze moet je zien! Wat een fantastische ligging, groener krijg je het bijna niet. Onderdeel van Landgoed Boslust, midden in het bos en de natuur, waar je vrolijk wordt toegezongen door de vogels en wie weet zie je nog een hertje voorbij lopen.

Ja de locatie is echt perfect, daar is geen twijfel over mogelijk! Ook het monumentale pand zelf is een plaatje en heeft zelfs nog extra potentie. De schattige luikjes voor de prachtige ramen en die mooie tuin, wat een heerlijke sfeer hangt er hier. Via de keuken kom je binnen in de woning. Direct merk je de prettige sfeer. De keuken is geheel in de stijl van de woning. In welke woonkamer ga je zitten? De ruime woonkamer in de voormalige stal met directe toegang tot de tuin? Of zit je liever bij de andere houtkachel in de iets knussere woonkamer met de voormalige bedstee. Via de “walk-in-closet” kom je in de eveneens sfeervolle badkamer uit met royale inloopdouche met regendouche. Aangrenzend van de knussere woonkamer is de opkamer die als studeer-/werkkamer kan worden gebruikt. In deze huidige tijd haast onmisbaar. De woning is ook praktisch ingericht met de aparte wasruimte, waar je buiten de wasmachine en droger, meer dan voldoende ruimte overhoud voor het ophangen van de was tijdens regenachtige dagen. Omdat alles op de begane grond is gelegen zijn ook de drie aanwezige slaapkamers makkelijk te bereiken. In de slaapkamers kom je helemaal tot rust, wel zo lekker na een dag hard werken. Twee slaapkamers hebben een prachtig uitzicht op een deel van de achtertuin. De beide separate toiletten zijn keurig en logisch geplaatst, zodat je nooit ver hoeft te lopen. Mocht je nog meer leefruimte wensen? Dat kan op de verdiepingsvloer die via een vaste trap te bereiken is. De ruimte is nog geheel naar eigen inzicht in de te delen. Maak je hier een echt masterbedroom met walk-in-closet en badkamer? Er is zoveel ruimte… we laten het helemaal aan je eigen fantasie over. Als wijnliefhebber is de kelder een ware uitkomst. De tuin is natuurlijk fantastisch met een ruim perceel van 1.621m2 is er altijd plaats om in het zonnetje te zitten of lekker beschut onder de overkapping. Het bakhuis en de waterput geven net dat extraatje aan de tuin wat de sfeer compleet maakt. Zie jij je hier al barbecueën met het gezin en/of je vrienden? Ben je een klusser of ben je graag met je handen bezig? In de werkplaats/schuur, die trouwens ook via de woonkamer te bereiken is, kun je je hart ophalen! Aan de auto, de motorfiets of de fietsen is ook gedacht. De houten garage/schuur biedt hiervoor voldoende ruimte.

Let wel, de woning bevindt zich op erfpachtgrond. De aanvangserfpachtcanon zal € 8.850,- per jaar bedragen. Het contract zal voor een periode van 40 jaar worden aangegaan, welke daarna zal worden verlengt. Het contract is niet afkoopbaar. Meer info? Wij vertellen je graag meer.

Wellicht wordt dit sprookjeshuis voor jou wel waarheid?! Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

Pluspunten:
+ Ruim perceel van 1.621 m2!
+ Wonen in de natuur!
+ Gelijkvloers wonen!
+ 3/4 slaapkamers met mogelijkheid tot meer!

Ground floor

Entree/keuken:
Gave entree zo via de keuken. Een soort boerderij gevoel krijg je ervan. De ruimte geeft toegang tot de beide woonkamers, de gang richting de slaapkamers, de gesloten trapopgang naar de verdiepingsvloer, een berging en een toilet. De landelijke keuken met kunststof werkblad is onder andere voorzien van:
+ 4-pits keramische kookplaat
+ Afzuigkap
+ ven
De ruimte is afgewerkt met een pvc-vloer, spachtelputz wanden en een houten schroten plafond.

Woonkamer 1:
Sfeervolle woonkamer met karakteristieke elementen. De prachtige roedeverdeling voor de schuiframen en de gave hout kachel verhogen hier de sfeer. De voormalige bedstee is een vaste kast geworden. Via de woonkamer is er toegang tot een slaap-/kleedkamer met de badkamer, de studeerkamer en de kelder.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een zachtboard plafond.

Opkamer:
Wat een heerlijke plek om je even terug te trekken als wat wilt lezen of een onlinevergadering hebt voor het werk. Via een kleine opstap vanuit de woonkamer is de kamer te bereiken. In de vaste ruime bergkasten is er voldoende bergruimte.
De ruimte is afgewerkt met een houtenvloer, spachtelputz wanden en een zachtboard plafond.

Wasruimte:
In de voormalige entree is nu de wasruimte gecreëerd. Super handig een aparte ruimte voor de wasmachine en droger en ook nog eens voldoende ruimte om de was op te hangen. In de wasruimte treffen we de meterkast en is er toegang tot de tuin.
De ruimte dient nog afgewerkt te worden.

Kleed-/slaapkamer:
Wie wilt dat nu niet een eigen walk-in-closet! De kamer heeft een vloeroppervlakte van circa 9,5 m2. Ruimte genoeg voor een aantal royale kledingkasten. Eventueel is kamer ook te gebruiken als slaapkamer met badkamer-en-suite.
De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Badkamer:
Keurige badkamer in moderne kleurstelling met een mooi uitzicht op een deel van de tuin. Het geeft een extra ontspannen gevoel. De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met regendouche en een enkele wastafel.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, grotendeels betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Toilet 1:
Via de keuken, langs een voorportaal, is het toilet te bereiken. Via het kleine vensterraam kan er natuurlijk worden geventileerd. Het toilet is voorzien van een duoblok toilet.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, grotendeels betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Woonkamer 2:
In de voormalige stallen is deze royale en vooral gezellige woonkamer gelegen. De openslaande deuren met roedeverdeling geven directe toegang tot de tuin. Zo ontstaat er een echt binnen/buiten gevoel. In de wintermaanden is het heerlijk zitten bij houtkachel. Het knisperende hout en een goed glas wijn…
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, deels gestuukt en houtenpanelen wanden en een gestuukt plafond.

Gang:
De gang in het slaapgedeelte van de woning geeft toegang tot drie slaapkamers, een toilet en de tuin.
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond. Het tweede deel is afgewerkt met een PVC-vloer, houtenpanelen wanden en zachtboard plafond.

Toilet 2:
Het sfeervolle recent geplaatste toilet is voorzien van een duoblok toilet.
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een zachtboard plafond.

Slaapkamer 1:
Keurige slaapkamer van circa 12,5 m2. Door de groene wanden is dit een extra stoere kamer. Er is ruimte genoeg van een royaal bed en kledingkast.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een zachtboard plafond.

Slaapkamer 2:
Wat een fijne lichte slaapkamer van circa 11,5 m2. Als je in de ochtend de gordijnen openslaat dan ontstaat er een prachtig zicht op een deel van de tuin. In alle privacy kun je genieten van de eerste zonnestralen.
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een zachtboard plafond.

Slaapkamer 3:
Eveneens een keurige op de tuin gerichte slaapkamer van circa 11,5 m2. Via het royale raam kunnen in de ochtend de eerste zonnestralen de kamer binnentreden.
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, gestuukte wanden en een zachtboard plafond.

First floor

Verdieping:
Wat een ruimte! Het gaat nog lastig kiezen worden wat je met deze oppervlakte gaat doen. Ga je hier een extra slaapkamer met droom badkamer, walk-in-closet creëren? Houd je de balken van de dakconstructie prachtig in het zicht voor de extra sfeer? Er is zoveel ruimte dat je nog steeds een bergzolder overhoud. Sterker nog je kunt er nog een aantal extra kamers realiseren. We laten het helemaal aan je eigen fantasie over.

Other floors

Kelder:
Via de woonkamer is de kelder met koekoekraam van circa 16 m2 te bereiken. Een mooie ruimte voor een flinke wijn- of boodschappenvoorraad. De stahoogte is circa 1,95.

Werkplaats / schuur:
Als echte klusser kan een werkplaats / schuur niet ontbreken. Aangrenzend aan de tweede woonkamer is de werkplaats van circa 25,6m2 vloeroppervlakte. Welke mooie dingen ga jij hier creëren? De werkplaats / schuur is te bereiken via de woonkamer als via de tuin.

Garage / schuur:
In de houten garage is ruimte voor minimaal 1 auto. Eventueel kan de ruimte ook worden gebruikt voor de fietsen, motoren of extra klusruimte. Met circa 32m2 genoeg mogelijkheden.

Garden

Tuin:
Mooie tuin op een perceel van 1.621 m2, welke rondom de woning is gelegen. Je kunt op diverse plekken heerlijk zitten of lekker je groene vingers hun werk laten doen. Echt een tuin voor een bezig bijtje! Lekker bezig zijn en af en toe genieten van al het moois om je heen. Vergeeft ook niet om af en toe even weg te dromen bij het gezang van de vogels. De royale overkapping bij de barbecue is een fijne plek om tot in de late uurtjes te genieten. Leuke details zijn de originele waterput en het bakkershuisje.

Tuinhuis:
Heerlijk een echte man-cave. Een mooie plek waar je je heerlijk kunt terugtrekken met je vrienden om gezellig bij te praten. Wil je ook geniet van het buitenzijn? Dan kan dat onder het royale afdak. Aangrenzend is een schuurtje gesitueerd voor extra berging.

Details

LET OP! De woning bevindt zich op Erfpachtgrond. Wij vertellen je graag hier meer over.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed