slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Oostenrijkstraat 10, 4614 KH Bergen op Zoom

€324,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 300 m²
Liveable area 135 m²

Note

General

Keurig onderhouden, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met riante garage, 4 slaapkamers en een ruime L-vormige achtertuin op het zuiden.
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1985
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06041
Asking price €324,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 05 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Floor
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 300 m²
Effective area 135 m²
Content 530 m³
Surface area other inner rooms 23 m²
Surface area external, linked storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Nefit
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Keurig onderhouden, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met riante garage, 4 slaapkamers en een ruime L-vormige achtertuin op het zuiden.

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal, welke is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond. Aan uw rechterzijde is de trapopgang, daarachter het toilet, daarnaast de woonkamertoegang en aan uw linkerzijde vindt u de meterkast.
Meterkast : 4 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet : Keurig onderhouden toilet met vloer- en deels wandbetegeling, daarboven spuitwerk alsmede op het plafond, toilet met laaghangend reservoir, een fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de L-vormige woonkamer met halfopen verbinding met de achteruitbouw en een open keukenverbinding. Het vloeroppervlak bedraagt hiervan gezamenlijk circa 58 m2! De woonkamer is afgewerkt met een massieve eikenhouten parketvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
De lichte achteruitbouw is in 1991 geplaatst en heeft een massieve eikenhouten parketvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond, toegang tot de garage en een tuindeur.
Keuken : De te moderniseren keuken heeft een open woonkamerverbinding en de massieve eikenhouten parketvloer is dorpelloos doorgelegd, de wanden en het plafond zijn van spuitwerk. Het eenvoudige hoekkeukenblok is voorzien van een rvs-spoelbak en een rvs-afzuigkap, gaskookplaataansluiting en vaatwasseraansluiting.

First floor

Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de ruime overloop met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond, vaste trapopgang naar de zolderverdieping, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van plm. 12,5 m2 en een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen met een oppervlak van plm. 8 m2 en een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Aan de achterzijde gelegen met een oppervlak van plm. 9,5 m2 en een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Keurig onderhouden badkamer met vloer- en goeddeels wandbetegeling, daarboven spuitwerk alsmede op het plafond, bad-douchecombinatie, wasbak in badkamermeubel, wasmachineaansluiting en aansluiting op de mechanische ventilatie. In de hoek van de badkamer is een aansluiting voor een toilet aanwezig.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Betonvloer.
Voorzolder : Met de vaste trap bereikt u de ruimtelijke voorzolder met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een geverfde schoonmetselwerk wand, afgewerkte en geschilderde dakschuinte, bergruimte achter de knieschotten en toegang tot de berg-/stookruimte en de zolderkamer.
Berg-/stookruimte : Ruimtelijk en met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een geverfde schoonmetselwerk wand, Nefit combiketel (bouwjaar plm. 2001), de unit van de mechanische ventilatie en bergruimte achter de knieschotten. Tevens kan hier eenvoudig een wasmachineaansluiting worden gecreëerd.
Zolderkamer : De zolderkamer heeft een oppervlak van plm. 12 m2 en een nokhoogte van plm. 3,35 meter, een laminaatvloer, stucwerk wanden en afgewerkte, geschilderde dakschuintes met een Velux kantelraam. Aan weerszijden van de kamer is bergruimte achter de knieschotten. Momenteel is er geen verwarmingsradiator in de kamer. De combiketel hangt in de naastgelegen ruimte waardoor het plaatsen van een radiator eenvoudig is te realiseren.

Garden

De zuidelijk gelegen L-vormige achtertuin is voorzien van drie terrassen met sierbestrating; indien gewenst kunt u te allen tijde van bezonning genieten. De terrassen zijn sierlijk gescheiden en omringd door plantenborders met verlichting. In de hoek staat een steigerhouten tuinbank en er staat een wandtafel. De erfafscheiding is goeddeels van beton + hout, is deels groen en er is een poort naar de voortuin.
De voortuin is voorzien van een oprit voor de garage met plaats voor twee auto’s, hier kan eventueel een carport worden gecreëerd. Naast de oprit is de tuin deels voorzien van sierbestrating en er zijn plantenborders. De voortuin geeft de woning een leuke uitstraling.

Details

* Deze tweekapper in rustige niet doorgaande woonstraat gelegen in het kindvriendelijke “Noordgeest” met riante garage en ruime tuin met volop bezonning is absoluut een bezichtiging waard!
* Het schilderwerk is in 2016 en 2017 uitgevoerd.
* Alle kozijnen, ramen en deuren aan de buitenzijde van de woning zijn van dark red meranti (hardhout).
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken, heeft betonnen vloeren en een met pannen gedekt zadeldak. Het platte dak van de achteruitbouw heeft bitumineuze dakbedekking. In de garage heeft de berg-entresol een houten vloer.
Staat van onderhoud : Het betreft een keurig onderhouden woning, doch zal een toekomstig eigenaar enige modernisering wensen. Het schilderwerk is in de laatste 2 jaar uitgevoerd. De bitumen dakbedekking van de achteruitbouw is circa 10 jaar geleden vernieuwd.
Ligging : Gelegen in de kindvriendelijke wijk “Noordgeest” in een rustige, niet doorgaande woonstraat met een groen (parkeer) terrein voor de deur en scholen in de directe omgeving. Het centrum is snel te bereiken, alsmede de snelwegen A4 en A58.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er slechts sprake van enkele standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Garage en de zolderverdieping.
Garage : De royale aanpandige garage met entresol-berging heeft een geïsoleerde betonvloer met daarop vloerbedekking, houten verdiepingsvloer, schoonmetselwerk wanden en een met pannen gedekt zadeldak, een stalen kanteldeur, toegang tot de woonkamer en de tuin. De garage is voorzien van elektra en een wateraansluiting is eenvoudig te realiseren.
Elektra : 4 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Verwarming/warmwater : Middels een Nefit combiketel (bouwjaar plm. 2001)
Isolatie : Deels dubbele beglazing, dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 182,- per
maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 305,81 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 105,45 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed