Sold subject to conditions: Oostenrijkstraat 14, 4614 KH Bergen op Zoom - DIVA Makelaars | Hypotheken & Verzekeringen
slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Oostenrijkstraat 14, 4614 KH Bergen op Zoom

€329,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 235 m²
Liveable area 152 m²

Note

General

Riante, moderne, gecshakelde 2/1 kapwoning in Noordgeest met bijkeuken, 3 slaapkamers, achtertuin op het zuiden en optioneel bij te kopen garagebox
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1985
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06023
Asking price €329,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 06 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Floor
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 235 m²
Effective area 152 m²
Content 530 m³
Surface area other inner rooms 35 m²
Surface area external storage rooms 19 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Boiler
Type of boiler Nefit
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes

Definition

Riante, moderne, gecshakelde 2/1 kapwoning in Noordgeest met bijkeuken, 3 slaapkamers, achtertuin op het zuiden en optioneel bij te kopen garagebox

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal, welke is voorzien van een luxe travertin tegelvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Aan uw rechterzijde is de trapopgang, daarachter het toilet, daarnaast de woonkamertoegang en aan uw linkerzijde vindt u de meterkast.
Meterkast : Met 9 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : Modern en luxe toilet met grijs genuanceerde vloertegels, deels betegelde wanden met daarboven stucwerk alsmede op het plafond, wandcloset wc, een fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de U-vormige woonkamer met halfopen verbinding met de achteruitbouw. Het vloeroppervlak bedraagt hiervan gezamenlijk circa 58 m2! De kamer is afgewerkt met een travertin tegelvloer, de wanden met stucwerk en het plafond met spuitwerk.
De lichte achteruitbouw heeft een laminaatvloer, hieronder ligt een in goede staat verkerende parketvloer. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Tevens is er een royale schuifpui en er is een toegang tot de keuken.
Keuken : Vanuit de achteruitbouw betreedt u de keuken, welke in de voormalige garage is gecreëerd. Aan één zijde is een kunststof keukenblok met natuurstenen werkblad en achterwandbetegeling, rvs-spoelbak, vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat en een vlakscherm afzuigkap. Daartegenover is extra kastruimte met de koelkast en de vriezer, magnetron en heteluchtoven. Aan de achterzijde van de keuken is een tuindeur met daarnaast een extra (natuurstenen) werkblad, aan de voorzijde is een toegang tot de bijkeuken / berging. De keuken heeft een donker genuanceerde tegelvloer, stucwerk wanden en schuurwerk plafond.
Bijkeuken / berging : Betonvloer, stucwanden en plafond met inbouwspotlights en een zolderluik. De berging is voorzien van water en elektra en is tevens vanaf de oprit te bereiken.
Bergzolder : Bereikbaar vanaf de berging middels een vlizotrap met een oppervlak van circa 10 m2 en een nokhoogte van circa 2,50 meter. De vloer is voorzien van vinyl, de wanden van schoonmetselwerk en de dakschuintes zijn ruw afgewerkt. In één van de dakschilden is een 4-pans dakraam en er is elektra.

First floor

Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de ruime overloop met een lamellenparketvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond, vaste trapopgang naar de zolderverdieping, toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning en plm. 20 m2 met een lamellenparketvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Aan één zijde is een riante schuifdeurenkast.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen met een oppervlak van plm. 10 m2 en met een lamellenparketvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Moderne en luxe badkamer met grijs genuanceerde vloertegels en wandbetegeling, stucwerk plafond met inbouwspotlights, inloopdouche met regendouche en een handdouche, een wandcloset wc, ligbad met handdouche, wasbak met kastonderbouw en een designradiator.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Betonvloer.
Zolderkamer : De vaste trap leidt u naar de ruimtelijke zolder van plm. 26 m2 met een nokhoogte van plm. 3,35 meter en een laminaatvloer, geverfde schoonmetselwerk wanden en netjes afgewerkte dakschuintes met een vernieuwd Velux kantelraam, geverfde platen, geverfde spanten en gordingen. Aan weerszijden van de kamer is bergruimte achter de knieschotten. De unit van de mechanische ventilatie en de Nefit combiketel (bouwjaar onbekend) zijn hier gesitueerd en u vindt hier de wasmachineaansluiting.

Garden

De zuidelijk gelegen, geaccidenteerde achtertuin heeft twee terrassen met sierbestrating en daaromheen plantenborders en een goeddeels groene omheining met een achterpoort.
De voortuin is voorzien van een plantenborder welke voldoende privacy biedt. Daarnaast is een oprit met plaats voor twee auto’s, hier kan eventueel een carport worden gecreëerd.

Details

* Deze bijzonder ruime en moderne, instapklare woning in rustige woonstraat gelegen in het kindvriendelijke “Noordgeest” is absoluut een bezichtiging waard!
* De woning is goeddeels voorzien van rolluiken.
* De garagebox is optioneel te koop voor € 15.000,- kosten koper.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken, heeft betonnen vloeren en een met pannen gedekt zadeldak. De vloer van de vliering is van hout. Het platte dak van de achteruitbouw heeft een bitumen dakdekking.
Staat van onderhoud : Het betreft een instapklare woning met moderne en luxe afwerkingen zoals de badkamer, keuken en het toilet. Het platte dak van de uitbouw is van 2005.
Ligging : Gelegen in de kindvriendelijke wijk “Noordgeest” in een rustige woonstraat met een groen (parkeer) terrein voor de deur en scholen in de directe omgeving. Het centrum is snel te bereiken, alsmede de snelwegen A4 en A58.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er slechts sprake van enkele standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Bijkeuken / berging, vliering, zolder en eventueel de garage.
Garage : Op enkele stappen afstand van de woning gelegen met in spouw opgetrokken muren uit metselsteen, een betonvloer, bitumineus platdak en een stalen kanteldeur.
Elektra : 9 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater : Middels een Nefit combiketel (bouwjaar onbekend)
Isolatie : Dubbele beglazing, dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 129,- per
maand.
Onroerende zaakbelasting : € 287,56 per jaar voor het belastingjaar 2018 (woning).
€ 15,02 per jaar voor het belastingjaar 2018 (garage).
Waterschapslasten : € 99,16 per jaar voor het belastingjaar 2018 (woning).
€ 5,18 per jaar voor het belastingjaar 2018 (garage).

Floor plans

Extra

Recently viewed