slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Opperland 16, 4614 GB Bergen op Zoom

€198,000
Type of residence House, single-family house
Plot size 195 m²
Liveable area 100 m²

Note

General

OPEN HUIS 10 NOVEMBER 11.00 - 15.00 uur!

Deze verrassend ruime en instapklare, halfvrijstaande woning vindt u aan de noordkant van Bergen op Zoom in het kindvriendelijke en gewilde "Meilust". Het Opperland is een rustig, niet doorgaand straatje met een parkeerterrein op enkele stappen afstand van de woning, bij de woning is een autovrij stuk. Het centrum, scholen en de snelwegen A4 en A58 zijn... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house
    Construction period 1974
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06055
Asking price €198,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 22 November 2018
Construction
Type of residence House, single-family house
Type of construction Existing estate
Construction period 1974
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 195 m²
Effective area 100 m²
Living area 35.55 m²
Kitchen area 6.66 m²
Content 325 m³
Surface area external storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Type Front yard
Orientation North
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha
Year of manufacture 2008
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a bath Yes
Garden available Yes

Definition

OPEN HUIS 10 NOVEMBER 11.00 - 15.00 uur!

Deze verrassend ruime en instapklare, halfvrijstaande woning vindt u aan de noordkant van Bergen op Zoom in het kindvriendelijke en gewilde "Meilust". Het Opperland is een rustig, niet doorgaand straatje met een parkeerterrein op enkele stappen afstand van de woning, bij de woning is een autovrij stuk. Het centrum, scholen en de snelwegen A4 en A58 zijn goed en snel bereikbaar.
U betreedt de woning in de keurige hal met toegang tot de zeer lichte en ruime doorzon woonkamer met open keuken waarvan het vloeroppervlak maar liefst 43 m2 bedraagt! De verdieping biedt onder andere 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer.

Ground floor

Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met open trapopgang naast het toilet, woonkamertoegang en de meterkast. De hal is voorzien van een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : Gemoderniseerd toilet met een donkerkleurige tegelvloer, deels wandbetegeling, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond, wandcloset wc, een fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de zeer lichte en ruime doorzon woonkamer met open keuken van in totaal 43 m2! De laminaatvloer is dorpelloos doorgelegd vanuit de hal, de wanden zijn voorzien van vlak stucwerk en het plafond van spuitwerk. In de achtergevel is een groot raam met aan weerszijden een tuindeur. Naast de keuken is een trapkast van circa 2 m2.
Keuken : Eilandkeuken van kunststof met in het tegen de wand opgesteld deel een 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, elektrische heteluchtoven en een koelkast. Hiertegenover is het eiland met een rvs-spoelbak en een onderschuif vaatwasser.

First floor

Vloeraard : Betonvloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een laminaatvloer, welke dorpelloos is doorgelegd naar de slaapkamers. De wanden zijn behangen en het plafond is voorzien van spuitwerk. Vanuit de overloop verkrijgt u toegang tot de drie ruime slaapkamers, de ruime badkamer en de kast met Remeha combiketel (bouwjaar 2008) plus unit van de mechanische ventilatie en een wasmachineaansluiting.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 11 m2, een laminaatvloer, behangen wanden, een spuitwerk plafond en een Velux kantelraam.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen en circa 14 m2 met een laminaatvloer, behangen wanden, een spuitwerk plafond en een Velux kantelraam.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de achterzijde en circa 15 m2 met een laminaatvloer, behangen wanden, een spuitwerk plafond en een Velux kantelraam.
Badkamer : Vloer- en wandbetegeling, een bad-douchecombinatie, toilet met een laaghangend reservoir, wasbak, een Velux kantelraam (kunststof) en een aansluiting op de mechanische ventilatie.

Garden

De voortuin biedt privacy en geeft met sierbestrating en plantenborders extra cachet aan de woning.
De zuidelijk gelegen, onderhoudsvriendelijke achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating. De tuin is omheind, deels door een houten schutting en deels door een hoge haag die volop privacy biedt in de zomer. Achter in de tuin is een stenen tuinberging met daarnaast een poort.

Details

* Deze verrassend ruime en instapklare, halfvrijstaande woning in gewild en kindvriendelijk “Meilust” in een autovrij stukje van een niet doorlopende straat is uw belangstelling zeker waard!
* Privacyrijke achtertuin in de zomer!
* Het schilderwerk is in 2018 uitgevoerd.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : Het pand is traditioneel gebouwd met een in spouw en uit metselsteen opgetrokken zijgevel op de begane grond. Op de verdieping zijn leien aangebracht en het platte dak is met bitumineuze dakbedekking afgewerkt. Alle vloeren zijn van beton.
Staat van onderhoud : Het huis verkeert in nette staat en is instapklaar. De beglazing is dubbel uitgevoerd en het schilderwerk is dit jaar gedaan. De achtertuinbestrating is vorig jaar aangelegd, de schutting is circa twee jaar geleden vernieuwd en in de hal en de verdieping zijn de radiatoren vervangen.
Ligging : Gelegen aan de noordkant van Bergen op Zoom in het kindvriendelijke en gewilde “Meilust” in een autovrij stukje van een rustige, niet doorgaande straat, doch is er op enkele stappen afstand volop parkeerruimte. Het centrum, scholen en de snelwegen A58 en A4 zijn goed en snel te bereiken en er is een speeltuin op loopafstand.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er slechts sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden en een recht van voetpad met betrekking tot de achter- en naastgelegen brandgang.
Bergruimtes : Trapkast, kast op de verdieping, tuinberging.
Tuinberging : Circa 8 m2 met een betonvloer, halfsteenswanden en een bitumineus platdak.
Elektra : 6 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha combiketel (bouwjaar 2008)
Isolatie : Dubbel beglaasd, vermoedelijk dak- en muurisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 163,- per maand bij ENGIE. De woning wordt op dit moment ook als praktijkruimte gebruikt, waardoor het energieverbruik hoger ligt dan wanneer er alleen gewoond zou worden.
Onroerende zaakbelasting : € 186,70 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 64,38 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed