slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Peter Benoitstraat 7, 4614 BA Bergen op Zoom

€239,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 144 m²
Liveable area 110 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

De componistenbuurt in de wijk ‘Meilust’ is een genot om in te wonen. Een mooie wijk waar alle voorzieningen binnen loopafstand te bereiken zijn, denk onder andere aan een supermarkt, bloemist, afhaalgelegenheid, dokter, apotheek en om de hoek ons makelaarskantoor ;).

Als je de straat inrijdt valt, direct de frisse uitstraling van deze degelijke tussenwoning op. Wat een heerlijk thuiskomen z... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1968
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06168
Asking price €239,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 03 July 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1968
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 144 m²
Effective area 110 m²
Living area 25.72 m²
Kitchen area 8.4 m²
Content 375 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation South east
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Orientation North west
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Nefit Topline
Heating source Gas
Year of manufacture 2009
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Bergen op Zoom C 2300
Area 144 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

De componistenbuurt in de wijk ‘Meilust’ is een genot om in te wonen. Een mooie wijk waar alle voorzieningen binnen loopafstand te bereiken zijn, denk onder andere aan een supermarkt, bloemist, afhaalgelegenheid, dokter, apotheek en om de hoek ons makelaarskantoor ;).

Als je de straat inrijdt valt, direct de frisse uitstraling van deze degelijke tussenwoning op. Wat een heerlijk thuiskomen zo! Vervolgens komen we binnen in de lichte hal waar in de trapkast de boodschappen kunnen worden opgeborgen. De doorzonwoonkamer is door de positionering van de deur al logisch opgedeeld in een eet- en zitgedeelte. Wellicht met wat “kleine” aanpassingen kunt u hier prachtige tuindeuren creëren zodat er een open verbinding ontstaat met de tuin. De gesloten keuken is netjes en voorzien van de dagelijkse gemakken. Via de keuken er is momenteel toegang tot de tuin.

Op de verdieping aangekomen, treffen we 3 slaapkamers waarvan er twee zijn voorzien van vaste kasten. De compactste kamer is speels door de schuine muur. Over speels gesproken: de geheel vernieuwde badkamer is speels en logisch ingedeeld. Onder de regendouche kun je de mooiste serenades zingen terwijl aan de andere zijde van de tussenmuur aan de wastafel, de ander de tanden poetst. Een vierde slaapkamer treffen we op de zolderverdieping. Over de gehele achterzijde van de woning is er een royale dakkapel geplaatst. Wat een aanwinst! Achter de handige knieschotten zijn er voldoende opbergmogelijkheden. De wasmachine- en drogeraansluitingen tref je hier ook aan.

De tuin aan de voorzijde is fraai aangelegd en onderhoudsvriendelijk, net als achtertuin. De achtertuin kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. Ben je een plantenliefhebber, of laat je sierbestrating liggen? Via de ruime schuur heb je een achterom.

Tot slot is de woning al goed voorzien van energiebesparende punten zoals: dubbele beglazing, gevel- en dakisolatie. Nieuwsgierig naar deze woning? Bel 0164-237713 of mail info@wiericx-geerdink.nl voor het maken van een afspraak.

Pluspunten:
+ 4 slaapkamers!
+ Vernieuwde badkamer!
+ Gelegen in de gewilde wijk Meilust!

Ground floor

Entree/hal:
Fijne, maar vooral lichte hal die toegang geeft tot het toilet, de trapopgang, de keuken en de meterkast. In de ruime trapkast is er meer dan voldoende ruimte voor de boodschappen en bijvoorbeeld de stofzuiger.
De hal is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een gestuukt plafond.

Toilet:
Keurig afgewerkt toilet in hedendaagse kleurstelling, welke is voorzien van een wandcloset en mechanische ventilatie. Via het toiletraam kan er natuurlijk worden geventileerd.
Het toilet is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een houten schroten plafond.

Woonkamer:
Heerlijke doorzonwoonkamer waar via de flinke raampartijen een zee van daglicht kan binnenstromen. De kamer heeft voldoende ruimte voor een fijne eet- en zithoek. Met een “kleine” aanpassing kunnen er tuindeuren worden geplaatst zodat er een open verbinding ontstaat met de achtertuin.
De kamer is afgewerkt met een houtenvloer, spachtelputz wanden en een gestuukt plafond.

Keuken:
De gesloten keuken is mooi van formaat en er staat een rechte keukenopstelling. Via de keuken is er toegang tot de tuin. Het is uiteraard mogelijk, met wat aanpassingen, om hier een open droomkeuken te creëren.
De keuken is voorzien van:
+ 4-pits keramische kookplaat
+ Afzuigkap
+ Koelkast
+ Oven
+ Vaatwasser
De keuken is afgewerkt met een tegelvloer, deels betegelde en spachtelputz wanden en een plafondplaten plafond.

First floor

Overloop:
De overloop is prima en geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en via de gesloten trapopgang de zolderverdieping.
De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een gestuukt plafond.

Badkamer:
De vrij recent gerealiseerde badkamer is een blikvanger van de woning. Het tussenmuurtje en de plaatsing van het badkamermeubel maken de badkamer speels. In het plafond is keurig de regendouche verwerkt, waardoor er geen lelijke buizen in het zicht zijn. Via het badkamerraam komt er daglicht binnen en is er de mogelijkheid om natuurlijk te ventileren.
De badkamer is voorzien van:
+ Badkamermeubel met enkele wasbak
+ Inloopdouche met regendouche
+ Mechanische ventilatie
+ Wandcloset
De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 1:
De aan de voorzijde gelegen slaapkamer van circa 11,5 m2 heeft een speelse indeling door de vaste kasten. Hierdoor kan er een leuke ruime (kinder-)slaapkamer worden gerealiseerd.
De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 2:
Met circa 12m2, die aan de achterzijde is gelegen is dit een fijne kamer. De kleding kan netjes worden opgeborgen in de dubbele vaste kasten.
De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 3:
Een leuke, speelse kamer door de schuine wand. De kamer van circa 8m2 is aan de achterzijde geleden en is een goede kinder-/hobby-/studeerkamer.
De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een gestuukt plafond.

Second floor

Voorzolder:
Op de voorzolder/overloop treffen we de CV-ketel die keurig in de kast aan het zicht is onttrokken, de wasmachine- en drogeraansluiting en opbergruimte.
De voorzolder is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 4:
Wie gaat er in deze kamer slapen? Door de prachtige dakkapel, welke over de gehele achterzijde van de woning is geplaats, is er een prachtige slaapkamer ontstaan van ruim 12m2 (exclusief de bergruimte achter de knieschotten).
De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Garden

Voortuin:
Een keurige en onderhoudsvriendelijke voortuin met sierbestrating en een verhoogde plantenborder. Dit geeft altijd een mooi aanzicht.

Achtertuin:
De noordwestelijk gelegen achtertuin is zéér onderhoudsvriendelijk. Hier kan menig tuinliefhebber zijn of haar droomtuin realiseren. Via de royale stenen berging is er een achterom.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed