slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Ravelstraat 73, 4614 XC Bergen op Zoom

€219,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 172 m²
Liveable area 120 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

In het mooie Meilust met gemakkelijk en snel te bereiken het stadscentrum, scholen en openbaar vervoer, een sportpark en een winkelcentrum vindt u deze ruime eengezinswoning met onder andere op de begane grond een doorzonwoonkamer van circa 29 m2, op de verdieping 3 slaapkamers en de badkamer en op de met een vaste trap te bereiken zolder is een vierde (slaap)kamer. De noordwestelijk gelegen achte... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1973
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06084
Asking price €219,000
Service costs €3.75
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 01 November 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1973
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 172 m²
Effective area 120 m²
Living area 28.88 m²
Content 385 m³
Surface area external storage rooms 22 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Well maintained
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2011
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

In het mooie Meilust met gemakkelijk en snel te bereiken het stadscentrum, scholen en openbaar vervoer, een sportpark en een winkelcentrum vindt u deze ruime eengezinswoning met onder andere op de begane grond een doorzonwoonkamer van circa 29 m2, op de verdieping 3 slaapkamers en de badkamer en op de met een vaste trap te bereiken zolder is een vierde (slaap)kamer. De noordwestelijk gelegen achtertuin biedt volop bezonning en achter in de tuin staat de garage van 22 m2. Deze netjes onderhouden woning verdient modernisering en is zeker uw belangstelling waard!

Ground floor

BEGANE GROND

Vloeraard: Betonvloer
Entree/Hal: U betreedt de woning in de hal met aan uw linkerzijde de meterkast, de trapopgang met daaronder een bergruimte en het toilet. De hal is voorzien van een plavuizenvloer, granolwanden, een systeemplafond en keukentoegang.
Meterkast: 4 elektragroepen.
Toilet: Vloer- en deels wandbetegeling, daarboven stucwanden en een stucwerk plafond, toilet met een laaghangend reservoir en een fonteintje.
Keuken: Vanuit de hal komt u in de keuken, welke is voorzien van een laminaatvloer, granolwanden en een stucwerk plafond, eenvoudig keukenblok met rvs-spoelbak, gasfornuis en een afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. In de keuken is de toegang tot de woonkamer en er is een tuindeur.
Woonkamer: Vanuit de keuken komt u in de lichte doorzonkamer met een vloeroppervlak van circa 29 m2, een mozaïekpatroon lamelparketvloer, granolwanden en een balkenplafond. Tevens is er een schouw met open haard en aan de voor- en achterzijde van de kamer is een zonnescherm.

First floor

1e VERDIEPING

Vloeraard: Betonvloer
Overloop/trapaankomst: De trap leidt u naar de overloop met vloerbedekking, granolwanden en een systeemplafond, vaste trap naar de zolder, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1: Gelegen aan de voorzijde van de woning met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerk plafond. De kamer heeft een vloeroppervlak van circa 12 m2 en een wasbak met kastonderbouw.
Slaapkamer 2: Aan de achterzijde gelegen en circa 16 m2 met vloerbedekking, behangen wanden en een stucwerk plafond.
Slaapkamer 3: Gelegen aan de achterzijde en circa 7,5 m2 met tapijttegels, stucwerk wanden, een houten schrotenwand en plafond.
Badkamer: Vloer- en wandbetegeling, stucwerk plafond, een inloopdouche met handdouche, wasbak in badkamermeubel en een wandcloset wc.

Second floor

ZOLDER

Vloeraard: Houten vloer
Overloop/trapaankomst: De vast trap leidt u naar de voorzolder met de Remeha Avanta combiketel (bouwjaar circa 2011), een modern kantelraam en bergruimte aan weerszijden achter de knieschotten. De voorzolder is voorzien van tapijttegels, een stucwand en een behangen wand, een systeemplafond en toegang tot de zolderkamer.
Slaapkamer 4 / zolderkamer: Ruimtelijke kamer van circa 19 m2 met een dakkapel, bergruimte achter het knieschot, een vinylvloer, behangen wanden en een systeemplafond.

Garden

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en een plantenborder.
De noordwestelijk gelegen achtertuin heeft achter de woning een terras met sierbestrating en een breed elektrisch zonnescherm. Via het looppad zijn de garage en de achterpoort te bereiken. Centraal is een gazon en naast de gemetselde erfafscheiding is een plantenborder.

Details

ALGEMEEN

Bouwaard: De woning is traditioneel gebouwd, dat wil zeggen in spouw en uit metselsteen opgetrokken met betonnen vloeren, een houten zoldervloer en een met pannen gedekt zadeldak.
Staat van onderhoud: Het pand verkeert in nette onderhoudsstaat, doch verdient modernisering. Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.
Ligging: Gelegen in het mooie Meilust met het Bergse centrum snel te bereiken, alsook het Meilustpark, scholen, een winkelcentrum en het openbaar vervoer. In enkele autominuten bent u op de snelwegen A4 en A58.
Erfdienstbaarheden: De garages van de nabijgelegen woningen aan de Ravelstraat, Kalmanstraat en Dostalstraat komen uit op een gemeenschappelijk terrein (recht van overpad en weg) dat keurig bestraat en verlicht is. Het onderhoud van dit terrein wordt geregeld middels een Vereniging van Eigenaars en de jaarlijkse bijdrage hieraan bedraagt € 45,-.
Bergruimtes: Onder de trap, de zolder en de garage.
Garage: Ruime garage van circa 22 m2 met een betegelde betonvloer, halfsteensmuren en een platdak afgewerkt met bitumen dakbedekking. De garage is voorzien van water, elektra, verwarming, de wasmachineaansluiting en een stalen kanteldeur.
Elektra: 4 elektragroepen.
Verwarming/warmwater: Middels een Remeha Avanta combiketel (bouwjaar circa 2011).
Isolatie: Op de begane grond is dubbele beglazing.
Energieverbruik huidige eigenaar: Het voorschot gas en elektra bedraagt € 153,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 223,82 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten: € 186,59 per jaar voor het belastingjaar 2019.

BIJZONDERHEDEN

* Deze eengezinswoning met garage is in het mooie Meilust gelegen, biedt met 4 slaapkamers volop mogelijkheden en is zeker uw belangstelling waard!
* Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd.
* De ruime garage is voorzien van elektra, water en verwarming.
* De woonkamer heeft aan de voorzijde een zonnescherm en aan de achterzijde een elektrisch zonnescherm.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

Floor plans

Extra

Recently viewed