slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Schorrenkruid 67, 4617 JH Bergen op Zoom

€645,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 600 m²
Liveable area 242 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Onder architectuur gebouwde riante villa in moderne bouwstijl met strakke belijning. De vele ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval in de imposante woonkamer met open keuken van maar liefst 90 m2! De villa heeft 5 ruime slaapkamers en is volledig voorzien van kunststof kozijnen, ramen en deuren met dubbele beglazing. In de achtertuin waardeert u de rustige omgeving en is de nat... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 1999
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06036
Asking price €645,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 28 March 2019
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1999
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 600 m²
Effective area 242 m²
Living area 67.1 m²
Kitchen area 31.82 m²
Content 875 m³
Surface area other inner rooms 23 m²
Surface area external storage rooms 15 m²
Surface area external, linked storage rooms 25 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location At waterside
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Sheltered location
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Boiler
Type of boiler Nefit
Heating source Gas
Year of manufacture 1999
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 5
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Cooking island
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Toilet
Parking Indoor
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Onder architectuur gebouwde riante villa in moderne bouwstijl met strakke belijning. De vele ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval in de imposante woonkamer met open keuken van maar liefst 90 m2! De villa heeft 5 ruime slaapkamers en is volledig voorzien van kunststof kozijnen, ramen en deuren met dubbele beglazing. In de achtertuin waardeert u de rustige omgeving en is de natuur voelbaar! Dankzij het verwarmde serre-terras kunt u ook op koudere momenten van de buitenomgeving genieten.

Ground floor

INDELING
BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de villa in de hal met aan uw rechterzijde de meterkast, daarachter het toilet en de open trapopgang. Links is de toegang tot de woonkamer en achter in de hal is een toegang tot de woonkamer. De hal heeft een luxe travertin-vloer, spuitwerk wanden en plafond.
Meterkast : 10 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Toilet : Ruim toilet met vloer- en wandbetegeling, een spuitwerk plafond, wandcloset wc en een fonteintje, designradiator en aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de zeer lichte, imposante L-living met open keukenverbinding met een gezamenlijk oppervlakte van maar liefst (plm.) 90 m2 !! De travertin-tegelvloer is voorzien van vloerverwarming en in de gehele ruimte aanwezig, de wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk. Centraal in de living bevindt zich een design-schouw met een gashaard, de grote raampartijen in de achtergevel worden onderbroken door een schuifpui.
Keuken : Luxe keukenblok in U-opstelling met een kookeiland en eetbar voor 4 personen. De kastjes zijn van kunststof en de werkbladen van natuursteen, ook de achterwanden zijn in natuursteen uitgevoerd. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en een heteluchtoven, vaatwasser en dubbele rvs-spoelbak. Het kookeiland heeft een keramische kookplaat en een design-afzuigkap. Tevens is er een aansluiting op de mechanische ventilatie en een deur naar de garage/bijkeuken.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de architectonische, zeer lichte overloop met een laminaatvloer, spuitwerk wanden en plafond. Een deel van het plafond is modern verhoogd met lichtvensters in de zijden. Vanaf de overloop heeft u toegang tot 5 slaapkamers, het serre-terras en de badkamer.
Slaapkamer 1 tot en met 5 : De slaapkamers zijn allemaal ruim en licht en zijn voorzien van een laminaatvloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond. De grootste kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlak van circa 20 m2, de andere kamers zijn allemaal circa 14 m2.
Badkamer : De ruime badkamer van circa 11 m2 is voorzien van vloer- en wandbetegeling, een spuitwerk plafond, twee wasbakken en een ligbad met waterjets en handdouche, wandcloset wc, douchecabine, designradiator en een aansluiting op de mechanische ventilatie.
Serre-terras : Riant serre-terras (plm. 34 m2) met panoramisch uitzicht aan de achterzijde. De serre is opgebouwd uit een gemoffeld aluminium frame met daarop Lexan-platen en glazen wanden, welke op de balustrade na volledig zijn te openen. De vloer is voorzien van kuststof vlonders en er zijn twee verwarmingsradiatoren. Tevens is er een pantry aangebracht.

Balcony

Riant serre-terras (plm. 34 m2) met panoramisch uitzicht aan de achterzijde. De serre is opgebouwd uit een gemoffeld aluminium frame met daarop Lexan-platen en glazen wanden, welke op de balustrade na volledig zijn te openen. De vloer is voorzien van kuststof vlonders en er zijn twee verwarmingsradiatoren. Tevens is er een pantry aangebracht.

Garden

Bezijden de voortuin ligt de oprit met voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s voor de toegang naar de garage. De zijtuinen met bestrate paden, een gazon, een grindborder en plantenborders leiden u naar de achtertuin.
De noordwestelijk gelegen, goed omsloten achtertuin biedt u volop bezonning en heeft grenzend aan de woning een terras met sierbestrating, daarachter een gazon en daaromheen de plantenborders met een groene erfafscheiding. In de hoek van de tuin staat een royaal houten tuinhuis van circa 15 m2.

Details

ALGEMEEN
Bouwaard : Onder architectuur in spouw opgetrokken, gebouwde villa. Op de begane grond heeft het pand een schoonmetselwerk buitenspouwblad en de garage is aan de buitenzijde gepotdekseld, het buitenspouwblad op de verdieping is voorzien van stucwerk. De vloeren zijn van beton en het pand heeft een platdakconstructie.
Staat van onderhoud : De luxe keuken verkeert in goede conditie, alle kozijnen, ramen en deuren aan de buitenzijde van het pand zijn van kunststof en zijn voorzien van dubbele beglazing. Het schilderwerk is recent uitgevoerd, zowel binnen als buiten. De luxe travertin-vloeren op de begane grond verkeren in een goede staat, alsmede alle wanden en plafonds in het pand. De kunststof vlonders op het serre-terras zijn recent vervangen. Het pand heeft qua afwerking slechts kleine aandachtspuntjes.
Ligging : Gelegen op het noordwestelijk deel van de “Bergse Plaat” in een rustige woonstraat met een verscheidenheid aan onder architectuur gebouwde villa’s. De kindvriendelijke “Bergse Plaat” biedt haar bewoners scholen en een winkelcentrum, ruime speelvelden en speeltuintjes. Op loopafstand is een busverbinding naar het centrum.
De nabijgelegen Binnenschelde is een recreatieplas waar de mogelijkheid bestaat om te zwemmen, kanoën en te windsurfen. Er is een strandzone aangelegd met diverse faciliteiten en er zijn aanlegsteigertjes. Een overdekt zwembad is eveneens aanwezig op de Bergse Plaat. En “last but not least” willen wij het nabijgelegen, uitgestrekte natuurgebied benoemen waar u heerlijke wandelingen kunt maken.
Tuin : Bezijden de voortuin ligt de oprit met voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s voor de toegang naar de garage. De zijtuinen met bestrate paden, een gazon, een grindborder en plantenborders leiden u naar de achtertuin.
De noordwestelijk gelegen, goed omsloten achtertuin biedt u volop bezonning en heeft grenzend aan de woning een terras met sierbestrating, daarachter een gazon en daaromheen de plantenborders met een groene erfafscheiding. In de hoek van de tuin staat een royaal houten tuinhuis van circa 15 m2.
Erfdienstbaarheden : Er is geen sprake van bijzondere servituten, slechts van de “standaard Bergse Plaat erfdienstbaarheden”.
Bergruimtes : Garage/bijkeuken en het tuinhuis.
Tuinhuis : Circa 15 m2, voorzien van elektra, een betontegelvloer, houten wanden en een zadeldak met daksingels.
Garage : De garage/bijkeuken biedt volop ruimte met een vloeroppervlak van circa 23 m2. Hier vindt u de Nefit combiketel (bouwjaar 1999), de wasmachineaansluiting en een pantry met rvs-spoelbak, tuindeur en een elektrische sectionaaldeur. De vloer is voorzien van vloerbedekking, de wanden van stucwerk en het plafond van spuitwerk.
Elektra : 10 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater : Middels een Nefit combiketel (bouwjaar 1999)
Isolatie : De villa is volledig voorzien van dubbele beglazing, zeer dikke muurisolatie en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 180,- per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 625,56 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 215,71 per jaar voor het belastingjaar 2018.

BIJZONDERHEDEN
* De architectonische, moderne bouw met veel ramen zorgt voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval.
* De villa is volledig voorzien van kunststof kozijnen, ramen en deuren met dubbele beglazing.
* Tijdens het ontspannen in de achtertuin waardeert u de rustige omgeving en is de natuur voelbaar!
* Door het verwarmde serre-terras kunt u ook op koudere momenten van de buitenomgeving genieten.
* Een verwende woningzoeker met voorkeur voor grote ruimtes zal na een bezoek aan deze eigentijdse villa zeker een warm gevoel overhouden!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

Floor plans

Extra

Recently viewed