Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard	:	Betonvloer
Entree/Hal	:	Plavuizenvloer, wandstructuur, spuitwerk aan het plafond, trapopgang, meterkast, toilet en woonkamertoegang.
Meterkast	:	7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet	:	Voorzien van vloer- en deels wandbetegeling met daarboven s[uitwerk evenals op het plafons, duoblok wc en een fonteintje.
Woonkamer	:	(6.20 x 4.90 meter) Tuingerichte woonkamer van plm 30 m2 met een plavuizenvloer, wandstructuurverf, spuitwerk plafond, tuindeur en vaste kast onder de trapopgang. Er is een open verbinding met de keuken.
Keuken	:	(2.50 x 2.40 meter) Open keuken gelegen aan de voorzijde met een plavuizenvloer, wandstructuur, spuitwerk plafond, hoekopgesteld kunststof keukenblok met een rvs-spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, losse combimagnetronoven, koelkast en vaatwasser.

First floor

Vloeraard	:	Betonvloer 
Overloop/trapaankomst	:	Kunststof vloertegel, trapopgang naar de zolder, wandstructuur, spuitwerk plafond, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1	:	Plm. 4.00 x 1.90 meter, gelegen aan de achterzijde met kunststof vloertegels, stucwerk wanden, spuitwerk plafond en dakschuinte met kantelraam.
Slaapkamer 2	:	Plm. 5.00 x 2.95 meter, gelegen aan de achterzijde met kunststof vloertegels, stucwerk wanden, spuitwerk plafond en dakschuinte met groot kantelraam.
Slaapkamer 3	:	Plm. 2.80 x 2.95 meter, gelegen aan de voorzijde met kunststof vloertegels, stucwerk wanden en spuitwerk plafond.
Badkamer	:	Plm. 1.80 x 1.90 meter met volledige vloer- en wandbetegeling, spuitwerk plafond, wasbak, douchecabine en wc met laaghangend reservoir.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard	
:	Betonvloer
Overloop/trapaankomst	:	Vloerbedekking, ruwe betonwanden, dakschuinte met kantelraam, opstelling Remeha Calanta combiketel, aansluiting wasmachine, unit mechanische ventilatie en toegang tot 2 afgetimmerde ruimtes zonder daglicht van plm. 2.70 x 2.50 meter en 2.20 / 1.70 x 4.90 meter met vloerbedekking, platen- en betonwanden en videplafond.

Garden

Omsloten achtertuin (plm. 11.00 x 5.00 meter), op het zuiden met houten tuinberging en achterpoort. De voortuin geeft de woning voldoende privacy.

Details

*	De woning behoeft een flinke opknapbeurt.
	*	Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN		
Bouwaard	:	Traditioneel gebouwde woning in spouw opgetrokken met betonvloeren en een met pannen gedekt zadeldak.
Staat van onderhoud	:	De woning behoeft een cosmetische opknapbeurt.
Ligging	:	Gelegen aan een rustige woonstraat op de Bergse Plaat op korte afstand van scholen, het winkelcentrum en de Boulevard.
Bergruimtes	:	Met name op de zolderverdieping beschikbaar.
Tuinberging	:	Houten tuinberging met beton tegelvloer, bitumendak en elektra.
Garage	:	7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Elektra	:	elektragroepen en aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater	:	Middels een combiketel HR Remeha Calanta.
Isolatie	:	De woning is voorzien van vloer- spouw- en dakisolatie alsmede dubbele beglazing.

Features