slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Stelleweg 82, 4617 LD Bergen op Zoom

€229,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 142 m²
Liveable area 105 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

In een rustige woonstraat op de Bergse Plaat vindt u deze moderne en zeer luxe, half vrijstaande woning. Bosrijk gebied is op loopafstand, alsook de Boulevard en de Binnenschelde met watersportmogelijkheden. Op korte afstand is een winkelcentrum en scholen zijn goed bereikbaar. Op de begane grond van deze instapklare woning is een tuingerichte woonkamer met grote pui en open verbinding met de Pogg... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1996
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06094
Asking price €229,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 15 October 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Effective area 105 m²
Content 350 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Vaillant
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Garden available Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes

Definition

In een rustige woonstraat op de Bergse Plaat vindt u deze moderne en zeer luxe, half vrijstaande woning. Bosrijk gebied is op loopafstand, alsook de Boulevard en de Binnenschelde met watersportmogelijkheden. Op korte afstand is een winkelcentrum en scholen zijn goed bereikbaar. Op de begane grond van deze instapklare woning is een tuingerichte woonkamer met grote pui en open verbinding met de Poggenpohl keuken met Miele inbouwapparatuur. Op de verdieping zijn 2 à 3 slaapkamers en de badkamer, op de zolder is één grote ruimte met een inloopkast. De onderhoudsvriendelijke, sfeervolle achtertuin met veranda en een zonnescherm maken deze woning compleet en is zeker een bezichtiging waard!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de modern afgewerkte hal met een antracietkleurige plavuizenvloer, stucwerk wanden en plafond, de trapopgang, het toilet, schuifdeurenkast met daarin de meterkast en bergruimte. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de woonkamer.
Meterkast : 12 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars.
Toilet : Modern uitgevoerd met de antracietkleurige plavuizenvloer, grijze stucwerk wanden en een Faay-plafond met inbouwspotlights, wandcloset wc en een fonteintje.
Woonkamer : De tuingerichte en lichte woonkamer van circa 28 m2 met vloerverwarming heeft een grote pui met dubbele openslaande tuindeuren met een elektrisch rolluik, een open keukenverbinding en ruime trapkast. De antracietkleurige plavuizen zijn vanuit de hal dorpelloos doorgelegd. De wanden zijn voorzien van vlak stucwerk alsook het plafond.
Keuken : Zeer luxe Poggenpohl keukenblok met Miele inbouwapparatuur. De keuken staat in parallelopstelling en is uitgevoerd in hoogglans zwart kunststof met een wit werkblad en een rvs-spoelbak. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: vaatwasser, inductiekookplaat, Design afzuigkap (Siemens), grote koelkast met daaronder de vriezer, combimagnetronoven en een stoomoven, een quooker, 2 culinaire laden waarin borden kunnen worden verwarmd en zelfs eten kan worden nagegaard.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een laminaatvloer en trapopgang naar de zolderverdieping. Vanuit de overloop verkrijgt u toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van woning met een vloeroppervlak van circa 19 m2 en een riante dakkapel. De kamer is voorzien van vloerbedekking, behangen wanden, vlakke stucwerk wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen en circa 11 m2 met een laminaatvloer, stucwerk wanden, behangen wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Moderne en luxe badkamer met een antracietkleurige tegelvloer met vloerverwarming, witte wandbetegeling en strak plafond met inbouwspotlights, royale inloopdouche met regendouche en een handdouche, een wandcloset wc en een wasbak met kastonderbouw.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Betonvloer
Zolderkamer : Via de vaste trap komt u in de “open” zolderruimte met een laminaatvloer en keurig afgewerkte dakschuintes, een inloopkast achter in de kamer, een Velux kantelraam en een dakraam, ingebouwde kastruimte onder de dakschuintes, de Vaillant combiketel (bouwjaar 2015) en de wasmachineaansluiting.

Garden

De onderhoudsvriendelijke voortuin is voorzien van sierbestrating en plantenborders met leilindes.
De westelijk gelegen achtertuin is volledig voorzien van grote antracietkleurige tuinplavuizen. Achter in de tuin staat een houten tuinberging, daaraan grenst de fraaie en sfeervolle veranda van circa 9 m2. Tevens is er een zonnescherm. De gemetselde erfafscheiding met houten panelen heeft een zijpoort.

Details

Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken. De vloeren zijn van beton en het zadeldak is met pannen gedekt.
Staat van onderhoud : De woning verkeert in zeer goede onderhoudsstaat met volop luxe zoals onder andere de Poggenpohl keuken, de badkamer, riante dakkapel en de achterpui. De combiketel is van 2015 en het buitenschilderwerk is in 2017 en 2019 uitgevoerd.
Ligging : Gelegen op de Bergse Plaat met bosrijk gebied op loopafstand, alsook de Boulevard en de Binnenschelde met volop watersportactiviteiten. Een winkelcentrum is in de directe omgeving en scholen zijn goed bereikbaar.
Erfdienstbaarheden : Een recht van voetpad met betrekking tot de achtergelegen brandgang en enige standaard bouwerfdienstbaarheden voor de Bergse Plaat.

ALGEMEEN
Bergruimtes : Zolder, tuinberging.
Tuinberging : Houten berging van circa 6 m2 met betontegels, een bitumineus platdak en elektra.
Elektra : 12 elektragroepen en 3 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater : Middels een Vaillant combiketel (bouwjaar 2015). Op de begane grond en in de badkamer is elektrische vloerverwarming.
Isolatie : Volledig dubbel beglaasd, vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 99,- per maand bij Energie Direct.
Onroerende zaakbelasting : € 205,08 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 66,19 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Recently viewed