For sale: Sweelinckstraat 17, 4614 BS Bergen op Zoom - DIVA Makelaars | Hypotheken & Verzekeringen
slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Sweelinckstraat 17, 4614 BS Bergen op Zoom

€225,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 181 m²
Liveable area 89 m²

Note

General

Recentelijk gerenoveerde tussenwoning in Meilust met moderne en luxe keuken, badkamer en toilet en 3 a 4 slaapkamers
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1961
    Status Available
  • Location

Features

Offer
Reference number 06034
Asking price €225,000
Acceptance By consultation
Last updated 23 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1961
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 181 m²
Effective area 89 m²
Content 350 m³
Surface area other inner rooms 44 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Nefit
Year of manufacture 1991
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Recentelijk gerenoveerde tussenwoning in Meilust met moderne en luxe keuken, badkamer en toilet en 3 a 4 slaapkamers

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Deels betonvloer en deels houten vloer, VOORZIEN VAN VLOERVERWARMING!
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met aan uw linkerzijde het toilet, daarachter de trapopgang en een trapkast van plm. 2 m2 met elektra. Aan uw rechterzijde zijn de meterkast en de woonkamertoegang. De hal heeft een kunststof vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : 5 elektragroepen.
Toilet : Modern, luxe en recent vernieuwd toilet met kunststof vloer dorpelloos doorgelegd vanuit de hal, donkergrijs genuanceerde wandtegels en vlak stucwerk plafond. Boven het hangtoilet is een sfeervol nisje en er is een fonteintje.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de doorzonwoonkamer van plm. 26 m2 met de kunststof vloer dorpelloos doorgelegd vanuit de hal, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. Centraal in de woonkamer staat een met spachtelputz afgewerkte schouw met sierhaardje en een gasaansluiting. Het rookkanaal hiervan laat een gashaard toe, voor een houtkachel is de diameter te klein.
Keuken : De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een kunststof keukenblok in U-opstelling met composiet werkbladen en een rvs-spoelbak, inductiekookplaat met daarboven een rvs-afzuigkap, een vaatwasser, een combimagnetronoven, koelkast en vriezer. De keuken is voorzien van een kunststof vloer, vlakke stucwerk wanden en spuitwerk plafond met inbouwspotlights en een tuindeur.

First floor

Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en vaste trap naar de zolderverdieping. De overloop heeft een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van plm. 11 m2, inloopkast met louvre deuren, laminaatvloer dorpelloos doorgelegd, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen en plm. 11 m2 met een dorpelloos doorgelegde laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de achterzijde en plm. 7,5 m2 met een dorpelloos doorgelegde laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Badkamer : Recent vernieuwde, luxe en moderne badkamer met donkergrijs genuanceerde tegels op de vloer en wanden, vlak stucwerk plafond, riante inloopdouche met regendouche, handdouche en sfeerverlichting in kleur naar keuze, royale wasbak met kastonderbouw en erboven een verlichte spiegel, een designradiator, wandcloset wc en mechanische ventilatie.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Houten vloer.
Voorzolder : Via de vaste trap komt u op de voorzolder met een radiator, een laminaatvloer, dakschuintes met geschilderde platen en gordingen, Nefit combiketel (bouwjaar 1991) en bergruimtes aan weerszijden achter de knieschotten, 4-pans dakraam en toegang tot de zolderkamer.
Zolderkamer : Radiator, elektra, een laminaatvloer, dakschuintes met geverfde platen en gordingen en 4-pans dakraam.

Garden

De onderhoudsvriendelijke voortuin met sierbestrating en plantenborders geeft de woning cachet.
De zuidwestelijk gelegen achtertuin heeft grote natuurstenen tegels met daarop een steigerhouten loungeset en steigerhouten plantenbak met geïntegreerd bankje, alsmede een steigerhouten tafel met stoelen en een elektrisch zonnescherm. Naast de sierbestrating is een plantenborder. De erfafscheiding is grotendeels gemetseld en is deels met een betonnen + houten schutting. Achter in de tuin is de stenen tuinberging over de hele breedte van het perceel. De tuinberging heeft tevens een achterpoort.

Details

* De begane grondvloer is volledig voorzien van vloerverwarming!
* In de achtertuin is een elektrisch zonnescherm.
* De schouw in de woonkamer heeft een gasaansluiting.
* Deze keurige woning met moderne en luxe keuken, badkamer en toilet, royale tuinbering in de gewilde componistenbuurt van “Meilust” op loopafstand van het centrum is uw belangstelling absoluut waard!
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken en heeft deels een betonnen begane grondvloer, deels een houten vloer. De verdiepingsvloeren zijn van hout en het zadeldak is met pannen gedekt.
Staat van onderhoud : Het pand verkeert in keurige staat en is recent gerenoveerd; er zijn een moderne en luxe keuken, badkamer en toilet geplaatst, alle vloeren zijn voorzien van een nieuwe kunststof vloer of van laminaat en de begane grondvloer is geheel voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn recent bezet met spachtelputz en de plafonds met vlak stucwerk.
Ligging : In het gewilde en kindvriendelijke “Meilust” in de componistenbuurt, noordelijk van het op loopafstand gelegen centrum. Scholen zijn dichtbij en de snelwegen A58 en A4 zijn goed bereikbaar met de auto.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is sprake van een recht van voetpad met betrekking tot de achtergelegen brandgang en van enkele standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Trapkast, inloopkast, zolder, tuinberging.
Tuinberging : Met een betonvloer, halfsteensmuren, goeddeels plat dak met bitumineuze dakbedekking en een sfeervol zadeldakje met dakpannen. In de berging is de vloer deels betegeld, er is water en elektra, de wasmachineaansluiting en een achterpoort.
Elektra : 5 elektragroepen.
Verwarming/warmwater : Middels een Nefit combiketel (bouwjaar 1991)
Isolatie : Deels dubbel beglaasd.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 78,- per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 188,85 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 65,12 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed