slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Tulpenveld 11, 4613 EE Bergen op Zoom

€215,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 159 m²
Liveable area 112 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Deze aan de noordkant van Bergen op Zoom gelegen gezinswoning in het kindvriendelijke Tuinwijk is instapklaar en tot in detail afgewerkt. De woning biedt onder andere op de begane grond een U-vormige woonkamer van circa 34 m2, een moderne keuken en toilet. Op de verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een walk-in closet en een royale, luxe badkamer met vloerverwarming, een dubbele dou... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 1980
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06074
Asking price €215,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 07 March 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Surfaces and content
Plot size 159 m²
Effective area 112 m²
Living area 34 m²
Kitchen area 6.05 m²
Content 350 m³
Surface area external storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation North east
Garden 2 - Condition Normal
Features
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Double sink
Toilet
Walkin shower
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze aan de noordkant van Bergen op Zoom gelegen gezinswoning in het kindvriendelijke Tuinwijk is instapklaar en tot in detail afgewerkt. De woning biedt onder andere op de begane grond een U-vormige woonkamer van circa 34 m2, een moderne keuken en toilet. Op de verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een walk-in closet en een royale, luxe badkamer met vloerverwarming, een dubbele douche en een ligbad. De zolderverdieping biedt een derde slaapkamer en volop bergruimte. In 2012 is de woning grondig gerenoveerd en biedt de toekomstige eigenaren de komende jaren zorgeloos woongenot en is zeker uw belangstelling waard!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met de meterkast en de woonkamertoegang. De vloer is voorzien van een strokenparketvloer, dorpelloos doorgelegd naar de woonkamer. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond van stucwerk.
Meterkast : Moderne schakelkast met 7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de U-vormige woonkamer van circa 34 m2 met een strokenparketvloer, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Aan de voorzijde is de zithoek met onder andere daar een trapkast met een praktische schuifdeur. Centraal is de toegang tot het portaal met het toilet en de trapopgang. De eethoek is aan de achterzijde, hier verkrijgt u toegang tot de keuken.
Keuken : Vloer met grote tegels en met vloerverwarming, lichte wandtegels en achterwandbetegeling en een Agnes-platen plafond met inbouwspotlights. Het betreft een kunststof keukenblok met granieten aanrechtbladen met een rvs-spoelbak, een elektrische heteluchtoven, 4-pits gaskookplaat en een vlakscherm afzuigkap, een vaatwasser en een koelkast. Tevens is er een tuindeur.
Toilet : Modern toilet met vloer- en wandbetegeling, een vlak stucwerk plafond en een wandcloset wc, een fonteintje en een aansluiting op de mechanische ventilatie.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een laminaatvloer dorpelloos doorgelegd naar de slaapkamers, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond, trapopgang, toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 17 m2 (inclusief walk-in closet), een laminaatvloer, behangen wanden, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. De slaapkamer is voorzien van rolluiken.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen en circa 11,5 m2 met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een behangen wand, een stucwerk plafond en een rolluik.
Badkamer : Moderne en luxe badkamer met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming, wandbetegeling en een stucwerk plafond, royale inloopdouche voor 2 personen met 2 regendouches en 2 handdouches, een ligbad met handdouche en een dubbele wasbak, een designradiator, wandcloset wc en aansluiting op de mechanische ventilatie.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De vaste trap brengt u naar de lichte voorzolder met een laminaatvloer dorpelloos doorgelegd naar de slaapkamer, stucwerk wanden en plafond, dakkapel met een rolluik, wasmachineaansluiting, toegang tot de 3e slaapkamer en toegang tot de stook-/bergruimte.
Slaapkamer 3 : Circa 11,5 m2, een laminaatvloer, stucwerk wanden, een stucwerk plafond en een dakkapel met een rolluik.
Stook-/bergruimte : Remeha Calenta GW6 combiketel (bouwjaar 2006) en de unit van de mechanische ventilatie. Ook is er een kantelraam waardoor er volop natuurlijk licht in de bergruimte is.

Garden

De zuidwestelijk gelegen achtertuin is onderhoudsvriendelijk met achter de woning een terras met grote, moderne tegels. Daarachter is sierbestrating en een kunstgras gazon. De duurzame erfafscheiding van beton + hout is geplaatst aan weerszijden van de tuin. Achter op het perceel is een stenen tuinberging over de hele breedte, via de tuinberging is er een achterom.
De voortuin is voorzien van sierbestrating met een parkeerplaats.

Details

* Deze instapklare en moderne gezinswoning is tot in detail afgewerkt en gelegen in het kindvriendelijke Tuinwijk. In 2012 is de woning grondig gerenoveerd en bezorgt daarmee de toekomstige eigenaren vele jaren zorgeloos woongenot!
* De kozijnen zijn grotendeels van kunststof.
* Het buitenschilderwerk is in 2018 en 2019 uitgevoerd.
* Rolluiken op de verdiepingen.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel gebouwd, in spouw en uit metselsteen opgetrokken met betonnen vloeren en een met pannen gedekt zadeldak als hoofddak. De achteruitbouw heeft een platdak met bitumineuze dakbedekking.
Staat van onderhoud : Het betreft een instapklare en moderne woning. Het buitenschilderwerk is in 2018 en 2019 uitgevoerd. In 2015 is de achtertuin met de erfafscheidingen aangepakt. In 2012 is de woning grondig gerenoveerd, waarbij het onderstaande onder andere is uitgevoerd:
- badkamer verplaatst en gemoderniseerd
- het toilet gemoderniseerd
- vloeren, wanden en plafonds opnieuw afgewerkt
- dak geïsoleerd en dakkapel geplaatst
- elektra-, water- en de cv-installatie vervangen (inclusief combiketel)
Ligging : Gelegen aan de noordkant van Bergen op Zoom in het kindvriendelijke “Tuinwijk” met scholen en het openbaar vervoer op loopafstand. Ook het centrum is goed bereikbaar. Tevens bent u binnen enkele autominuten op de snelwegen A58 en A4.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzondere servituten.
Bergruimtes : Op de zolder en in de tuinberging.
Tuinberging : Betontegelvloer, halfsteense wanden en een platdak afgewerkt met bitumineuze dakdekking. Tevens is er elektra en via de berging is er een achterom.
Elektra : Moderne schakelkast met 7 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha Calenta combiketel (bouwjaar 2012) en een zonneboiler op de dakkapel. De keuken en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
Isolatie : Volledig dubbel beglaasd en het dak is geïsoleerd.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € per maand.
Onroerende zaakbelasting : € 188,85 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 65,12 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed