Sold subject to conditions: Tulpenveld 16, 4613 EE Bergen op Zoom - DIVA Makelaars | Hypotheken & Verzekeringen
slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Tulpenveld 16, 4613 EE Bergen op Zoom

€254,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 261 m²
Liveable area 155 m²

Note

General

Halfvrijstaande, keurig onderhouden eengezinswoning met garage, moderne badkamer, 4 slaapkamers, potentieel 2e badkamer, wasruimte en sfeervolle "tropische" achtertuin gelegen in de wijk Tuinwijk.
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1980
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06043
Asking price €254,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 14 August 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Roof
Cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 261 m²
Effective area 155 m²
Content 480 m³
Surface area external storage rooms 20 m²
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Remeha Avanta
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Electric boiler
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Halfvrijstaande, keurig onderhouden eengezinswoning met garage, moderne badkamer, 4 slaapkamers, potentieel 2e badkamer, wasruimte en sfeervolle "tropische" achtertuin gelegen in de wijk Tuinwijk.

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer
Entree/Hal : U betreedt de woning in de ruime entree met de meterkast. Achter de meterkast is het toilet, de trapopgang en de trapkast van circa 1,5 m2. Tevens is er een toegang tot de woonkamer. De entree / hal is voorzien van een nette eikenhouten parketvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.
Meterkast : Moderne schakelkast met 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : Vloer- en wandbetegeling, kunststof plafond met inbouwspotlights, toilet met laaghangend reservoir, een fonteintje en mechanische ventilatie. Het toilet is nog in de stijl van de vorige bewoner en dient gemoderniseerd te worden, de materialen hiervoor zijn aanwezig.
Woonkamer : Lichte doorzonwoonkamer met een oppervlak van circa 36 m2 en een grote, stijlvolle houtkachel, een massieve eikenhouten parketvloer, spuitwerk wanden, een spuitwerk plafond en halfopen keukenverbinding.
Keuken : Kunststof hoekkeukenblok met granieten werkbladen en een keramische spoelbak, achterwandbetegeling, riant 6-pits gasfornuis en een (defecte) afzuigkap, een magnetron, koelkast en vriezer, vaatwasser en close-in boiler. De vloer is voorzien van donkerkleurige tegels met elektrische vloerverwarming, de wanden van spachtelputz en het plafond van spuitwerk. Tevens is er een tuindeur.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een laminaatvloer, spuitwerk wanden en een spuitwerk plafond, vaste trap naar de 2e verdieping, toegang tot de riante badkamer, 2 slaapkamers en een waskamer.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 15,5 m2 en een laminaatvloer, spuitwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen en circa 16,5 m2 met een laminaatvloer, spuitwerk wanden en plafond.
Badkamer : Royale en moderne badkamer met grote, grijs genuanceerde tegelvloer met elektrische vloerverwarming en grote wandtegels, een spuitwerk plafond, ligbad met handdouche, ruime inloopdouche, 2 separate wasbakken in graniet met daarbij volop kastruimte, een wandcloset wc en een designradiator.
Waskamer : Modern en in dezelfde stijl als de badkamer met grote, grijs genuanceerde tegelvloer en grote wandtegels, een spuitwerk plafond, wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie en een wasbak in het badkamermeubel. De aansluitingen van het toilet en de douchecabine van deze voormalige badkamer zijn nog achter en onder de huidige tegels te vinden.

Second floor

TWEEDE VERDIEPING
Vloeraard
: Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De vaste trap brengt u naar de ruimtelijke overloop op de tweede verdieping met een laminaatvloer, spuitwerk wanden, dakschuinte en het plafond afgewerkt met geschilderde beplating, Remeha Avanta combiketel (bouwjaar 2010), toegang tot 2 slaapkamers en de potentiële tweede badkamer.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de voorzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 16,5 m2 en een laminaatvloer, spuitwerk wanden, dakschuinte en het plafond afgewerkt met geschilderde beplating, dubbele openslaande balkondeuren.
Balkon : Zuidoostelijk gelegen met uitzicht op het “groene” woonerf. Het balkon is circa 10 m2 met een gemetselde balustrade met daarop een houten balk.
Slaapkamer 4 : Aan de achterzijde gelegen en circa 11 m2 met een laminaatvloer en spuitwerk wanden, de dakschuinte en het plafond zijn afgewerkt met geschilderde beplating.
Potentiële tweede badkamer : Deze voormalige waskamer is voorbereid om hier een tweede badkamer te creëren. De materialen hiervoor zijn aanwezig (onder andere: tegels, vloerverwarming, toilet, inloopdouche et cetera) zodat de opvolgend eigenaar deze tweede badkamer in dezelfde stijl als de aanwezige badkamer kan realiseren.

Garden

De noordwestelijk gelegen achtertuin wekt met onder andere haar palmbomen en bananenbomen een waar tropisch gevoel op. In de tuin is volop sierbestrating waardoor u altijd een keuze heeft om in de zon of de schaduw te vertoeven. Daaromheen zijn verlichte plantenborders en er is een betonnen + houten erfscheiding met achterpoort. Ook is er een volière en er is een gemetselde garage, welke te betreden is vanuit de tuin. De zijtuin is voorzien van een houtopslag / containeropslag en een zijpoort.
De voortuin heeft een oprit met sierbestrating en plantenborders.

Details

* Deze ruime gezinswoning gelegen in het kindvriendelijke “Tuinwijk” aan een “groen” woonerf met volop parkeerruimte en tropische tuin, 4 ruime slaapkamers, badkamer op de eerste verdieping en potentiële badkamer op de tweede verdieping is absoluut een bezichtiging waard!
* De woning is op de begane grond en de eerste verdieping volledig voorzien van rolluiken.
* Energielabel C is aanwezig.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken met op de eerste verdieping aan de voor- en achtergevel verticale, houten rabatdelen. De vloeren zijn van beton en het platte dakdeel is met bitumen dakbedekking afgewerkt. De dakschilden zijn voorzien van daksingels.
Staat van onderhoud : Het pand heeft een moderne badkamer, een nette eikenhouten begane grondvloer en een prachtige, tropische tuin. De combiketel is van 2010, de bitumen dakbedekking van de platte daken is deels in 2001 en deels in 2007/2008 vernieuwd. De boeiboorden zijn van Trespa en de beglazing is volledig dubbel uitgevoerd. Op de 2e verdieping is alles gereed (inclusief materialen) om ook daar een badkamer te creëren, echter zal de huidige eigenaar dit niet meer doen. Het pand heeft enkele kleine aandachtspuntjes.
Ligging : Gelegen in het noordelijke deel van Bergen op Zoom op aantrekkelijke locatie in “Tuinwijk” aan een “groen” woonerf met volop parkeerplaatsen. Deze kindvriendelijke omgeving heeft scholen op korte afstand, het centrum is snel bereikbaar alsook de uitvalswegen naar de A58 en de A4.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er slechts sprake van enige standaard bouwerfdienstbaarheden.
Bergruimtes : Trapkast, waskamer en de garage. De ruimtelijke overloop op de eerste en de tweede verdieping bieden volop mogelijkheden om extra bergruimtes te creëren.
Garage : Circa 20 m2 en met een betonvloer, halfsteensmuren en een platdak met bitumen dakbedekking. De garage heeft een stalen kanteldeur en een loopdeur, elektra en een pantry.
Elektra : Moderne schakelkast met 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha Avanta combiketel (bouwjaar 2010)
Isolatie : De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en heeft dakisolatie en spouwmuurisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 171,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 260,74 per jaar voor het belastingjaar 2018.
Waterschapslasten : € 89,91 per jaar voor het belastingjaar 2018.

Floor plans

Extra

Recently viewed