slide

Outstanding Agents. Outstanding Results.

DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Visdief 16, 4617 KG Bergen op Zoom

€315,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 256 m²
Liveable area 132 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Deze ruime half-vrijstaande eengezinswoning met luxe garage is gelegen op de “Bergse Plaat” in een niet doorgaande woonstraat aan rustig, gemeentelijk groen. De kindvriendelijke “Bergse Plaat” biedt haar bewoners scholen en een winkelcentrum, ruime speelvelden en speeltuintjes. Op loopafstand is een busverbinding naar het centrum.
De nabijgelegen Binnenschelde is een recreatieplas waar de mogel... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1996
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06079
Asking price €315,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 22 June 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1996
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Insulated glazing
Wall
Surfaces and content
Plot size 256 m²
Effective area 132 m²
Living area 33.4 m²
Kitchen area 5.7 m²
Content 540 m³
Surface area other inner rooms 28 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Boiler
Type of boiler Agpo
Year of manufacture 1996
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Partial Floor heating
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Deze ruime half-vrijstaande eengezinswoning met luxe garage is gelegen op de “Bergse Plaat” in een niet doorgaande woonstraat aan rustig, gemeentelijk groen. De kindvriendelijke “Bergse Plaat” biedt haar bewoners scholen en een winkelcentrum, ruime speelvelden en speeltuintjes. Op loopafstand is een busverbinding naar het centrum.
De nabijgelegen Binnenschelde is een recreatieplas waar de mogelijkheid bestaat om te zwemmen, kanoën en te windsurfen. Er is een strandzone aangelegd met diverse faciliteiten en er zijn aanlegsteigertjes. Een overdekt zwembad is eveneens aanwezig op de Bergse Plaat. En “last but not least” willen wij het nabijgelegen, uitgestrekte natuurgebied benoemen waar u heerlijke wandelingen kunt maken.
De woning is in de loop der jaren volledig gemoderniseerd en zeer goed onderhouden en biedt onder andere op de begane grond een doorzonwoonkamer met open keukenverbinding van in totaal 40 m2, op de verdieping de badkamer en 2 à 3 slaapkamers, op de zolder volop bergruimte en een riante, volwaardige slaapkamer. De luxe garage met verdieping heeft onder andere een tegelvloer, pantry, een verdieping en elektra en water.

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Beton
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. Naast de trapopgang is een bergkast die onder andere ruimte biedt als garderobe. Het toilet en de meterkast zijn daartegenover gelegen. Vanuit de hal betreedt u de woonkamer.
Meterkast : Moderne schakelkast met 6 elektragroepen en 1 aardlekschakelaar.
Toilet : Gemoderniseerd toilet met grijze tegelvloer met elektrische vloerverwarming, lichte, genuanceerde wandtegels en een verlaagd plafond met inbouwspotlights, duoblok toilet, een fonteintje en aansluiting op de mechanische ventilatie.
Woonkamer : Doorzonwoonkamer met een oppervlak van circa 40 m2 (inclusief keuken). Voorin is de zithoek met sfeervolle erker die uitzicht biedt op het rustige, gemeentelijk groen voor de woning. Achterin is de eethoek met open keukenverbinding. De kamer heeft een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond met sierlijsten.
Keuken : Modern en luxe, wit kunststof keukenblok in hoekopstelling met composiet werkbladen, grote achterwandtegels, rvs-spoelbak, 5-pits gaskookplaat en riante rvs-afzuigkap, vaatwasser en een koelkast. De keuken heeft een laminaatvloer, verlaagd plafond met inbouwspotlights, aansluiting op de mechanische ventilatie en een tuindeur.

First floor

Vloeraard : Betonvloer
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een laminaatvloer die dorpelloos over de hele verdieping is gelegd, spachtelputz wanden en een stucwerk plafond, trapopgang, toegang 2 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1 (+ 2) : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 24 m2, 14 m2 (slaapkamer) + 10 m2 (inloopkast, voorheen slaapkamer) met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond met sierlijsten. Via een muuropening met houten sierboog betreedt u de inloopkast.
Slaapkamer 2 / 3 : Aan de voorzijde gelegen en circa 13 m2 met een laminaatvloer, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond met sierlijsten.
Badkamer : Beigekleurige tegelvloer met elektrische vloerverwarming, wandbetegeling en een stucwerk plafond met inbouwspotlights, douchecabine, ligbad met een handdouche en daarnaast een verlichte en sfeervolle nis, wasbak en een duoblok toilet, designradiator en aansluiting op de mechanische ventilatie.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Betonvloer
Voorzolder : Via de vaste trap komt u op de keurig afgewerkte voorzolder met een bergkast, Agpo combiketel (bouwjaar 1996), wasmachine- en wasdrogeraansluiting en unit van de mechanische ventilatie. De vloer is belegd met laminaat, de wanden behangen met glasvezelbehang en het verlaagde gipsplaten plafond is voorzien van inbouwspotlights. Vanuit de voorzolder verkrijgt u toegang tot de zolderslaapkamer.
Slaapkamer 3 / 4 : Ruime slaapkamer van circa 21 m2 met volop natuurlijk daglicht via de twee kantel dakramen aan de achterzijde welke zijn voorzien van verduisteringscreen en horren. De laminaatvloer is dorpelloos doorgelegd vanuit de voorzolder, de wanden zijn voorzien van glasvezelbehang en het verlaagde gipsplaten plafond van inbouwspotlights en plafondventilator. Aan weerszijden van de kamer is bergruimte achter de knieschotten, er is een wasbak en er is een radiator.

Garden

De noordelijk gelegen achtertuin heeft centraal een verhoogde koivijver met daaromheen lichte sierbestrating en plantenborders. De erfafscheiding is deels gemetseld en deels van hout. De solide poort biedt de mogelijkheid om vanuit de tuin in de brandgang te komen. Tevens is er een luik waaronder de waterzuiveringsinstallatie ten behoeve van de vijver is.
De voortuin heeft voor de garage een oprit met plaats voor 2 auto’s, de plantenborders voor de erker geven de woning cachet en privacy.

Details

* Deze op de “Bergse Plaat” in een niet doorgaande woonstraat gelegen, half-vrijstaande woning met luxe garage en uitzicht op groot speelveld en speeltuin, is in de loop der jaren volledig gemoderniseerd en is instapklaar. De woning is uitstekend onderhouden, het schilderwerk verkeert in goede staat en op de zolder is een volwaardige en ruime slaapkamer gecreëerd.
* Op de begane grond aan de achterzijde van de woning zijn twee elektrische rolluiken (2018).
* Het buitenschilderwerk is in 2014 uitgevoerd.
* Het dak is geïsoleerd en de woningscheidende wand van de zolderslaapkamer is tevens geïsoleerd.
* De badkamer en het toilet beneden zijn voorzien van elektrische vloerverwarming.
* Tuin met koivijver.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel gebouwd in spouw en uit metselsteen met betonnen vloeren en een met pannen gedekt zadeldak.
Staat van onderhoud : Het huis verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De huidige eigenaren hebben in de loop der jaren alles gemoderniseerd en goed onderhouden. Het buitenschilderwerk is in 2014 uitgevoerd. Alle standaard metalen kozijnen met bovenlicht binnenshuis zijn vervangen voor houten kozijnen. Op de zolderverdieping is een slaapkamer gecreëerd en het dak is geïsoleerd.
Ligging : Gelegen op de “Bergse Plaat” in een niet doorgaande woonstraat aan rustig, gemeentelijk groen. De kindvriendelijke “Bergse Plaat” biedt haar bewoners scholen en een winkelcentrum, ruime speelvelden en speeltuintjes. Op loopafstand is een busverbinding naar het centrum.
De nabijgelegen Binnenschelde is een recreatieplas waar de mogelijkheid bestaat om te zwemmen, kanoën en te windsurfen. Er is een strandzone aangelegd met diverse faciliteiten en er zijn aanlegsteigertjes. Een overdekt zwembad is eveneens aanwezig op de Bergse Plaat. En “last but not least” willen wij het nabijgelegen, uitgestrekte natuurgebied benoemen waar u heerlijke wandelingen kunt maken.
Bergruimtes : Trapkast, inloopkast slaapkamer, inloopkast voorzolder en garage plus zolder.
Garage : Luxe garage met elektra en water, een tegelvloer, pantry en dubbele openslaande geïsoleerde aluminium deur aan de voorzijde en aan de achterzijde een loopdeur. Op de verdieping is een kantelraam dat voor natuurlijk licht zorgt.
De garage heeft een betonvloer en een houten verdiepingsvloer, in spouw opgetrokken muren en een met pannen gedekt zadeldak.
Elektra : 6 elektragroepen en 1 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater : Middels een Agpo combiketel (bouwjaar 1996). De badkamer en het toilet beneden zijn voorzien van elektrische vloerverwarming.
Isolatie : Volledig geïsoleerd, dat wil zeggen vloerisolatie, muurisolatie, geïsoleerd dak en volledig voorzien van dubbele beglazing.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 192,- per maand bij Essent. Hierbij wordt opgemerkt dat de waterzuiveringsinstallatie hieraan bijdraagt.
Onroerende zaakbelasting : € 280,03 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 90,38 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Recently viewed