slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Zandstraat 145, 4614 CD Bergen op Zoom

€329,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 476 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

SPECTACULAIRE PRIJSVERLAGING!!!

Deze goed onderhouden, sfeervolle en vrijstaande jaren dertig woning met riant tuingebouw van maar liefst 43 m2 (!) in de zeer diepe achtertuin is gelegen aan de noordkant van Bergen op Zoom in de populaire Zandstraat met het centrum snel te bereiken, een winkelcentrum op loopafstand en scholen op aangename afstand. Binnen enkele autominuten bent u op de snelwege... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1937
    Status Sold subject to conditions
  • Location

Features

Offer
Reference number 06078
Asking price €329,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Last updated 04 November 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1937
Surfaces and content
Plot size 476 m²
Effective area 100 m²
Living area 37.69 m²
Kitchen area 8.71 m²
Content 400 m³
Surface area external storage rooms 43 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Features
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Bath
Sink
Toilet
Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Definition

SPECTACULAIRE PRIJSVERLAGING!!!

Deze goed onderhouden, sfeervolle en vrijstaande jaren dertig woning met riant tuingebouw van maar liefst 43 m2 (!) in de zeer diepe achtertuin is gelegen aan de noordkant van Bergen op Zoom in de populaire Zandstraat met het centrum snel te bereiken, een winkelcentrum op loopafstand en scholen op aangename afstand. Binnen enkele autominuten bent u op de snelwegen A4 en A58. In de woning vindt u onder andere op de begane grond een sfeervolle hal, een uitgebouwde doorzonwoonkamer en een bijkeuken. De verdieping heeft 3 slaapkamers, een badkamer en er is een bergzolder. Tevens vindt u in de woning verschillende prachtige elementen zoals glas-in-lood ramen, een schouw met houtkachel, lichte achteruitbouw met serre-sfeer en een indrukwekkende entree met prachtige trap met robuuste balustrade. Het huis ademt volop sfeer en is zeker uw belangstelling waard!

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Betonvloer, woonkamervloer van hout.
Entree/Hal : U betreedt de woning in de hal met en wordt meteen bevangen door de sfeer van de jaren dertig woning met een stijlvolle tegelvloer, geschilderde lambrisering en een stucplafond met sierlijsten, robuuste trapbalustrade en paneeldeuren. Onder de trap vindt u het toilet met daarachter een ruime garderobe. Vanuit de hal verkrijgt u toegang tot de woonkamer.
Meterkast : De meterkast bevindt zich in de hal en heeft 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars.
Toilet : In stijl met de woning met een tegelvloer, deels betegelde wanden met daarboven stucwanden en een stucwerk plafond, duoblok toilet en een fonteintje.
Woonkamer : Vanuit de hal komt u in de doorzonkamer van circa 35 m2 met de zithoek aan de voorzijde. Hier vindt u glas-in-lood en de schouw met houtkachel. De vloer is belegd met een massieve eikenhouten parketvloer, de wanden en het plafond zijn gestuct. De sierlijsten op het plafond maken de kamer af. Achter in de kamer is de eethoek in de lichte uitbouw met serre-sfeer met uitzicht op de diepe achtertuin en er is een tuindeur.
Keuken : Vanuit de eethoek komt u in de keuken met een massief eikenhouten parketvloer, stucwanden en plafond. Het kunststof keukenblok in hoekopstelling met natuurstenen werkbladen is voorzien van achterwandbetegeling, een dubbele rvs-spoelbak, inductiekookplaat en een afzuigkap, elektrische heteluchtoven en een koelkast.
Bijkeuken : De bijkeuken betreedt u vanuit de eethoek van de woonkamer en heeft een tegelvloer, stucwerk wanden, een kunststof plafond en de wasmachineaansluiting. De wasmachine blijft achter.

First floor

Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop met een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. In het plafond is een luik ten behoeve van de bergzolder.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de achterzijde van de woning met een vloeroppervlak van circa 10 m2, een laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een kantelraam.
Slaapkamer 2 : Aan de voorzijde gelegen en circa 13 m2, een laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een dakkapel.
Slaapkamer 3 : Gelegen aan de voorzijde en circa 6 m2 met een laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een dakkapel.
Badkamer : Vloer- en wandbetegeling, kunststof plafond, bad-douche combinatie, badkamermeubel met wasbak en een duoblok toilet.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Houten vloer.

De bergzolder is bereikbaar middels een vlizotrap. Hier vindt u de Remeha Avanta combiketel (bouwjaar 2015). De nokhoogte bedraagt circa 1,75 meter.

Garden

Er is een zijpoort die u naar het sierbestraat terras met volop privacy achter de woning leidt. Daarachter brengt een looppad u langs gazon en plantenborders naar de achterzijde van het perceel. Hier is een open karakter met de omgeving door de deels transparante erfafscheiding. Het riante tuingebouw vindt u achter op het perceel, alsook een dubbele tuinpoort.

Details

* Deze in de populaire Zandstraat gelegen, goed onderhouden, vrijstaande jaren dertig woning met zeer diepe achtertuin en royaal tuingebouw ademt volop sfeer en is zeker uw belangstelling waard!
* Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd.
* Glas-in-lood ramen, robuuste trapbalustrade, sierlijsten plafond, schouw met houtkachel.
* Muur- en dakisolatie en dubbele beglazing.
* Aan de voorzijde van de woning is een elektrisch rolluik.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : De woning is traditioneel in spouw en uit metselsteen opgetrokken met op de begane grond grotendeels een betonnen vloer. De woonkamervloer is van hout. De overige verdiepingsvloeren zijn van hout en de mansardekap is met pannen gedekt. Het platte dak van de keuken en bijkeuken is met PVC afgewerkt.
Staat van onderhoud : De woning verkeert in nette onderhoudsstaat. De beglazing is volledig dubbel uitgevoerd en er is sprake van spouwmuur- en dakisolatie.
Ligging : Gelegen aan de noordkant van Bergen op Zoom in de populaire Zandstraat met het centrum snel te bereiken, een winkelcentrum en het Meilustpark op loopafstand en scholen op aangename afstand. Binnen enkele autominuten bent u op de snelwegen A4 en A58.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzondere servituten.
Bergruimtes : Garderobe, bergzolder, bijkeuken en tuinberging.
Tuinberging : Royaal, houten tuingebouw van maar liefst 9.00 x 4.80 meter (!) met een metalen zadeldak, elektra en gasaansluiting. De achterzijde heeft dubbele openslaande deuren, de voorzijde een loopdeur.
Elektra : 8 elektragroepen en 2 aardlekschakelaars
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha Avanta combiketel (bouwjaar 2015)
Isolatie : Spouwmuurisolatie, dakisolatie en volledig dubbel beglaasd.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 116,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 351,86 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 113,57 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Recently viewed