slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Zandstraat 34, 4614 CJ Bergen op Zoom

€380,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 660 m²
Liveable area 135 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Welkom bij één van de bekendste woningen aan de Zandstraat! Voorheen in gebruik als dé apotheek van Meilust en nu is deze statige semi-vrijstaande woning met dubbele garage geheel naar eigen inzicht in te delen. Realiseer jij hier je toekomstige droomwoning..?

Hoe leuk een erker met (frans) balkon aan de voorzijde van de woning. Samen met de glas-in-lood ramen zijn dit leuke details die je m... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 1952
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06196
Asking price €380,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 13 July 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1952
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 660 m²
Floor Surface 135 m²
Living area 41.25 m²
Kitchen area 13.8 m²
Content 470 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation North west
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Atag
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 5
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet
Parking Attached stone
Has an alarm Yes
Has a French balcony Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Bergen Op Zoom C 1547
Area 660 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Welkom bij één van de bekendste woningen aan de Zandstraat! Voorheen in gebruik als dé apotheek van Meilust en nu is deze statige semi-vrijstaande woning met dubbele garage geheel naar eigen inzicht in te delen. Realiseer jij hier je toekomstige droomwoning..?

Hoe leuk een erker met (frans) balkon aan de voorzijde van de woning. Samen met de glas-in-lood ramen zijn dit leuke details die je mag verwachten bij dit soort woningen. Op de begane grond is er een royale doorzonwoonkamer en flinke woonkeuken te realiseren. Door de brede opzet van de woning kunnen de keuken en de woonkamer beide op de tuin worden georiënteerd. Heerlijk een echt binnen en buiten gevoel! De in-/aanpandige garages zijn momenteel geheel betrokken bij de woning. Wellicht maak je van één van de garages een handige bijkeuken en wordt de andere in ere hersteld als garage.

Op de verdiepingsvloer zijn de voorzieningen voor een badkamer al reeds aanwezig. In de huidige indeling zijn er drie/vier slaapkamers en een badkamer met separaat toilet aanwezig. Er is meer dan voldoende ruimte voor het creëren van 4 slaapkamers en een royale badkamer met misschien wel een ligbad en inloopdouche. We laten het geheel aan je eigen fantasie over. Door middel van een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Door het plaatsen van twee dakkapellen is het zelfs mogelijk om hier nog twee extra slaapkamers te realiseren.

De tuin is fraai aangelegd en op het zuidoosten georiënteerd, heerlijk zonnig dus! Aan de voorzijde is er meer dan voldoende plaatst voor het parkeren van de auto’s.

De woning verkeerd is zéér goede staat. Zo is er in 2017 een nieuwe CV-ketel geplaatst en zijn de kozijnen vorig jaar geschilderd. Supermarkten, scholen, voorzieningen zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Als natuur- en wandelliefhebber wordt het lastig kiezen of je een wandeling wilt gaan maken in het stadspark of in het Oscar van Hemelpark. De ligging is zo ideaal dat de binnenstad en uitvalswegen allemaal op nog geen 5 minuten te bereiken zijn.

Heb je zin om je kluskleding aan te trekken en hier je droomwoning te creëren?! Neem dan snel contact met ons en wij begeleiden je graag door de woning.

Pluspunten:
+ Mogelijkheid tot 6 slaapkamers!
+ Begane grond is flexibel in te delen!
+ Royale tuin!

Ground floor

De indeling bestaat momenteel uit een grote kantoorruimte met de gezellige erker, de kantine/keuken die toegang geeft tot de achtertuin en een grote bergruimte (voorheen een dubbele garage)
Alle ruimtes zijn afgewerkt met een linoleum vloer, glasvezelbehangen wanden en een systeemplafond.

First floor

De verdiepingsvloer is via een stalen wenteltrap te bereiken. Hier treffen we twee grote werkkamers aan, een extra spreekkamer, een laboratorium en badkamer met douche cabine, wastafel en separaat toilet. De overloop geeft toegang tot het frans balkon. Wil je helemaal genieten van de zon? Dan kan dat op het dakterras die via de één van de werkkamers te bereiken is. Via een vaste trap kom je uit op de tweede-/zolderverdieping.
Alle ruimtes zijn afgewerkt met een linoleum vloer, glasvezelbehangen wanden en een systeemplafond.

Second floor

Via drie dakramen wordt de zolderruimte voorzien van daglicht. Tevens tref je hier de vrij recent geplaatste combiketel. De zolderruimte heeft een stahoogte van circa 2,35 meter.

Garden

De achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating en veel groen. De zonnige tuin is zuidoostelijk georiënteerd en heeft een achterom. De stenenschuur van circa 2m2 biedt voldoende ruimte voor het tuingereedschap.
De voortuin is netjes en ook voorzien van sierbestrating. Op de oprit is ruim voldoende plaats voor 3 auto’s.

Details

Momenteel wordt deze woning/bedrijfsruimte gesplitst aangeboden. De laagbouw (winkelgedeelte van de voormalig apotheek) is eveneens te koop.
De makelaars lichten je graag in over de mogelijkheden en de bijzonderheden.
De splitsing moet nog plaatsvinden, waardoor de definitieve formaten van de woning(en) en de percelen nog vastgelegd dienen te worden.

Floor plans

Extra

ZonZone

Close

Recently viewed