slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Zuidzijde Zoom 19, 4611 DA Bergen op Zoom

€329,000
Type of residence House, mansion, terraced house
Plot size 140 m²
Liveable area 190 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

Dit riante jaren 30 pand met volop authentieke details is gelegen aan de kindvriendelijke noordkant van Bergen op Zoom met het centrum op loopafstand, alsook scholen en openbaar vervoer. Via de randweg bent u zo op de snelweg met de auto. Dit ruime pand biedt onder andere op de begane grond een vestibule met glas-in-lood ramen, in keurige staat verkerende terrazzovloeren, en suite schuifdeuren... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, terraced house
    Construction period 1935
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 06080
Asking price €329,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 May 2020
Construction
Type of residence House, mansion, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1935
Rooftype Front gable
Isolations Floor
Party insulated glazing
Roof
Surfaces and content
Plot size 140 m²
Effective area 190 m²
Living area 44.04 m²
Kitchen area 7.81 m²
Content 700 m³
Surface area other inner rooms 7 m²
Surface area external, linked storage rooms 18 m²
Balcony 17.55 m²
Mapping
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has a balcony Yes
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Dit riante jaren 30 pand met volop authentieke details is gelegen aan de kindvriendelijke noordkant van Bergen op Zoom met het centrum op loopafstand, alsook scholen en openbaar vervoer. Via de randweg bent u zo op de snelweg met de auto. Dit ruime pand biedt onder andere op de begane grond een vestibule met glas-in-lood ramen, in keurige staat verkerende terrazzovloeren, en suite schuifdeuren met facetglas, een keldertoegang en schuifpui naar de zuidelijke achtertuin. Op de verdieping is een slaapkamer met een erker met glas-in-lood ramen en een balkon, een slaapkamer met een riant zuidelijk gelegen balkon en de badkamer. De tweede verdieping heeft een riante overloop en twee slaapkamers én er is een ruime bergzolder.

Ground floor

BEGANE GROND
Vloeraard : Goeddeels betonvloer, houten woonkamervloer.
Vestibule : Via de brede en solide voordeur betreedt u het pand in de vestibule. Het glas-in-lood werk van de vestibuledeur alsook in het daarnaast gelegen raam is hier een echte blikvanger. Op de wanden vindt u authentieke tegels en het plafond betreft een cassetteplafond. Tevens is er de meterkast.
Meterkast : 6 elektragroepen, de bedrading is door de huidige eigenaar vervangen.
Hal : Via de vestibuledeur met glas-in-loodraam komt u in de hal met een in keurige staat verkerende, indrukwekkende terrazzovloer, er is lambrisering, behang en stucwerk aan de wanden en een cassetteplafond. Links van u is de trapopgang met daaronder de verdiepte trapkast van circa 1,5 m2 en het toilet. Ook zijn er toegangen tot de voor- en achterkamer en de keuken.
Toilet : Keurige terrazzovloer, deels wandbetegeling, stucwanden en een gipsplaten plafond, toilet met laaghangend reservoir en een fonteintje.
Voorkamer : De voorkamer met een vloeroppervlak van circa 18 m2 is voorzien van een lamelparketvloer, stucwerk wanden en een cassetteplafond. De en suite schuifdeuren met facetglas geven de voorkamer extra cachet en verbindt de voorkamer met de achterkamer.
Achterkamer : De achterkamer van circa 28 m2 is voorzien van een schouw met open haard en sierlijke voorzetdeurtjes, lamelparketvloer, stucwanden, behangen wanden en een cassetteplafond. De schuifpui biedt u toegang tot de zuidelijk gelegen tuin en er is een open keukenverbinding.
Keuken : Terrazzovloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond, kunststof keukenblok met kunststof werkblad en achterwand, 1,5 rvs-spoelbak, 4-pits gaskookplaat en een rvs-afzuigkap, wasmachineaansluiting en toegang tot de berging / bijkeuken en de kelder.
Berging / bijkeuken : Tegelvloer, lambrisering en stucwerk wanden, gipsplaten plafond, elektra en een tuindeur.

First floor

Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De trap leidt u naar de overloop die u toegang biedt tot 2 à 3 slaapkamers, de badkamer en de afgesloten trap naar de zolderverdieping. De overloop is voorzien van een vinylvloer, behangen wanden een cassetteplafond.
Slaapkamer 1 : Gelegen aan de voorzijde van het pand met een open verbinding naar de voorheen separate slaapkamer. Het mooie geheel heeft een vloeroppervlak van circa 24 m2 en een fraaie erker met glas-in-lood ramen, dubbele openslaande deuren naar het balkon van circa 2 m2 en een met rood marmer bezette schouw. De kamer is afgewerkt met een vinylvloer en behangen wanden, een cassetteplafond en twee vaste bergkasten.
Slaapkamer 2 : Aan de achterzijde gelegen en circa 16 m2 met dubbele openslaande deuren naar het zuidelijke balkon en een mooie met rood marmer bezette schouw. In de kamer is een trapkast en een badkamertoegang, een vinylvloer, lambrisering, behangen wanden en een cassetteplafond.
Balkon : Circa 15 m2 met een gemetselde balustrade en uitzicht op de jaren 30 panden aan het Bolwerk Noord.
Badkamer : Ruime badkamer met vloer- en deels wandbetegeling, stucwerk wanden en een cassetteplafond, toilet met een laaghangend reservoir, een wasbak, douchecabine en een wasmachineaansluiting.

Second floor

ZOLDER
Vloeraard : Houten vloer.
Overloop/trapaankomst : De vaste trap leidt u naar de riante voorzolder van circa 26 m2 met toegang tot twee slaapkamers en een luik naar de ruime bergzolder, twee kantelramen en de Remeha huurcombiketel (bouwjaar 2012). De voorzolder is afgewerkt met vloerbedekking, een houten schrotenwand, vaste bergkasten, bergruimte achter de knieschotten en een gipsplaten plafond.
Slaapkamer 3 / 4 : Aan de voorzijde gelegen en circa 12,5 m2 met een dakkapel en een vaste bergkast, vinylvloer, behang en houten schroten aan de wanden en gipsplaten aan de dakschuinte en het plafond.
Slaapkamer 4 / 5 : Gelegen aan de voorzijde en circa 13 m2 met een dakkapel, een vaste bergkast en een wasbak, vinylvloer, behang en houten schroten aan de wanden en gipsplaten aan de dakschuinte en het plafond.

Other floors

Kelder :

Circa 7 m2 met een betegelde betonvloer, stucwanden en gipsplaten wanden, een geschilderd plafond, werkbank, elektra en een koekoek.

Balcony

Balkon : Circa 15 m2 met een gemetselde balustrade en uitzicht op de jaren 30 panden aan het Bolwerk Noord.

Garden

De zuidelijk gelegen, omsloten stadstuin heeft een terras met sierbestrating, een plantenborder en een prieel. De erfafscheiding is van beton + hout en maakt met de opgaande begroeiing een “groene” indruk.

Details

* Dit riante jaren 30 pand met volop authentieke details gelegen aan “De Zoom” op loopafstand van het centrum heeft onder andere een zuidelijk gelegen tuin én balkon en is zeker uw belangstelling waard!
* In zeer goede staat verkerende terazzovloeren, glas-in-lood ramen, en suite schuifdeuren en paneeldeuren.
* Deuren en ramen + de daarin aanwezige beglazing is enkele jaren geleden vervangen op de:
-begane grond aan de achterzijde.
-1e verdieping balkon en erker aan de voorzijde.
-2e verdieping dakkapel.
* Het pand is gelegen in het gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht.
* Aan de achterzijde zijn twee zonneschermen.
* Verkoper kan bij de totstandkoming van de koopovereenkomst een waarborgsom/ bankgarantie wensen.

ALGEMEEN
Bouwaard : Het pand is opgetrokken in spouw en uit metselsteen met een deels betonnen en deels houten begane grondvloer. De verdiepingsvloeren zijn van hout, het zadeldak is met pannen gedekt en de platte dakdelen zijn afgewerkt met bitumineuze dakbedekking.
Staat van onderhoud : Het jaren 30 pand biedt volop authentieke details. De dakbedekking van de platte daken is in 2012 vernieuwd, alsook de goten en aan de voorzijde de gootbetimmering. De ramen en deuren + de daarin aanwezige beglazing aan de buitenzijde zijn enkele jaren geleden (grotendeels) vervangen. Het pand verkeert in nette onderhoudsstaat, doch verdient modernisering.
Ligging : Gelegen aan de gewilde en kindvriendelijke noordkant van Bergen op Zoom aan “De Zoom” met scholen en openbaar vervoer snel te bereiken. Het centrum ligt op loopafstand en binnen enkele autominuten bereikt u de snelweg.
Erfdienstbaarheden : Volgens het laatste bewijs van eigendom is er geen sprake van bijzondere servituten.
Bergruimtes : Volop op alle verdiepingen van het pand.
Kelder : Circa 7 m2 met een betegelde betonvloer, stucwanden en gipsplaten wanden, een geschilderd plafond, werkbank, elektra en een koekoek.
Elektra : 6 elektragroepen.
Verwarming/warmwater : Middels een Remeha huurcombiketel (bouwjaar 2012)
Isolatie : Deels dubbele beglazing en er is sprake van vloer- en dakisolatie.
Energieverbruik huidige eigenaar : Het voorschot gas en elektra bedraagt € 145,- per maand bij Essent.
Onroerende zaakbelasting : € 338,33 per jaar voor het belastingjaar 2019.
Waterschapslasten : € 109,20 per jaar voor het belastingjaar 2019.

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed