slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Sold

Sold: Sportlaan 29, 7691 BK Bergentheim

€238,000
Type of residence House, bungalow, detached house
Plot size 1,680 m²
Liveable area 73 m²
Acceptance By 25 August 2021
Status Sold

Note

General

Sportlaan 29 Bergentheim
Gelijkvloers wonen en onthaasten in de natuur

Deze vrijstaande gemeubileerde 5-persoons Scandinavische chalet in het bosrijke Park Moscou op een perceel van 1680 m2 eigen grond en heeft een fantastisch uitzicht door de ligging aan de rand van het park. 

Op het recreatiepark staat stenen en houten chalets en huizen en bestaat al meer dan een halve eeuw. Veel bewon... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house
    Year of construction 2019
    Status Sold
  • Location

Features

Offer
Reference number 63098/5717690
Price €238,000
Furnishing Yes
Status Sold
Acceptance By 25 August 2021
Last updated 22 July 2021
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 2019
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 1,680 m²
Effective area 73 m²
Content 277 m³
Surface area external, linked storage rooms 12 m²
Garden area 1,600 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location Country side, Forest border, Forested area, Outside village, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Bathroom facilities Bath, Sink, Walkin shower
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Sportlaan 29 Bergentheim
Gelijkvloers wonen en onthaasten in de natuur

Deze vrijstaande gemeubileerde 5-persoons Scandinavische chalet in het bosrijke Park Moscou op een perceel van 1680 m2 eigen grond en heeft een fantastisch uitzicht door de ligging aan de rand van het park. 

Op het recreatiepark staat stenen en houten chalets en huizen en bestaat al meer dan een halve eeuw. Veel bewoners wonen hier al jaren permanent wat door de gemeente wordt gedoogd. Op dit moment stelt het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad voor om het park een woonbestemming te geven. Hierover is echter nog geen beslissing over genomen.

Het park is in de jaren '70 gebouwd. De eigenaren hebben de Scandinavische chalet in 2019 opnieuw opgebouwd. De chalet wordt inclusief de aanwezige inboedel te koop aangeboden.

De chalet is met drie slaapkamers zowel geschikt voor eigen gebruik als voor de verhuur. Dat blijkt wel uit de reviews van natuurhuisje.nl waarop de Scandinavische chalet te huur wordt aangeboden. Door het hoge aantal verhuringen kunnen we slechts op beperkte momenten de chalet bekijken. Dat is eigenlijk een compliment. 

Heerlijk ontspannen kan in deze chalet in de bosrijke omgeving met vaak in de ochtend een opkomende zon.  Op het terras zitten met een kop koffie en de geluiden horen van vogels of een eekhoorn die voorbij komt. In het weiland zichtbaar vanuit de Scandinavische chalet grazen de koeien. Als dat niet het optimaal genieten van de natuur is. 

De Scandinavische chalet is ingericht met een ruime badkamer met een stortdouche en een groot ligbad om te relaxen. De keuken heeft een vaatwasser, een combimagnetron, een koelkast en een keramische kookplaat. Vanuit de woonkamer stap je via de openslaande deuren zo het terras op.

In totaal zijn er drie slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een bed met twee 1-persoonsmatrassen, in de middelgrote slaapkamer staat een 2-persoonsbed van 1.40x2.00 meter en in de kleine slaapkamer staat een bed van 0.80x2.00 meter.

Buiten zijn er meerdere terrassen. Eén met een overkapping, één in de zon en één terras met ligbedden. Er is een vrijstaande houten fietsenschuur aanwezig met elektra, handig om de fiets op te laden. Hier staat ook een vriezer. 

Op deze prachtige plek zou je bijna denken dat je alleen op het park woont. 

Bijzonderheden
- De chalet staat op eigen grond
- In 2019 is de Scandinavische chalet op de stenen fundering opnieuw opgebouwd met onder andere houten (deur)kozijnen met HR beglazing
- De chalet is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie
- Verwarming en warmwatervoorziening middels Hr-ketel (op afstand te bedienen) en radiatoren
- Op dit moment is 365 dagen per jaar recreatief bewonen toegestaan
- De chalet wordt aangeboden inclusief inboedel waaronder de wasmachine en wasdroger. Een aantal persoonlijke spullen gaan mee.
- De chalet is aangesloten op glasvezel
- De chalet heeft een eigen brievenbus aan huis, dus de postbode bezorgt aan huis
- De parkkosten zijn € 275,- per jaar

Aanvaarding per 25 augustus 2021

Natuur en omgeving
In de directe omgeving is veel natuurschoon. Zo is er een vijver op 150 meter afstand waar gevist mag worden met vergunning die onder andere verkrijgbaar is op het park. Er is geen zwembad of restaurant aanwezig. Fietsen zijn te huur bij een fietsenzaak naast het winkelcentrum in Bergentheim. Bij Hardenberg ligt natuurmeer de Oldenmeijer waar je kunt zwemmen. 

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Floor plans

Virtual floorplan

ZonZone

Close

Recently viewed